Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
17 minutes ago, vargas said:

Μ αρέσει το τρολινγκ αν γίνεται με σωστούς όρους . Με 0.3 % όμως δεν είναι καν γκαντεμια μάλλον μιλάμε για monday phones 😋😋

Δεν θα βάλεις links εδώ με αναφορές στο google  για προβλήματα με τις οθόνες στα poco? 😛 

• Απαντ. 64
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, billdanos είπε

Δεν θα βάλεις links εδώ με αναφορές στο google  για προβλήματα με τις οθόνες στα poco? 😛 

Να βάλω δεν έχω κανένα θέμα , εγω εκραξα την xiaomi για τα brick .Αν και πάλι αφορα λίγες συσκευές και δεν είναι θέμα που καθιστά το τηλέφωνο μη λειτουργικό . Παρόλαυτα όταν υπάρχει κάτι κακό δεν είναι λάθος να το λέμε 

• Super Moderators
Δημοσ.
19 minutes ago, vargas said:

Να βάλω δεν έχω κανένα θέμα , εγω εκραξα την xiaomi για τα brick .Αν και πάλι αφορα λίγες συσκευές και δεν είναι θέμα που καθιστά το τηλέφωνο μη λειτουργικό . Παρόλαυτα όταν υπάρχει κάτι κακό δεν είναι λάθος να το λέμε 

Φαίνεται πάντως πως αυτό το πρόβλημα εμφανίζεται σε αρκετά μοντέλα της xiaomi και όχι μόνο στο Poco. 

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, billdanos είπε

Φαίνεται πάντως πως αυτό το πρόβλημα εμφανίζεται σε αρκετά μοντέλα της xiaomi και όχι μόνο στο Poco. 

Γενικά οι lcd το χουν αυτό ότι κ να λεμε 

• Super Moderators
Δημοσ.
1 minute ago, vargas said:

Γενικά οι lcd το χουν αυτό ότι κ να λεμε 

Όχι δεν το έχουν όλες οι LCD. Το digitizer δεν έχει να κάνει με τον τύπο της οθόνης. 

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, billdanos είπε

Όχι δεν το έχουν όλες οι LCD. Το digitizer δεν έχει να κάνει με τον τύπο της οθόνης. 

Οχι όλες αλλά υπάρχει μια μεγάλη πιθανότητα αυτό ήθελα να πω . Εμένα προσωπικά δεν έχει αλλά γενικά στο poco είναι μικρό το ποσοστό από όσο λένε 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, billdanos είπε

1 ώρα πριν, vargas είπε

Οχι όλες αλλά υπάρχει μια μεγάλη πιθανότητα αυτό ήθελα να πω . Εμένα προσωπικά δεν έχει αλλά γενικά στο poco είναι μικρό το ποσοστό από όσο λένε 

Μαγκες μιλησα με το καταστημα τελικα και μου ειπαν οτι η συσκευη περασε τα τεστ λεει κανονικα δεν εχει καποιο θεμα.

Τους λεω δεν γινεται η οθονη του Cubot Note S κινητο 2-3 χρονων και πολλες κατηγοριες πιο κατω να πιανει την αφη μου και το pocophone να μην την πιανει, διαβασα οτι ειχε βγει μια παρτιδα ελλατωματικη, το πιο πιθανο ειναι να ανηκει σε αυτην την παρτιδα το δικο μου.

Οταν εκαναν τον ελεγχο ειδαν το προβλημα που περιεγραψα η απλα εκαναν τα τυπικα τεστ; Πρεπει να ακολουθησουν το συγκεκριμενο σεναριο οχι να κανουν απλα οτι τυπικο τεστ τους λενε. 

Η συσκευη εχει θεμα 100%.

Μου ειπε οτι θα πρεπει να μιλησει με τον υπευθυνο που απουσιαζει, και θα μιλησουμε μαζι αυριο για παραπανω λεπτομερεις.

Της ειπα οτι σε περιπτωση που δεν βγαλουμε ακρη εκανα την αγορα στις 10 του μηνα και εχουμε 7, εχετε παραλαβει ηδη την συσκευη και θα ηθελα επιστροφη των χρηματων μου με βαση τις 14 ημερες που εχω δικαιωμα επιστροφης.

Μου ειπε οπως ειπα θα σας πω αυριο. 

Ειπα καλως, και εμεινε εκει προς το παρον.

Εχω αρχισει να νευριαζω ομολογω.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, nfsmw_gr είπε

Μαγκες μιλησα με το καταστημα τελικα και μου ειπαν οτι η συσκευη περασε τα τεστ λεει κανονικα δεν εχει καποιο θεμα.

Τους λεω δεν γινεται η οθονη του Cubot Note S κινητο 2-3 χρονων και πολλες κατηγοριες πιο κατω να πιανει την αφη μου και το pocophone να μην την πιανει, διαβασα οτι ειχε βγει μια παρτιδα ελλατωματικη, το πιο πιθανο ειναι να ανηκει σε αυτην την παρτιδα το δικο μου.

Οταν εκαναν τον ελεγχο ειδαν το προβλημα που περιεγραψα η απλα εκαναν τα τυπικα τεστ; Πρεπει να ακολουθησουν το συγκεκριμενο σεναριο οχι να κανουν απλα οτι τυπικο τεστ τους λενε. 

Η συσκευη εχει θεμα 100%.

Μου ειπε οτι θα πρεπει να μιλησει με τον υπευθυνο που απουσιαζει, και θα μιλησουμε μαζι αυριο για παραπανω λεπτομερεις.

Της ειπα οτι σε περιπτωση που δεν βγαλουμε ακρη εκανα την αγορα στις 10 του μηνα και εχουμε 7, εχετε παραλαβει ηδη την συσκευη και θα ηθελα επιστροφη των χρηματων μου με βαση τις 14 ημερες που εχω δικαιωμα επιστροφης.

Μου ειπε οπως ειπα θα σας πω αυριο. 

Ειπα καλως, και εμεινε εκει προς το παρον.

Εχω αρχισει να νευριαζω ομολογω.

Ξεκίνα διαδικασία από εδώ http://www.synigoroskatanaloti.gr/index.html

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, nfsmw_gr είπε

Να την ξεκινησω απο τωρα;

Να μην περιμενω μεχρι αυριο;

Μέχρι αύριο,μετά ξεκίνησε αν δεν...

Επεξ/σία από saruman123
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, saruman123 είπε

Μέχρι αύριο,μετά ξεκίνησε αν δεν...

Ναι αυριο μου ειπε θα μιλησω με τον υπευθυνο, αν μου πει δεν γινεται να το αντικαταστησουμε θα ζητησω τα χρηματα μου πισω βαση νομοθεσιας.

Αν αρνηθουν και αυτο θα τους ενημερωσω οτι θα τους στειλω φορμα υπαναχωρησης αγορας και ταυτοχρονα θα τους κανω καταγγελια στον συνηγορο του καταναλωτη για πωληση ελλατωματικου προιοντος και αρνηση αντικαταστασης και επιστροφης των χρηματων μου, αρνητικη αξιολογηση στο σκρουτζ και δημοσια αναφορα στο forum insomnia για το συμβαν.

Να δουμε μετα ποιον θα πονεσει ολο αυτο, εγω το ποκο θα το δωσω πισω τελεια και παυλα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Συνεχιζουν να ισχυριζονται οτι η συσκευη λειτουργει με βαση τις προδιαγραφες τις εταιριας.

Πιεσα παραπανω και ζητησαν επανελεγχο και συγκριση με αλλη συσκευη για διαπιστωση του προβληματος.

Αυριο θα γνωριζουμε.

Ζητησα τα χρηματα μου πισω βαση νομοθεσιας και μου αρνηθηκαν γιατι λενε ανοιξα την συσκευη.

Πως θα δω αν μου κανει η συσκευη αν δεν την ανοιξω τους ειπα, λενε εμεις πως θα την πουλησουμε μετα ομως αφου την εχετε ανοιξει;

Τι μπαρμπουτσαλα ειναι αυτο, παμε καλα;

Θα επρεπε δηλαδη να με νοιαζει εμενα τι θα την κανεις την συσκευη σαν καταναλωτης μετα;

Τι εχετε να πειτε για αυτο;

Επεξ/σία από nfsmw_gr
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, nfsmw_gr είπε

Συνεχιζουν να ισχυριζονται οτι η συσκευη λειτουργει με βαση τις προδιαγραφες τις εταιριας.

Πιεσα παραπανω και ζητησαν επανελεγχο και συγκριση με αλλη συσκευη για διαπιστωση του προβληματος.

Αυριο θα γνωριζουμε.

Ζητησα τα χρηματα μου πισω βαση νομοθεσιας και μου αρνηθηκαν γιατι λενε ανοιξα την συσκευη.

Πως θα δω αν μου κανει η συσκευη αν δεν την ανοιξω τους ειπα, λενε εμεις πως θα την πουλησουμε μετα ομως αφου την εχετε ανοιξει;

Τι μπαρμπουτσαλα ειναι αυτο, παμε καλα;

Θα επρεπε δηλαδη να με νοιαζει εμενα τι θα την κανεις την συσκευη σαν καταναλωτης μετα;

Τι εχετε να πειτε για αυτο;

Από αύριο σε αύριο δεν βγαίνει πουθενά και οι μέρες τρέχουν.

Οπότε ξεκίνησε την διαδικασία που σου είπα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...