blackm76 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Παιδιά για να μην ανοίγω καινούριο θέμα.. Έβαλα το iso στον υπολογιστή όπως έκανα και την τελευταία φορά για να περάσω την ltsc το έτρεξα σαν να κάνω αναβάθμιση όπως έχουμε πει και μου βγάζει I can't tell if your pc has enough space to continue installing windows 10. Try restarting setup και δεν με αφήνει να την κάνω. Δοκίμασα αρκετά iso. Τι μπορεί να φταίει;
micos000 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, blackm76 είπε googlaris αλλα μαλλον το δικο μου google εχει θεμα.....🙂😀εμφανιζει ενα εκατομυριο site αλλα δεν ξερεις ποιο λεει αληθεια.....δεν λενε ολα το ιδιο ...πρεπει να ψαχνεις ωρα...για να διασταυρωσεις πληροφοριες...οπως και να εχει σας ευχαριστω πολυ. Κοίτα, αυτό που λες έχει βάση αλλά από wikipedia και microsoft και insomnia συνήθως είναι σωστές οι πληροφορίες. Επεξ/σία 19 Οκτωβρίου 2018 από micos000
blackm76 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 34 λεπτά πριν, micos000 είπε Κοίτα, αυτό που λες έχει βάση αλλά από wikipedia και microsoft και insomnia συνήθως είναι σωστές οι πληροφορίες. Για αυτό σας ρωτάω φίλε μου.. 😁 Λοιπόν.. Κάτι τελευταίο πολύ σημαντικό. Παιδιά για να μην ανοίγω καινούριο θέμα.. Έβαλα το iso στον υπολογιστή όπως έκανα και την τελευταία φορά για να περάσω την ltsc το έτρεξα σαν να κάνω αναβάθμιση όπως έχουμε πει και μου βγάζει I can't tell if your pc has enough space to continue installing windows 10. Try restarting setup και δεν με αφήνει να την κάνω. Δοκίμασα αρκετά iso. Τι μπορεί να φταίει;
micos000 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Το μήνυμα σου λέει ότι δεν μπορεί να υπολογίσει πόσο ελεύθερο χώρο έχει ο δίσκος. Είσαι εντάξει από χώρους; Κάνε και έναν έλεγχο και επιδιόρθωση του c (δεξί κλικ στον c->Ιδιότητες->Εργαλεία->Έλεγχος δίσκου και τσεκάρισε την επιδιόρθωση.
blackm76 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 14 λεπτά πριν, micos000 είπε Το μήνυμα σου λέει ότι δεν μπορεί να υπολογίσει πόσο ελεύθερο χώρο έχει ο δίσκος. Είσαι εντάξει από χώρους; Κάνε και έναν έλεγχο και επιδιόρθωση του c (δεξί κλικ στον c->Ιδιότητες->Εργαλεία->Έλεγχος δίσκου και τσεκάρισε την επιδιόρθωση. Ο σκληρός είναι 1tb. Είναι άδειος. Δεν έχω κάτι. Θα το δοκιμάσω και θα σας πω. Ευχαριστώ 35 λεπτά πριν, micos000 είπε Το μήνυμα σου λέει ότι δεν μπορεί να υπολογίσει πόσο ελεύθερο χώρο έχει ο δίσκος. Είσαι εντάξει από χώρους; Κάνε και έναν έλεγχο και επιδιόρθωση του c (δεξί κλικ στον c->Ιδιότητες->Εργαλεία->Έλεγχος δίσκου και τσεκάρισε την επιδιόρθωση. Πάω στο c στον έλεγχο δίσκου... Σαρώνει και μου λέει ότι δεν έχει σφάλματα. Δεν λέει επιδιόρθωση πουθενά. Μήπως πήγα λάθος;
micos000 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Αφού δεν έχει σφάλματα, εντάξει είναι. Το setup το τρέχεις μέσα από τα windows; Δοκίμασε να μπουτάρεις από το usb.
blackm76 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 11 λεπτά πριν, micos000 είπε Αφού δεν έχει σφάλματα, εντάξει είναι. Το setup το τρέχεις μέσα από τα windows; Δοκίμασε να μπουτάρεις από το usb. Το setup είναι iso. Το προσαρμόζω σαν εικονική συσκευή και βγάζει αυτό που σας είπα. Το αποσυμπιέζω στην επιφάνεια εργασίας και το τρέχω και ξαναβγάζει το ίδιο που σας είπα. Μήπως έχει να κάνει με τον ίδιο λόγο που δεν μπορώ να κάνω φόρματ από το bios; δηλαδή αν μπουταρο από το usb όπως λες φίλε μου θα ξαναπεράσει τα home. Το serial key is the των windows 10 home είναι συγχρονισμενο με το bios και ότι πας να κάνεις πάλι τα home περνάει. Δεν μπορώ να βάλω τίποτα άλλο εκτός από home; δεν μπορώ να ξηλωσω το serial key απο το bios;
micos000 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Αν μπουτάρεις με την enterprise και παρακάμψεις την εισαγωγή κλειδιού στην αρχή δε θα μπορέσει να ενεργοποιήσει την έκδοση γιατί το κλειδί είναι από 10 home, οπότε θα τα ενεργοποιήσεις όπως ξέρεις.
blackm76 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 4 λεπτά πριν, micos000 είπε Αν μπουτάρεις με την enterprise και παρακάμψεις την εισαγωγή κλειδιού στην αρχή δε θα μπορέσει να ενεργοποιήσει την έκδοση γιατί το κλειδί είναι από 10 home, οπότε θα τα ενεργοποιήσεις όπως ξέρεις. Δεν κατάλαβα τι εννοείς φίλε μου. Το iso είναι όλες οι εκδόσεις μαζί. Δεν μου ζητάει κλειδί στην αρχή. Κανονικά ανοίγει και διαλέγω έκδοση. Αν bootaro από usb δεν μου βγάζει να διαλέξω. Εγκαθιστά κατευθείαν αυτό που θέλει.
mphxths Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ρε @blackm76 , γιατι το κουραζεις?Δεν σε καλυπτουν τα win10 home?Επαιξες με το ltsc , ειδες οτι σου λειπουν γνωσεις , γυρνα λοιπον στα home και αστο εκει. Τι κανεις δηλ και θες καποια αλλη εκδοση εκτος home?Τρεχεις κανα πειραμα του CERN? Επεξ/σία 19 Οκτωβρίου 2018 από mphxths
micos000 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Πάρε το συνημμένο ei cfg.zip και αποσυμπίεσε το στον φάκελο Sources του usb (είναι ένα αρχείο ei.cfg) που δημιούργησες με το media creation tool ή με το rufus και μπουτάρησε ξανά από αυτό. Θα πρέπει να σου βγάλει να διαλέξεις έκδοση. Εναλλακτικά μπορείς να πάρεις το pid.zip και να το αποσυμπιέσεις στον sources πάλι για να στήσει την pro έκδοση με ένα προσωρινό κλειδί. Μετά θα πρέπει να τα ενεργοποιήσεις εσύ γιατί αυτό το κλειδί δεν ενεργοποιεί τα windows, είναι μόνο για εγκατάσταση. ei cfg.zip PID.zip Επεξ/σία 19 Οκτωβρίου 2018 από micos000
blackm76 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, mphxths είπε Ρε @blackm76 , γιατι το κουραζεις?Δεν σε καλυπτουν τα win10 home?Επαιξες με το ltsc , ειδες οτι σου λειπουν γνωσεις , γυρνα λοιπον στα home και αστο εκει. Τι κανεις δηλ και θες καποια αλλη εκδοση εκτος home?Τρεχεις κανα πειραμα του CERN? αν δεν εχεις ψηλα τον πηχη και τους στοχους ποτε δεν γινεσαι καλυτερος φιλε μου για αυτό το κουραζω. 