Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά ψάχνω εδώ και καιρό μια οικονομική λύση για να συνδέσω το τηλέφωνό μου (xiaomi redmi note 4) με την τηλεόραση της Γιαγιάς μου για να την βάζω να ακούει παραδοσιακα.Εχει μια τηλεόραση toshiba (μάρκα ακριβώς δεν ξέρω που έχει υποδοχή hdmi usb κανονικά.Η ποιο φτηνή οικονομική λύση είναι το chromecast της google όμως δεν θέλω να επενδύσω χρήματα σε κάτι τέτοιο γι'αυτό το σκοπό και μόνο εξάλλου μόνο για προβολή βίντεο από κιν σε τηλεόραση χρειάζεται.οποιος μπορεί να βοηθήσει να μου προτείνει κάτι σχετικά οικονομικό.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το chromecast θέλει και Internet για να κάνει Streaming.

Οπότε δεν έχεις κάτι καλύτερο.

Καλώδιο δεν υπάρχει από την στιγμή που το κινητό δεν έχει έξοδο για MHL TV- OUT.

Επεξ/σία από saruman123
Δημοσ.

Το ξέρω δεν υπάρχει πρόβλημα με αυτό έχω ίντερνετ απλώς δεν θέλω να αγοράσω κάτι για τετοιο σκοπό που το χρειαζομαι.Ετσι κι αλλιως έχω Σμαρτ τβ η γιαγιά μου δεν εχει.Ενταξει δεν πειράζει θα την στεναχωρήσουμε λίγο αλλά την αγαπαμε.Εγινε φίλε να Σάι καλά 

Δημοσ.

Αν στης γιαγιάς η τηλεόραση έχει έξοδο για HDMI το chromecast δουλεύει κανονικά ασχέτου αν δεν είναι Smart tv.

Δημοσ.
16 ώρες πριν, Brashida είπε

Παιδιά ψάχνω εδώ και καιρό μια οικονομική λύση για να συνδέσω το τηλέφωνό μου (xiaomi redmi note 4) με την τηλεόραση της Γιαγιάς μου για να την βάζω να ακούει παραδοσιακα.Εχει μια τηλεόραση toshiba (μάρκα ακριβώς δεν ξέρω που έχει υποδοχή hdmi usb κανονικά.Η ποιο φτηνή οικονομική λύση είναι το chromecast της google όμως δεν θέλω να επενδύσω χρήματα σε κάτι τέτοιο γι'αυτό το σκοπό και μόνο εξάλλου μόνο για προβολή βίντεο από κιν σε τηλεόραση χρειάζεται.οποιος μπορεί να βοηθήσει να μου προτείνει κάτι σχετικά οικονομικό.

Αν εχει usb, κατα 99% θα μπορει να παιζει mp3 τραγουδια.. παρε ενα στικακι παλιο κ κατεβασε καμποσα τραγουδια κ ξεμπερδεψες.

Δημοσ.

Usb θύρα έχει αλλά είναι χαλασμένη η υποδοχή από την αρχή φαίνεται κάτι έχει χαλάσει στραβωσει και δεν μπαίνει το στικ.Αν ήταν θα το έκανα έτσι δυστυχως.Οσο για το chromecast δεν θέλω να δώσω λεφτά για να αγοράσω κάτι που θα το έχω μόνο για αναπαραγωγή βίντεο τραγουδιων,και λίγο browsing στα social media για τις δείχνω καμία φωτογραφία απο σόϊ.

Δημοσ.

Και γιατί άλλο βρε αδελφέ θα έκανες κίνηση να αγοράσεις το Chromecast;

Βασικά είναι τέλειο εργαλείο που απλά πάει παντού,το έχω και ρίχνω YouTube ταινίες τις φωτογραφίες μου τα βίντεο στο φτερό κυριολεκτικά, χώρια ότι εάν κανείς αναπαραγωγή YouTube ταινίες κλείνεις την συσκευή και έχει 0νικη επίπτωση στην μπαταρία.κανει βέβαια και κανονικό mirroring.

Το πήρα για τα παιδιά μου αλλά κατέληξε να το παίρνω και σε φιλικά σπίτια των γονιών μου κ.α και να δείχνω διάφορα που έχω τραβήξει,χωρίς να νοιάζομαι εάν έχουν smart TV.

Απλά internet να υπάρχει.

Για να μη μιλήσω και για την εικόνα που μπαφαρει ειδικά από YouTube ταχύτατα ότι ανάλυση και αν του ρίξεις.

Πιστεύω θα σε βολεύει τόσο που θα το κολλήσεις στην smart σου γιατί είναι ταχύτατο.

Δε ζεσταίνεται δε κολλάει.

Για εμένα είναι πάνω από ένα gadget είναι εργαλείο στην συνχρονη ζωή μας.αν μου χαλάσει θα πάω να πάρω άλλο χθες.

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...