Προς το περιεχόμενο

εγκατασταση microsoft edge se windows 10 enterprise ltsc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας παιδια.

εγκατεστησα το ms store οπως ειπαμε εδω..

ομως εχω ενα μικρο θεματακι..

δεν βρισκω μεσα στο store ton microsoft edge να τον εγκαταστησω.μηπως ξερει κανεις απο που και πως μπορω να τον εγκαταστησω;;

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παρε αυτο .Αποσυμπιεση με το 7zip.Εγκατασταση συμφωνα με τις οδηγιες στο txt.Στην ουσια ανοιξε command prompt σαν Administrator και τρεξε την εντολη που χει στο text.Reboot.

Δημοσ.

3 ώρες πριν, blackm76 είπε

ομως εχω ενα μικρο θεματακι..

δεν βρισκω μεσα στο store ton microsoft edge να τον εγκαταστησω.μηπως ξερει κανεις απο που και πως μπορω να τον εγκαταστησω;;

Εγώ πάντως απ' ότι ξέρω ο adge δεν μπαίνει στην 2016 ltsb έκδοση. Δε ξέρω αυτό το αρχείο αν τα καταφέρει, θα ήθελα update info όταν το κάνεις για το αν δουλεύει ή όχι.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, micos000 είπε

Εγώ πάντως απ' ότι ξέρω ο adge δεν μπαίνει στην 2016 ltsb έκδοση. Δε ξέρω αυτό το αρχείο αν τα καταφέρει, θα ήθελα update info όταν το κάνεις για το αν δουλεύει ή όχι.

εχω την enterprise 2019 ltsc....😀

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, blackm76 είπε

παιδια θα δοκιμασω αυριο και θα σας πω..καληνυχτα

τι αυριο και μαλακιες..εδω μιλαμε για πειραμα..δεν αφηνεις το πειραμα για αλλη μερα!!Λοιπον το δοκιμασα εγω..και μπαινει κανονικα.

Για του λογου το αληθες εδω.

Δημοσ.
12 ώρες πριν, mphxths είπε

τι αυριο και μαλακιες..εδω μιλαμε για πειραμα..δεν αφηνεις το πειραμα για αλλη μερα!!Λοιπον το δοκιμασα εγω..και μπαινει κανονικα.

Για του λογου το αληθες εδω.

χαχαχαχ ειχες δικιο φιλε μου αλλα επρεπε να κοιμηθω.
πως το εγκαθιστας φιλε μου;;;γιατι δεν εβγαλα ακρη.

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, blackm76 είπε

χαχαχαχ ειχες δικιο φιλε μου αλλα επρεπε να κοιμηθω.
πως το εγκαθιστας φιλε μου;;;γιατι δεν εβγαλα ακρη.

Ο,τι εγραψα παραπανω.αποσυμπιεζεις το αρχειο..ανοιγεις command prompt ως Administrator (start-cmd-δεξι κλικ -run as administrator).
Στο command prompt πας στον φακελο που αποσυμπιεσες το αρχειο.
Παραλληλα ανοιγεις το txt αρχειο που ειχε μεσα και κανεις copy/paste την εντολη που εχει (dsim....) στο command prompt (εφοσον εχεις φτασει στον φακελο που αποσυμπιεσες τα αρχεια).
Αφου τελειωσει η εντολη , κανεις reboot αλλιως δεν φαινεται ο Edge.Και εισαι κομπλε.

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, mphxths είπε

Ο,τι εγραψα παραπανω.αποσυμπιεζεις το αρχειο..ανοιγεις command prompt ως Administrator (start-cmd-δεξι κλικ -run as administrator).
Στο command prompt πας στον φακελο που αποσυμπιεσες το αρχειο.
Παραλληλα ανοιγεις το txt αρχειο που ειχε μεσα και κανεις copy/paste την εντολη που εχει (dsim....) στο command prompt (εφοσον εχεις φτασει στον φακελο που αποσυμπιεσες τα αρχεια).
Αφου τελειωσει η εντολη , κανεις reboot αλλιως δεν φαινεται ο Edge.Και εισαι κομπλε.

οταν λες Στο command prompt πας στον φακελο που αποσυμπιεσες το αρχειο τι εννοειες;;;πως πας;;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κάνε δεξί κλικ στο αρχείο και αποσυμπίεσε τον στον C. Θα δημιουργήσει υποφάκελο με το όνομα edge-10.0.17763.1
Άνοιξε γραμμή εντολών σαν διαχειριστής  με δεξί κλικ στη σημαία της έναρξης.
Δώσε τις παρακάτω εντολές με αντιγραφή-επικόλληση (με δεξί κλικ στο μαύρο παράθυρο κάνει επικόλληση)

cd /b c:\edge-10.0.17763.1

dism /online /add-package /packagepath:Microsoft-Windows-Internet-Browser-Package-amd64-10.0.17763.1.cab /packagepath:Microsoft-Windows-Internet-Browser-Package-amd64-10.0.17763.1-en-US.cab

shutdown /r /f /t 0

Επεξ/σία από micos000
Δημοσ.

λοιπον παιδια ...
ανοιξα το φακελο που εκανα αποσυμπιεση και απο το μενου πατησα αρχειο-ανοιγμα-power sell ως διαχειριστης εβαλα την εντολη εκανα επανεκκινηση και ιδου...μολις περαστηκε.
μονο μερικες αποριες...

1)αυτο τωρα θα αναβαθμιζετε κανονικα απο το ms store που περασα η πρεπει καθε φορα που θα βγαινει νεα εκδοση να κανω την ιδια διακδικασια;;;

2)η ιδια ερωτηση για το ms store

3)to cmd me to powersell ειναι το ιδιο;;;

4)με ποιο τροπο εννοουσες φιλε μου να πηγαινα στο φακελο απο cmd;;τι επρεπε να γραψω;;;

5)και λιγο εκτος θεματος...η διαφορα μεταξυ enterprise kai enterprise ltsc;;;

6)αν βαλεις μια εκδοση windows 10 panta θα αναβαθμιζετε και δεν θα χρειαζετε να κανουμε φορματ σωστα;;
αυτο το ρωτησα γιατι ειδα οτι μετα την redstone 5 βγηκε η 19H1.αν ειχα redstone 5 θα πηγαινε μονο του το συστημα απο αναβαθμισεις σε 19H1;;;

Σχόλιο.png

2 λεπτά πριν, micos000 είπε

Κάνε δεξί κλικ στο αρχείο και αποσυμπίεσε τον στον C. Θα δημιουργήσει υποφάκελο με το όνομα edge-10.0.17763.1
Άνοιξε γραμμή εντολών σαν διαχειριστής  με δεξί κλικ στη σημαία της έναρξης.
Δώσε τις παρακάτω εντολές με αντιγραφή-επικόλληση (με δεξί κλικ στο μαύρο παράθυρο κάνει επικόλληση)

cd .b c:\edge-10.0.17763.1

dism /online /add-package /packagepath:Microsoft-Windows-Internet-Browser-Package-amd64-10.0.17763.1.cab /packagepath:Microsoft-Windows-Internet-Browser-Package-amd64-10.0.17763.1-en-US.cab

shutdown /r /f /t 0

φιλε μου ευχαριστω αλλα πως μπορω να μαθω τις εντολες απο το τερματικο των windows ωστε να μην ρωταω συνεχεια;;;
υοαρχουν οι εντολες στο ιντερνετ να τις βρω οπως υπαρχουν και για λινουξ;;;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω διορθώσει την 1η εντολή γιατί είχα βάλει στη βιασύνη μου . αντί / πριν το b

Όσο για τις εντολές, μπορείς να τις βρεις όλες και αναλυτικά στο παρακάτω λινκ μαζί με παραδείγματα.
https://ss64.com/

Πατάς ανάλογα bash, cmd, powershell για να δεις τις ανάλογες εντολές.

Η dism είναι εδώ -> https://docs.microsoft.com/en-us/previous-versions/windows/it-pro/windows-8.1-and-8/hh825265(v=win.10)

Επεξ/σία από micos000
Δημοσ.
1 ώρα πριν, micos000 είπε

Έχω διορθώσει την 1η εντολή γιατί είχα βάλει στη βιασύνη μου . αντί / πριν το b

Όσο για τις εντολές, μπορείς να τις βρεις όλες και αναλυτικά στο παρακάτω λινκ μαζί με παραδείγματα.
https://ss64.com/

Πατάς ανάλογα bash, cmd, powershell για να δεις τις ανάλογες εντολές.

Η dism είναι εδώ -> https://docs.microsoft.com/en-us/previous-versions/windows/it-pro/windows-8.1-and-8/hh825265(v=win.10)

ευχαριστω φιλε μου..θα τις δω.

για τις υπολοιπες ερωτησεις που εγραψα παραπανω μηπως μπορει να με ενημερωσει καποιος;;ευχαριστω προκαταβολικα για ολα.

Δημοσ.

1 & 2 δεν ξέρω, θα μας πεις εσύ αν το κάνουν.

3.  Το 2ο είναι εξέλιξη του 1ου

4 με την εντολή cd όπως στις εντολές που σου έδωσα. Πρέπει όμως να ξέρεις το path.

5. Η ltsc δεν έχει edge, store, δεν αναβαθμίζεται αυτόματα και δεν έχει προτιμώμενο στην έναρξη μεταξύ άλλων. Γκούγκλαρε το.

6. Τα κανονικά 10, ναι. Τα practice, όχι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...