ilias78 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 τις τελευταιες μερες, εχω παρατηρισει οτι εχω μειωμενη ταχυτητα στο laptop, οταν συνδεομαι στο ιντερνετ. η συνδεση ειναι ασυρματη. χρησιμοποιω το skype λογω δουλειας κ το σημα των κλησεων δεν ειναι αρκετα δυνατο οπως παλαιοτερα. σαν μετρο συγκρισης εχω κληση με συγκεκριμενα προσωπα με τα οποια παλαιοτερα ειχα καλυτερο σημα. με το speedtest που εκανα εναν ελεγο τοσο στο σταθερο pc (ενσυρματα), οσο κ στο laptop (ασυρματα), η διαφορα στην ταχυτητα ειναι μικρη κ λογικη (η διαφορα ειναι 1mbps). επισης οταν συνδεομαι με τις ενσυρματες συσκευες (pc, ps4) δεν εχω παρατηρισει αλλαγες στην ταχυτητα. το μυαλο μου παει στο να φταιει κατι στην κεραια του ρουτερ η στο laptop αλλα δεν ξερω τι κ πως να τα τσεκαρω. δεν εχω αλλαξει κατι στο ρουτερ, το οποιο ειναι το thomson που δινει η forthnet.
M@dB0x Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Αμα η ταχυτητα ειναι 1mbs λιγοτερη απο το ενσυρματο........... δεν υφισταται το προβλημα που λες. Κοιτας σε αλλα σημεια, π.χ. το πισι σου. Η εχεις λιγοτερη ταχυτητα, ή δεν εχεις. Ενα απο τα 2 ισχυει, δε μπορει και τα 2.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα