Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, SeXBOX είπε

Δοκίμασα και στην δική μου συσκευή και τις 2 μεθόδους και δεν υπάρχει το πρόβλημα. Να ζητήσεις τα χρήματα ή νέα συσκευή. Αν δεν κανουν τίποτα τότε όπως σου είπαν πρέπει να ασκήσεις τα δικαιώματα σου άμεσα. Επίσης σε προτρέπω αν δεν κανουν τίποτα να μας "δώσεις" κανονικά το κατάστημα εδώ για να μην τους "τιμήσουμε" ποτέ.

Υ.Γ. Δεν ήξερα την εφαρμογή. Thanks που έστω ετσι μου την έμαθες, τώρα πια δε θα χρειάζεται να τρέχω στα πραγματικά drums άμα θέλω να δοκιμάσω μια μελωδία που σκέφτηκα αν βγάζει αποτέλεσμα καλό. :D :P

Σου ειναι ευκολο να ανεβασεις ενα βιντεο με τους τροπους που τεσταρες εφοσον δεν εχεις θεμα;

Επεξ/σία από nfsmw_gr
  • Απαντ. 64
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγω  απορω πως μερικοι δεν το εχετε οταν στο miui forum γινεται ο κακος χαμος...λενε οτι ειναι hardware feature...λογω digitizer... Εν τελη ειναι θεμα παρτιδας ??????

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, fsbmaniac είπε

Εγω  απορω πως μερικοι δεν το εχετε οταν στο miui forum γινεται ο κακος χαμος...λενε οτι ειναι hardware feature...λογω digitizer... Εν τελη ειναι θεμα παρτιδας ??????

Ακριβως αυτο απορω και εγω.

Δεν εχω δει εναν ακομα που λεει οτι δεν το εχει να ποσταρει βιντεο δειχνοντας οτι ολα λειτουργουν σωστα.

Εχω κανει και στο xda thread και εκει ιδια κατασταση, 2-3 παλικαρια ποσταραν βιντεο και ολα ειχαν θεμα.

Ενας μαλιστα ειπε οτι αλλαξε 7 συσκευες απο 3 διαφορετικα μαγαζια και τελικα ξενερωσε το εδωσε πισω οριστικα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, nfsmw_gr said:

Ακριβως αυτο απορω και εγω.

Δεν εχω δει εναν ακομα που λεει οτι δεν το εχει να ποσταρει βιντεο δειχνοντας οτι ολα λειτουργουν σωστα.

Εχω κανει και στο xda thread και εκει ιδια κατασταση, 2-3 παλικαρια ποσταραν βιντεο και ολα ειχαν θεμα.

Ενας μαλιστα ειπε οτι αλλαξε 7 συσκευες απο 3 διαφορετικα μαγαζια και τελικα ξενερωσε το εδωσε πισω οριστικα.

Sorry που δεν μπορώ να βάλω video αλλά είμαι, υπεραπασχολημένος και ελεύθερο χρόνο δεν εχω πολύ επίσης είμαι αυστηρός με το τι και που δείχνω τα δεδομένα μου(δεν είμαι εκνευρισμένος απλά σας ενημερώνω) γιατί είμαι οικογενειάρχης και δεν θέλω να δώσω αφορμή σε κανέναν από την οικογένεια μου να μου πει "αφού το έκανες εσύ θα το κάνω κι εγώ" οπότε δεν έχει να κάνει ότι λέω ψέματα και πουλάω φανφάρες, αν κι έμενα είχε το πρόβλημα το ίδιο εκνευρισμένος θα ήμουν(πιθανόν) και θα ήθελα και απόδειξη αλλά θα καταλάβαινα κάποιον που δεν μου την δίνει για τα πιστεύω του και τις αρχές του.

Εγώ θα σου πω ότι είμαι από αυτούς που είχαν κάνει και προπαραγγελίες γιατί πήρα παραπάνω από 1 πριν βγει το κινητό, σε εμένα πίσω λέει POCOPHONE με ασημένια γράμματα(Όχι εκτυπωμένα αλλά ανάγλυφα) και αργότερα όταν είδα άλλους να το έχουν και αυτοί όταν τελικά κυκλοφόρησε και να λέει απλά χωρίς ασημένια γράμματα "POCO" από πίσω αμέσως το μυαλό μου πήγε ότι δεν είναι αυθεντικό το δικό μου αλλά έκανα IMEI Check online και Serial No έδωσα στο site της xiaomi και μου είπαν ότι είναι γνήσιο, επίσης Antutu Pocophone f1 το αναφέρει 264.000 score βγάζει, έτρεξα cpuz τους επεξεργαστές που έπρεπε να είχε έχει, OTA από Xiaomi παίρνει και τα επιβεβαιώνω αν όντως είναι της Xiaomi πηγαίνοντας στην σελίδα τους. ΕΓΩ σου εγγυώμαι ότι ΔΕΝ αντιμετωπίζω το πρόβλημα σου με το κινητό. Με καμία από τις 2 μεθόδους που έβαλες. Μήπως να κοιτάγατε και εσείς από την πλευρά σας όσα κοίταξα κι εγώ για να είστε καλυμμένοι; Επίσης με ρώτησαν αν όταν άνοιξα το μαύρο κουτί αν είχε EU πρίζα με USB γιατί αν είχε κινέζικη με αντάπτορα να τον κάνει Ευρωπαϊκό τότε να ανησυχούσα.

Εμένα ήρθαν ετσι

gsmarena_011.jpg

Μήπως το δικό σου είναι αυτό;

thumb_154490_default_big.png

Επεξ/σία από SeXBOX
Δημοσ.
34 λεπτά πριν, SeXBOX είπε

Sorry που δεν μπορώ να βάλω video αλλά είμαι, υπεραπασχολημένος και ελεύθερο χρόνο δεν εχω πολύ επίσης είμαι αυστηρός με το τι και που δείχνω τα δεδομένα μου(δεν είμαι εκνευρισμένος απλά σας ενημερώνω) γιατί είμαι οικογενειάρχης και δεν θέλω να δώσω αφορμή σε κανέναν από την οικογένεια μου να μου πει "αφού το έκανες εσύ θα το κάνω κι εγώ" οπότε δεν έχει να κάνει ότι λέω ψέματα και πουλάω φανφάρες, αν κι έμενα είχε το πρόβλημα το ίδιο εκνευρισμένος θα ήμουν(πιθανόν) και θα ήθελα και απόδειξη αλλά θα καταλάβαινα κάποιον που δεν μου την δίνει για τα πιστεύω του και τις αρχές του.

Εγώ θα σου πω ότι είμαι από αυτούς που είχαν κάνει και προπαραγγελίες γιατί πήρα παραπάνω από 1 πριν βγει το κινητό, σε εμένα πίσω λέει POCOPHONE με ασημένια γράμματα(Όχι εκτυπωμένα αλλά ανάγλυφα) και αργότερα όταν είδα άλλους να το έχουν και αυτοί όταν τελικά κυκλοφόρησε και να λέει απλά χωρίς ασημένια γράμματα "POCO" από πίσω αμέσως το μυαλό μου πήγε ότι δεν είναι αυθεντικό το δικό μου αλλά έκανα IMEI Check online και Serial No έδωσα στο site της xiaomi και μου είπαν ότι είναι γνήσιο, επίσης Antutu Pocophone f1 το αναφέρει 264.000 score βγάζει, έτρεξα cpuz τους επεξεργαστές που έπρεπε να είχε έχει, OTA από Xiaomi παίρνει και τα επιβεβαιώνω αν όντως είναι της Xiaomi πηγαίνοντας στην σελίδα τους. ΕΓΩ σου εγγυώμαι ότι ΔΕΝ αντιμετωπίζω το πρόβλημα σου με το κινητό. Με καμία από τις 2 μεθόδους που έβαλες. Μήπως να κοιτάγατε και εσείς από την πλευρά σας όσα κοίταξα κι εγώ για να είστε καλυμμένοι; Επίσης με ρώτησαν αν όταν άνοιξα το μαύρο κουτί αν είχε EU πρίζα με USB γιατί αν είχε κινέζικη με αντάπτορα να τον κάνει Ευρωπαϊκό τότε να ανησυχούσα.

Εμένα ήρθαν ετσι

gsmarena_011.jpg

Μήπως το δικό σου είναι αυτό;

thumb_154490_default_big.png

Αγαπητε φυσικα και σε πιστευουμε...αλλα μιλαμε για ενα ζητημα το οποιο ειναι παγκοσμίως αναγνωρισμένο με εκατονταδες χιλιαδες συσκευες...το εχει αναγνωρισει η xiaomi και μαζευει δεδομενα επισημα στο επισημο forum. Για τη διαφορα στα back cover πιστευω ειναι regional θεμα... τιποτα αλλο

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, fsbmaniac είπε

Αγαπητε φυσικα και σε πιστευουμε...αλλα μιλαμε για ενα ζητημα το οποιο ειναι παγκοσμίως αναγνωρισμένο με εκατονταδες χιλιαδες συσκευες...το εχει αναγνωρισει η xiaomi και μαζευει δεδομενα επισημα στο επισημο forum. Για τη διαφορα στα back cover πιστευω ειναι regional θεμα... τιποτα αλλο

Χωρίς να θέλω να σε αμφισβητισω το εκατοντάδες χιλιάδες από που προκύπτει ;

Δημοσ.
10 ώρες πριν, fsbmaniac είπε

Εγώ από χθες που διάβασα για τους 100.000 ψάχνω, το Ελληνικό MIUI, το Official Community και άλλα και δεν βρίσκω πουθενά τίποτα... το μόνο που βρήκα να παραπονιούνται είναι για κάποιους που δεν έχουν πάρει ακόμα OTA Update ότι έχουν lag στο touch... λίγο flame το story;(σκέφτεται το διαβολικό μου μυαλό)

• Like 1
Δημοσ.

Υπερβολή ίσως το νούμερο μπορείς να δεις τα σχόλια κάτω από τα βίντεο που ειναι πολλά τα βίντεο και ακομα περισσότερα τα σχόλια , επίσης στο xda ποσά threads ... google it και δες ... αλλα δεν καταλαβαίνω τι προσπάθεις να μας πεις ; Έχω περάσει από όλες τις ναυαρχίδας της mi από το mi2s και μετα ... ξέρω μια χαρά την εταιρία όταν δεν την ήξερε κανεις εδω . 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλό θα ήταν να μας δώσεις εσύ τα links με όλα τα σχόλια και τα videos. Αφού είσαι αυτός που το ανέφερε, οπότε μη κάνουμε search.

Μόλις τώρα, fsbmaniac είπε

Έχω περάσει από όλες τις ναυαρχίδας της mi από το mi2s και μετα ... ξέρω μια χαρά την εταιρία όταν δεν την ήξερε κανεις εδω . 

Αυτό λέγεται Ναρκισσισμός, επίσης δεν ξέρεις τι έχει κάνει ο άλλος από τον άλλο υπολογιστή που σου γράφει, οπότε κάλο θα ήταν να είμαστε πιο προσεκτικοί.

Edit: δε θα ξανά γράψω εδώ, βαριέμαι....

Επεξ/σία από vimaloh
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 λεπτά πριν, fsbmaniac είπε

Υπερβολή ίσως το νούμερο μπορείς να δεις τα σχόλια κάτω από τα βίντεο που ειναι πολλά τα βίντεο και ακομα περισσότερα τα σχόλια , επίσης στο xda ποσά threads ... google it και δες ... αλλα δεν καταλαβαίνω τι προσπάθεις να μας πεις ; Έχω περάσει από όλες τις ναυαρχίδας της mi από το mi2s και μετα ... ξέρω μια χαρά την εταιρία όταν δεν την ήξερε κανεις εδω . 

Ναι κανένα θέμα σε αυτό αλλά το εκατοντάδες χιλιάδες είναι όντως υπερβολικο. Btw , η xiaomi ανακοίνωσε χτες αυτό http://en.miui.com/thread-4272498-1-1.html που πολλοί έχουν θέμα που κατά την γνώμη μου δεν είναι πολλοί θα φτιαχτεί μέσω software update 

Επεξ/σία από vargas
Δημοσ.

Παιδες τελείωσε το θεμα. 

Μετα απο πολλα περι νομων και επιστροφης καταληξαμε στο να μου επιστρεψουν την αξια του κινητου μου. 

Δυστυχώς οχι και τα μεταφορικα οπως οριζει ο νομος αλλα ειπα να μην το πιεσω κι αλλο να παει στα κομματια να τελειωνουμε. 

Βγηκα 10€ μειον, 1 μάθημα για μελλοντικη αγορα συν. 

Αλλη φορα θα περιμενω να εχει βγει κανα δίμηνο η συσκευή σε κυκλοφορια, και θα παω και σε κανενα καταστημα αν γινεται να την δοκιμασω αυτοπροσώπως. 

Προς το παρον βλεπω να πήγαινω η σε OPO 6 8/128 απο εδω κανενα παλικαρι στο insomnia, η να περιμένω απο τον αλλον μηνα να παρω το 6T. 

Αυτα απο εμενα. 

Ευχαριστω οσους βοηθησαν! 

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, nfsmw_gr είπε

Παιδες τελείωσε το θεμα. 

Μετα απο πολλα περι νομων και επιστροφης καταληξαμε στο να μου επιστρεψουν την αξια του κινητου μου. 

Δυστυχώς οχι και τα μεταφορικα οπως οριζει ο νομος αλλα ειπα να μην το πιεσω κι αλλο να παει στα κομματια να τελειωνουμε. 

Βγηκα 10€ μειον, 1 μάθημα για μελλοντικη αγορα συν. 

Αλλη φορα θα περιμενω να εχει βγει κανα δίμηνο η συσκευή σε κυκλοφορια, και θα παω και σε κανενα καταστημα αν γινεται να την δοκιμασω αυτοπροσώπως. 

Προς το παρον βλεπω να πήγαινω η σε OPO 6 8/128 απο εδω κανενα παλικαρι στο insomnia, η να περιμένω απο τον αλλον μηνα να παρω το 6T. 

Αυτα απο εμενα. 

Ευχαριστω οσους βοηθησαν! 

Μέχρι να βρει το 6Τ μάζευε και πάρτο με κλειστά μάτια,δεν θα σε απογοητεύσει γενικά η Oneplus.

• Like 1
Δημοσ.
12 ώρες πριν, chios είπε

θα σου έλεγα να περιμένεις για το 6τ αν δεν το βιάζεσαι.

10 ώρες πριν, saruman123 είπε

Μέχρι να βρει το 6Τ μάζευε και πάρτο με κλειστά μάτια,δεν θα σε απογοητεύσει γενικά η Oneplus.

Λετε εε? 

Εδω κολλαει η παροιμια οποιος καει απ'τον χυλο φυσαει και το γιαουρτι, δεν θέλω να ξαναπερασω ιδιο σκηνικο. :(

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...