9 ώρες πριν, micos000 είπε Πάρε το συνημμένο ei cfg.zip και αποσυμπίεσε το στον φάκελο Sources του usb (είναι ένα αρχείο ei.cfg) που δημιούργησες με το media creation tool ή με το rufus και μπουτάρησε ξανά από αυτό. Θα πρέπει να σου βγάλει να διαλέξεις έκδοση. Εναλλακτικά μπορείς να πάρεις το pid.zip και να το αποσυμπιέσεις στον sources πάλι για να στήσει την pro έκδοση με ένα προσωρινό κλειδί. Μετά θα πρέπει να τα ενεργοποιήσεις εσύ γιατί αυτό το κλειδί δεν ενεργοποιεί τα windows, είναι μόνο για εγκατάσταση. ei cfg.zip PID.zip φιλε μου επιτελους τα καταφερα.εκανα αυτό που ηθελα. δεν ξερω ακριβως τι είναι το αρχειο ei cfg παντως εφτιαξε το στικακι και επιτελους καταφερα να τα ξηλωσω όλα και να εχω καθαρο συστημα windows 10 enterprise . to αρχειο pid ουτε που το χρησιμοποιησα.ευχαριστω παρα πολύ για όλα . Επεξ/σία 19 Οκτωβρίου 2018 από blackm76
mphxths Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 31 λεπτά πριν, blackm76 είπε αν δεν εχεις ψηλα τον πηχη και τους στοχους ποτε δεν γινεσαι καλυτερος φιλε μου για αυτό το κουραζω. Ποιοι ειναι αυτοι οι στοχοι , που χρειαζεσαι τα windows enterprise και οχι τα windows 10 pro/home ?Για να μαθαινουμε και εμεις με τους χαμηλους στοχους
blackm76 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, mphxths είπε Ποιοι ειναι αυτοι οι στοχοι , που χρειαζεσαι τα windows enterprise και οχι τα windows 10 pro/home ?Για να μαθαινουμε και εμεις με τους χαμηλους στοχους φιλε μου εσυ το εθεσες επι προσωπικου και εγω απαντησα γενικα.και εσυ το ξαναγυρνάς στο προσωπικο. παρολα αυτά θα σου απαντησω… πρεπει να μαθω καποια πραγματα ,όπως ειπες μου λειπουν γνωσεις,τα οποια δεν θα αναλυσω τωρα και χρειαζομαι πληρες δυνατότητες.δεν θα πω τιποτα παραπανω. με λιγα λογια θελω να γινω καλυτερος. αν εχεις ένα μαξι 1000 κυβικα μπορεις να πας με 150 χιλιόμετρα. αν εχεις όμως ένα αμαξι 3000 κυβικα πας και με 300 χιλιόμετρα και με 150 χιλιόμετρα.εχεις ποιο πολλες δυματοτητες. όπως και να εχει ο καθενας εχει τα θελω του και δεν μπορω να καταλαβω γιατι το θετεις ετσι.δεν θελω να το συνεχισω. Επεξ/σία 19 Οκτωβρίου 2018 από blackm76
mphxths Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) @blackm76 Ξεκινας ενα θεμα πως να βαλεις τα ltsc , μετα πως θα βαλεις το store και μετα πως θα βαλεις τον edge στα ltsc.Και αφου εφαγα προσωπικα , χρονο , για να σου βρω πληροφοριες και να γινει η δουλεια , ξαφνικα λες , θελεις να βαλεις τα enterprise ..οχι τα home..οχι τα pro...τα enterprise. Δηλαδη ακυρωσες την δικη μου προσπαθεια..και την δικη σου προσπαθεια...χωρις λογο.Μην μου πεις για στοχους και μαλακιες. Μην μου πεις για παραβολες για 1000 κυβικα και 3000 κυβικα..γιατι δεν ξερεις ουτε τα βασικα (οπως αποδειχτηκε) των 1000 κυβικων (των απλων windows). Kαι λεω οτι αποδειχτηκε γιατι οταν σου ελεγα να ανοιξεις command prompt και να "πας" στον φακελο , δεν ηξερες καν τις βασικες εντολες του command prompt. Και θες , να μαθεις και πραματα των windows enterprise?Σου ευχομαι να τα μαθεις..αλλα η μαθηση ξεκιναει απο τα βασικα. Μαθε να γοογλαρεις λοιπον , ξεκινα απο τα βασικα , και ασε τα προχωρημενα πραγματα των windows για αργοτερα. Δικαιωμα σου να ξεκινας απο οπου θες φυσικα , αλλα οταν θα αλλαξεις windows σε λιγες μερες παλι , γιατι απο οτι καταλαβαινω δεν ξερεις τι να κανεις ακριβως με τα windows , ελπιζω ο micos000 να χει περισσοτερη ορεξη απο μενα να σε βοηθησει τοτε. Επεξ/σία 19 Οκτωβρίου 2018 από mphxths
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα