Προς το περιεχόμενο

εγκατασταση microsoft edge se windows 10 enterprise ltsc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, mphxths είπε

@blackm76

Ξεκινας ενα θεμα πως να βαλεις τα ltsc , μετα πως θα βαλεις το store και μετα πως θα βαλεις τον edge στα ltsc.Και αφου εφαγα προσωπικα , χρονο , για να σου βρω πληροφοριες και να γινει η δουλεια , ξαφνικα λες , θελεις να βαλεις τα enterprise ..οχι τα home..οχι τα pro...τα enterprise.
Δηλαδη ακυρωσες την δικη μου προσπαθεια..και την δικη σου προσπαθεια...χωρις λογο.Μην μου πεις για στοχους και μαλακιες.
Μην μου πεις για παραβολες για 1000 κυβικα και 3000 κυβικα..γιατι δεν ξερεις ουτε τα βασικα (οπως αποδειχτηκε) των 1000 κυβικων (των απλων windows).
Kαι λεω οτι αποδειχτηκε γιατι οταν σου ελεγα να ανοιξεις command prompt και να "πας" στον φακελο , δεν ηξερες καν τις βασικες εντολες του command prompt.

Και θες , να μαθεις και πραματα των windows enterprise?Σου ευχομαι να τα μαθεις..αλλα η μαθηση ξεκιναει απο τα βασικα.
Μαθε να γοογλαρεις λοιπον , ξεκινα απο τα βασικα , και ασε τα προχωρημα πραγματα των windows για αργοτερα.

Δικαιωμα σου να ξεκινας απο οπου θες φυσικα , αλλα οταν θα αλλαξεις windows σε λιγες μερες παλι , γιατι απο οτι καταλαβαινω δεν ξερεις τι να κανεις ακριβως με τα windows , ελπιζω ο micos000 να χει περισσοτερη ορεξη απο μενα να σε βοηθησει τοτε.

δεν εχω να σχολιασω κατι...εχεις δικιο….

Επεξ/σία από blackm76
  • Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κοίτα φίλε μου. Ο mphxths αν και εριστικός έχει δίκιο στο συγκεκριμένο θέμα. Δεν τα χρειάζεσαι τα enterprise καθώς δεν μπορείς να εκμεταλλευτείς τα "παραπάνω" που προσφέρουν από τα pro επειδή οι λειτουργίες αυτές ενεργοποιούνται σε corporate περιβάλλον και όταν συνδέεσαι σε active directory και σε servers. Να έλεγες από home vs pro, ναι έχει αρκετές διαφορές και ελλείψεις. Παρακάτω είναι οι βασικές διαφορές των τριών αυτών εκδόσεων.

https://www.microsoft.com/en-us/windowsforbusiness/compare

Όσο για το ei.cfg, είναι ένα αρχείο ρυθμίσεων (configuration) το οποίο εμφανίστηκε στα vista για πρώτη φορά και επέτρεπε στην ms να δίνει ένα ολοκληρωμένο iso αλλά μέσω αυτού να επιβάλει την εγκατάσταση συγκεκριμένης έκδοσης, ανάλογα με την άδεια χρήσης. Στα 7, υπήρχε σαν αρχείο και απλά το διέγραφες για να εμφανίσει όλες τις εκδόσεις αλλά στα 8-8.1-10 δεν υπάρχει γιατί αποφασίζεται η έκδοση ανάλογα με το κλειδί που θα περαστεί. Εδώ εμφανίζεται το hack αυτό όπου προσθέτουμε το ei.cfg χωρίς να έχει κάποια έκδοση δηλωμένη μέσα (είναι αρχείο κειμένου και μπορείς να το ανοίξεις με το σημειωματάριο) οπότε εμφανίζει όλες τις εκδόσεις που έχει το iso κατά την εγκατάσταση.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, micos000 είπε

Κοίτα φίλε μου. Ο mphxths αν και εριστικός έχει δίκιο στο συγκεκριμένο θέμα. Δεν τα χρειάζεσαι τα enterprise καθώς δεν μπορείς να εκμεταλλευτείς τα "παραπάνω" που προσφέρουν από τα pro επειδή οι λειτουργίες αυτές ενεργοποιούνται σε corporate περιβάλλον και όταν συνδέεσαι σε active directory και σε servers. Να έλεγες από home vs pro, ναι έχει αρκετές διαφορές και ελλείψεις. Παρακάτω είναι οι βασικές διαφορές των τριών αυτών εκδόσεων.

https://www.microsoft.com/en-us/windowsforbusiness/compare

Όσο για το ei.cfg, είναι ένα αρχείο ρυθμίσεων (configuration) το οποίο εμφανίστηκε στα vista για πρώτη φορά και επέτρεπε στην ms να δίνει ένα ολοκληρωμένο iso αλλά μέσω αυτού να επιβάλει την εγκατάσταση συγκεκριμένης έκδοσης, ανάλογα με την άδεια χρήσης. Στα 7, υπήρχε σαν αρχείο και απλά το διέγραφες για να εμφανίσει όλες τις εκδόσεις αλλά στα 8-8.1-10 δεν υπάρχει γιατί αποφασίζεται η έκδοση ανάλογα με το κλειδί που θα περαστεί. Εδώ εμφανίζεται το hack αυτό όπου προσθέτουμε το ei.cfg χωρίς να έχει κάποια έκδοση δηλωμένη μέσα (είναι αρχείο κειμένου και μπορείς να το ανοίξεις με το σημειωματάριο) οπότε εμφανίζει όλες τις εκδόσεις που έχει το iso κατά την εγκατάσταση.

Καταλαβαίνω και κατανοώ ότι μου είπες φίλε μου.το να βοηθήσεις κάποιον δεν είναι κακό. Αν όμως ο οποιοδήποτε δεν έχει χρόνο για να βοηθήσει ας μην το κάνει γιατί στην τελική δεν είναι υποχρεωμένος. Θα βοηθήσει όποιος έχει χρόνο και καλή διάθεση.

Αλλά το να έχει κάποιος στοιχειώδης τρόπους δεν είναι κακό. Ούτε δύσκολο. 

Όπως και να έχει σας ευχαριστώ πολύ για την βοηθεια σας. Έμαθα πολλά από αυτή την κουβέντα. Θα κρατήσω και σημειώσεις. 

Επεξ/σία από blackm76

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...