blackm76 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, micos000 είπε 1 & 2 δεν ξέρω, θα μας πεις εσύ αν το κάνουν. 3. Το 2ο είναι εξέλιξη του 1ου 4 με την εντολή cd όπως στις εντολές που σου έδωσα. Πρέπει όμως να ξέρεις το path. 5. Η ltsc δεν έχει edge, store, δεν αναβαθμίζεται αυτόματα και δεν έχει προτιμώμενο στην έναρξη μεταξύ άλλων. Γκούγκλαρε το. 6. Τα κανονικά 10, ναι. Τα practice, όχι φιλε μου οσο για το 1 και το 2 δυστυχως δεν βλεπω να αναβαθμιζονται παρα μονο χειροκινητα αν βγαινει καινουρια εκδοση και προφανως πρεπει να ψαχνεις και να παρακολουθεις αν βγηκε.με λιγα λογια ολα ειναι στατικα σαν την ltsc και αυτο δεν με πολυ αρεσε και με βλεπω να ξαναπερναω στην κανονικη enterprise οπως ειχα παλια. 3,4,5 καταλαβαινω τι λες. τωρα στο σημαντικο..στο 6 φιλε μου τι εννοεις;;; η 19H1 δεν ειναι κανονικη διανομη;;;ειναι δοκιμαστικη ;;;τι εννοεις practice;;; Επεξ/σία 17 Οκτωβρίου 2018 από blackm76
micos000 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Αφού ήθελες store και edge γιατί πήγες από την αρχή στην ltsc; Η έλλειψη τους συν το γεγονός ότι δεν ενημερώνονται αυτόματα στις νέες εκδόσεις είναι αυτά που κάνουν την long term support έκδοση διαφορετική από την κανονική enterprize. 17 ώρες πριν, blackm76 είπε η 19H1 δεν ειναι κανονικη διανομη;;;ειναι δοκιμαστικη ;;;τι εννοεις practice;;; Κανονική είναι, απλά σε διαφορετικό brabnch. Το practise μου το άλλαξε ο ορθογράφος του κινητού. ltsc είχα γράψει Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου 2018 από micos000
blackm76 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 4 λεπτά πριν, micos000 είπε Κανονική είναι, απλά σε διαφορετικό brabnch. Να τώρα πάλι θα ρωτήσω... Τι είναι brabnch;
micos000 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Branch (πάλι μου έφυγε γράμμα από την βιασύνη) κατά λέξη είναι το κλαδί. Η ms με αυτόν τον όρο ξεχωρίζει τις υλοποιήσεις σε σχέση με τα updates και την υποστήριξη σε κλάδους. Στο παρακάτω λινκ είναι τα brances των windows 10 (CB, CBB, LTSC) https://social.technet.microsoft.com/wiki/contents/articles/33703.windows-10-servicing-branches-cb-cbb-and-ltsb-semi-annual-channel.aspx
blackm76 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 45 λεπτά πριν, micos000 είπε Branch (πάλι μου έφυγε γράμμα από την βιασύνη) κατά λέξη είναι το κλαδί. Η ms με αυτόν τον όρο ξεχωρίζει τις υλοποιήσεις σε σχέση με τα updates και την υποστήριξη σε κλάδους. Στο παρακάτω λινκ είναι τα brances των windows 10 (CB, CBB, LTSC) https://social.technet.microsoft.com/wiki/contents/articles/33703.windows-10-servicing-branches-cb-cbb-and-ltsb-semi-annual-channel.aspx Φίλε μου τώρα με μπέρδεψες τελείως.. Βασικά όχι εσύ αλλά η Microsoft. Πας να αγοράσεις windows Vista Και ρωτάς Στο κατάστημα τι κλάδου είναι; τι διαφορά έχουν οι κλάδοι; και το διαφορά έχουν μεταξύ τους ή 19H1 από την Redstone 5.; Η 19H1 δηλαδή είναι το ίδιο με την Redstone απλά είναι αλλού κλάδου; και ποια είναι νεότερη έκδοση από τις 2; Ποια είναι καλύτερη; και ποιος κλάδος γενικά είναι καλύτερος; Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου 2018 από blackm76
micos000 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Όταν αγοράζεις από κατάστημα παίρνεις την τελευταία retail έκδοση (cb). Τις άλλες τις παίρνεις μέσω volume licensing. Όσο για το ποια έκδοση είναι καλύτερη, αυτό είναι σχετικό. Αν έχεις μεγάλη επιχείρηση θα πας σε enterprise. Αν δεν θέλεις να παίρνεις τις μεγάλες αναβαθμίσεις κάθε 6 μήνες και δεν σε ενδιαφέρουν store, edge κτλ πας στην ltsc. Αν είσαι απλός χρήστης πας στις κανονικές εκδόσεις (curent branch) για home ή pro. Ποιο το μπέρδεμα; EDIT: Επίσης, η 19Η1 που αναφέρεις είναι η 1903 η οποία θα κυκλοφορήσει τον Μάρτιο του 19 αλλά προωθείται σε αυτούς που είναι Insiders και δέχτηκαν το skip ahead του Ιούλιου του 2018 για να πάρουν την έκδοση αυτήν πρόωρα. Στην ουσία είναι preview έκδοση και όχι η τελική που θα βγει σε έξι μήνες περίπου. Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου 2018 από micos000
blackm76 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, micos000 είπε Όταν αγοράζεις από κατάστημα παίρνεις την τελευταία retail έκδοση (cb). Τις άλλες τις παίρνεις μέσω volume licensing. Όσο για το ποια έκδοση είναι καλύτερη, αυτό είναι σχετικό. Αν έχεις μεγάλη επιχείρηση θα πας σε enterprise. Αν δεν θέλεις να παίρνεις τις μεγάλες αναβαθμίσεις κάθε 6 μήνες και δεν σε ενδιαφέρουν store, edge κτλ πας στην ltsc. Αν είσαι απλός χρήστης πας στις κανονικές εκδόσεις (curent branch) για home ή pro. Ποιο το μπέρδεμα; Δηλαδή κάθε έκδοση και ένας κλάδος; Δηλαδή home kai pro είναι ο cb κλάδος. Η enterprise είναι cbb. Kaiη ltsc ένας κλάδος μόνος του; Η 19H1 και να ή Redstone τι είναι ; Κώδικες ονομασίες; ποιανού; Ποια από τις 2 είναι ποιο πρόσφατη; Μπερδεύτηκα με τις ονομασίες του κλάδους και τις εκδόσεις. Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου 2018 από blackm76
micos000 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Τα codenames των 10 μέχρι τώρα είναι threshold (1507, 1511), redstone (1607 μέχρι 1809) και 19H (οι επόμενες εκδόσεις). Στα παρακάτω λινκ μπορείς να λύσεις όλες σου τις απορίες. windows 10 editions. windows 10 version history.
blackm76 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 18 λεπτά πριν, micos000 είπε Όταν αγοράζεις από κατάστημα παίρνεις την τελευταία retail έκδοση (cb). Τις άλλες τις παίρνεις μέσω volume licensing. Όσο για το ποια έκδοση είναι καλύτερη, αυτό είναι σχετικό. Αν έχεις μεγάλη επιχείρηση θα πας σε enterprise. Αν δεν θέλεις να παίρνεις τις μεγάλες αναβαθμίσεις κάθε 6 μήνες και δεν σε ενδιαφέρουν store, edge κτλ πας στην ltsc. Αν είσαι απλός χρήστης πας στις κανονικές εκδόσεις (curent branch) για home ή pro. Ποιο το μπέρδεμα; EDIT: Επίσης, η 19Η1 που αναφέρεις είναι η 1903 η οποία θα κυκλοφορήσει τον Μάρτιο του 19 αλλά προωθείται σε αυτούς που είναι Insiders και δέχτηκαν το skip ahead του Ιούλιου του 2018 για να πάρουν την έκδοση αυτήν πρόωρα. Στην ουσία είναι preview έκδοση και όχι η τελική που θα βγει σε έξι μήνες περίπου. Φίλε μου αυτό το edit σου στην ουσία ήταν το αρχικό μου ερώτημα και ίσως να μην έγινα κατανοητός. Με συγχωρείτε. Αρα αν ςγκαταστησουμε την Redstone τον Μάρτιο θα την παραλάβουμε και έμεις με update σωστά ; Insiders είναι αυτοί που δοκιμάζουν τις εκδόσεις και λένε τα προβλήματα της έκδοσης στη Microsoft για να τα διορθώσει πριν την δώσει στο ευρη κοινό;
micos000 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Το 19Η θα είναι το επόμενο codename. Δες τα λινκ που παρέθεσα στο προηγούμενο μήνυμα. Οι insiders είναι κάτι σαν beta testers. Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου 2018 από micos000
blackm76 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, micos000 είπε Το 19Η θα είναι το επόμενο codename. Δες τα λινκ που παρέθεσα στο προηγούμενο μήνυμα. Οι insiders είναι κάτι σαν beta testers. Καταλαβα φίλε μου. Ευχαριστώ πολύ. Για τις λεπτομέρειες θα διαβάσω τα λινκ που έστειλες. 11 λεπτά πριν, micos000 είπε Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου 2018 από blackm76
mphxths Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 @blackm76 Ρε αρχηγε μου θυμιζεις μια παλια διαφημιση (αυτην ) που το κοριτσακι ρωταγε ΓΙΑΤΙ ΜΑΜΑ , 50 φορες σε 10 δευτερολεπτα 1
blackm76 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 17 λεπτά πριν, mphxths είπε @blackm76 Ρε αρχηγε μου θυμιζεις μια παλια διαφημιση (αυτην ) που το κοριτσακι ρωταγε ΓΙΑΤΙ ΜΑΜΑ , 50 φορες σε 10 δευτερολεπτα ναι αλλα το μωρο στο τελος εμαθε.....αν δε ρωτησεις δε μαθαινεις......🙂
micos000 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, blackm76 είπε .....αν δε ρωτησεις δε μαθαινεις......🙂 Πλέον είναι ...αν δεν γκουγκλάρεις δε μαθαίνεις!...
blackm76 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 59 λεπτά πριν, micos000 είπε Πλέον είναι ...αν δεν γκουγκλάρεις δε μαθαίνεις!... googlaris αλλα μαλλον το δικο μου google εχει θεμα.....🙂😀εμφανιζει ενα εκατομυριο site αλλα δεν ξερεις ποιο λεει αληθεια.....δεν λενε ολα το ιδιο ...πρεπει να ψαχνεις ωρα...για να διασταυρωσεις πληροφοριες...οπως και να εχει σας ευχαριστω πολυ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα