nfsmw_gr Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Μόλις τώρα, saruman123 είπε Από αύριο σε αύριο δεν βγαίνει πουθενά και οι μέρες τρέχουν. Οπότε ξεκίνησε την διαδικασία που σου είπα. Ασυναρτησιες μου λενε δηλαδη πιστευεις ετσι; Θα την ξεκινησω, δεν βλεπω αλλη λυση. 1
Sasuke_Uchiha Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 17 ώρες πριν, nfsmw_gr είπε Να την ξεκινησω απο τωρα; Να μην περιμενω μεχρι αυριο; Έχεις ήδη αργήσει. 1
nfsmw_gr Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 1 λεπτό πριν, Sasuke_Uchiha είπε Έχεις ήδη αργήσει. Καλως, για οποια εξελιξη απανταω παλι εδω.
nfsmw_gr Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Παιδια μπορει καποιος με poco να τρεξει το testing tool η να κατεβασει το realdrum και να τραβηξει ενα βιντεο να μπορω να δειξω πως πρεπει να λειτουργει σωστα η συσκευη; Ολες οι λεπτομερειες ειναι στο αρχικο ποστ. Ειναι μεγαλη αναγκη θα το εκτιμησω και θα ευχαριστησω προσωπικα οποιον μπορεσει να βοηθησει! Επεξ/σία 19 Οκτωβρίου 2018 από nfsmw_gr
saruman123 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 45 λεπτά πριν, nfsmw_gr είπε Παιδια μπορει καποιος με poco να τρεξει το testing tool η να κατεβασει το realdrum και να τραβηξει ενα βιντεο να μπορω να δειξω πως πρεπει να λειτουργει σωστα η συσκευη; Ολες οι λεπτομερειες ειναι στο αρχικο ποστ. Ειναι μεγαλη αναγκη θα το εκτιμησω και θα ευχαριστησω προσωπικα οποιον μπορεσει να βοηθησει! Ο @vargas το έχει και νομίζω σου απάντησε και πρώτος. 1
vargas Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 2 ώρες πριν, saruman123 είπε Ο @vargas το έχει και νομίζω σου απάντησε και πρώτος. https://forum.xda-developers.com/poco-f1/help/solving-touch-lag-issue-t3847981 φίλος για τσεκαρε εδώ θα ήθελα να βοηθήσω αλλά είμαι αρκετά πιεσμένος χρονικά στην δουλειά μου για να ασχοληθώ 1
nfsmw_gr Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 3 ώρες πριν, vargas είπε https://forum.xda-developers.com/poco-f1/help/solving-touch-lag-issue-t3847981 φίλος για τσεκαρε εδώ θα ήθελα να βοηθήσω αλλά είμαι αρκετά πιεσμένος χρονικά στην δουλειά μου για να ασχοληθώ Φιλε θενξ, αλλα εγω θελω καποιον που να εχει την συσκευη και να λειτουργει σωστα. Βιντεο με το προβλημα τραβηξα και ο ιδιος, εγω θελω βιντεο που να δειχνει πως πρεπει να λειτουργει χωρις το προβλημα. Καταλαβες τι εννοω; Οποτε εχεις χρονο δεν με πειραζει, θα βοηθησεις αρκετα. Ευχαριστω!
vargas Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 6 λεπτά πριν, nfsmw_gr είπε Φιλε θενξ, αλλα εγω θελω καποιον που να εχει την συσκευη και να λειτουργει σωστα. Βιντεο με το προβλημα τραβηξα και ο ιδιος, εγω θελω βιντεο που να δειχνει πως πρεπει να λειτουργει χωρις το προβλημα. Καταλαβες τι εννοω; Οποτε εχεις χρονο δεν με πειραζει, θα βοηθησεις αρκετα. Ευχαριστω! Βάλε ένα βίντεο εδώ να δούμε το πρόβλημα γτ ίσως να λύνεται με. Software update . Aυτο τουλάχιστον λέει η xiaomi. Εκτός κ αν το θέμα σου είναι τέτοιο που το τηλέφωνο δεν λειτουργεί
nfsmw_gr Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 4 λεπτά πριν, vargas είπε Βάλε ένα βίντεο εδώ να δούμε το πρόβλημα γτ ίσως να λύνεται με. Software update . Aυτο τουλάχιστον λέει η xiaomi. Εκτός κ αν το θέμα σου είναι τέτοιο που το τηλέφωνο δεν λειτουργεί Φιλε μου εχω βαλει στο πρωτο ποστ, μαζι με πληρη περιγραφη τι πρεπει να κανει καποιος για να δει αν ειναι σωστο το κινητο του η οχι, το τσεκαρες το αρχικο ποστ; Το λινκ κατω κατω ειναι το βιντεο και απο πανω η περιγραφη οι τροποι να βρεις το θεμα. Υ.Γ. Εκανα ολα τα updates, ακομα και σε beta rom, αλλα δεν αλλαξε απολυτως τιποτα.
Sasuke_Uchiha Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 7 λεπτά πριν, vargas είπε Βάλε ένα βίντεο εδώ να δούμε το πρόβλημα γτ ίσως να λύνεται με. Software update . Aυτο τουλάχιστον λέει η xiaomi. Εκτός κ αν το θέμα σου είναι τέτοιο που το τηλέφωνο δεν λειτουργεί 2-3 λεπτά θα σου πάρει να κάνεις αυτό που ζητάει. Στο forum ξοδεύεις το 1000πλάσιο κάθε μέρα.
nfsmw_gr Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Sasuke_Uchiha είπε 2-3 λεπτά θα σου πάρει να κάνεις αυτό που ζητάει. Στο forum ξοδεύεις το 1000πλάσιο κάθε μέρα. Παιδια μαλλον δεν μιλαω ελληνικα η δεν με πιανετε. Το εχω κανει αυτο που μου λεει το παλικαρι. https://1drv.ms/v/s!Alh2bAGk6Iy4hQ5-Dc6Tu3UgRQzi Ειναι ακριβως το ιδιο λινκ με το πρωτο ποστ του thread που μιλαμε αυτην την στιγμη εδω στο insomnia. Διαβασε κανεις το αρχικο ποστ; Δικο μου βιντεο το τραβηξα και δειχνω το προβλημα. Τι φαση; Στο πρωτο ποστ κιολας εξηγω τους 2 τροπους που μπορεις να το ελεγξεις. Επεξ/σία 19 Οκτωβρίου 2018 από nfsmw_gr
Sasuke_Uchiha Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 3 λεπτά πριν, nfsmw_gr είπε Παιδια μαλλον δεν μιλαω ελληνικα η δεν με πιανετε. Το εχω κανει αυτο που μου λεει το παλικαρι. https://1drv.ms/v/s!Alh2bAGk6Iy4hQ5-Dc6Tu3UgRQzi Ειναι ακριβως το ιδιο λινκ με το πρωτο ποστ του thread που μιλαμε αυτην την στιγμη εδω στο insomnia. Διαβασε κανεις το αρχικο ποστ; Δικο μου βιντεο το τραβηξα και δειχνω το προβλημα. Τι φαση; Στο πρωτο ποστ κιολας εξηγω τους 2 τροπους που μπορεις να το ελεγξεις. Δεν έκανα εσένα quote ρε συ, τον Vargas έκανα που είχε πει πως δεν έχει χρόνο λόγω δουλειάς ενώ είναι συνέχεια στο φορουμ και ποστάρει. 1
nfsmw_gr Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 1 λεπτό πριν, Sasuke_Uchiha είπε Δεν έκανα εσένα quote ρε συ, τον Vargas έκανα που είχε πει πως δεν έχει χρόνο λόγω δουλειάς ενώ είναι συνέχεια στο φορουμ και ποστάρει. Ειμαι τυφλος, my bad. Οντως ειναι 2-3 λεπτα υποθεση, με το ρολοι.
nfsmw_gr Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Λοιπον μιλησα με το καταστημα του ειπα οτι θελω να επιστρεψω την συσκευη και να παρω τα χρηματα μου, θα μιλησω με την υπευθυνο πωλησεων η σημερα η δευτερα. Πιθανων να τελειωσει το θεμα εδω χωρις περεταιρω διαδικασιες, δεν ακουσα καποια κοντρα η δισταγμο στην εξυπηρετηση αυτην την φορα. Οτι ειναι ενημερωνω οπως παντα. 3
SeXBOX Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Δοκίμασα και στην δική μου συσκευή και τις 2 μεθόδους και δεν υπάρχει το πρόβλημα. Να ζητήσεις τα χρήματα ή νέα συσκευή. Αν δεν κανουν τίποτα τότε όπως σου είπαν πρέπει να ασκήσεις τα δικαιώματα σου άμεσα. Επίσης σε προτρέπω αν δεν κανουν τίποτα να μας "δώσεις" κανονικά το κατάστημα εδώ για να μην τους "τιμήσουμε" ποτέ. Υ.Γ. Δεν ήξερα την εφαρμογή. Thanks που έστω ετσι μου την έμαθες, τώρα πια δε θα χρειάζεται να τρέχω στα πραγματικά drums άμα θέλω να δοκιμάσω μια μελωδία που σκέφτηκα αν βγάζει αποτέλεσμα καλό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα