Προς το περιεχόμενο

XIAOMI Mi 90 Points Smart Lightweight Running Shoes @ joybuy €19,97

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γμτ ότι συνδυασμό και να κάνω δε περνάει το κουπόνι. Ευρω, $, 43, 44 πάντα invalid λέει. Ας είναι...

Χωρίς το κουπόνι είναι οριακό το τελωνείο και δε θελω να ρισκάρω να δώσω άλλα τόσα.

Επεξ/σία από dchatz
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, AzaZyL είπε

Πάντα το κουπόνι, δεν το κάνουμε αντιγραφή - επικόλληση. Το ξαναγράφουμε. 

ναι το σκευτικα.. και το ξαναγραψα αλλα δεν.. αλλαξα κ τη χωρα κ το νομισμα εβαλα κ μια δευτερη διευθενση μπας και.. αλλα τπτ 

EDIT : ο ΤS ειπε για 43 νουμερο us και δε το χα δει εγω δοκιμαζα σε αλλα νουμερα. στο 43 μια χαρα περναει το κουπονι 

Επεξ/σία από sndev
Δημοσ.

αυτο κοιταζα τωρα για να δω το μεγεθος μου το us 43 ειναι ακυρο σα μεγεθος 🤣

Δημοσ.

Εγώ που έχω πάρει το σωστό νούμερο και ίσως και λιγο μεγαλύτερο δεν μπορώ να τα φορέσω.

δεν θυμάμαι καλά αλλά νομίζω αριστερά δεξιά και οχι μπροστά ειναι παρα πολύ σφιχτά χωρίς να αφήνουν περιθώριο οτι μπορεί να ανοίξουν.

Δημοσ.

Πάντως όλα τα review λένε ότι είναι ίδια και ίσως λίγο μεγαλύτερα από κλασσικά αθλητικά, συγκρίνοντας ίδια νούμερα. Πχ τα συγκρίνουν με Adidas κλπ και λένε ότι τα xiaomi είναι λίγο μεγαλυτερα

• Thanks 1
Δημοσ.

εγω τα έχω δοκιμάσει 2 φορές και ενοχλούν πολύ.

Τώρα τσεκαρα οτι ειναι το 44 .

Τις τελευταίες μερες χρησιμοποιώ 2 καινούργια ζευγάρια αθλητικά και ορειβατικά σε 44 νούμερο και δεν εχω κανένα πρόβλημα απο την πρώτη στιγμή.

Να σημειωθεί οτι τα xiaomi δεν γνωρίζω/νομιζω να  είναι του τίτλου αν αυτό παίζει ρόλο.

Τα έχω απο πέρσι..

Δημοσ.

Mόλις τσεκαρα στο site τους και η παραγγελία μου έχει ξεκινήσει χωρίς όμως να έχω t/n ......περίεργο........τους έστειλα μήνυμα ....για να δούμε τι θα απαντήσουν

Δημοσ.

Mετά από επικοινωνία κουκουρούκου με τον κινέζο μου έστειλε το t/n με κωδικό RUxxxxxxxxxNL  , η παραγγελία μου μάλιστα ΄΄κουνήθηκε΄΄........για να δούμε πότε και τι θα παραλάβουμε 

Δημοσ.

Ένα tip.

Πήρα κάτι παπούτσια πριν κανα χρόνο και τελικά ήταν ένα νούμερο μικρότερο απ αυτό που ήθελα.

Τα στούμπωσα με κάλτσες, τα άφησα 2 μέρες και άνοιξαν κανονικά.

Ακόμα τα έχω τα συγκεκριμένα και δεν με ενόχλησαν ποτέ.

Αν δεν σας κάνουν για λίγο, δοκιμάστε το. 

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παρέλαβα σήμερα, είναι καλά αλλά τίποτα τρελό για την τιμή τους,το τσιπ δεν ήταν μέσα οπότε δεν είναι smart,το νούμερο είναι εντάξει. 

Το μόνο αρνητικό είναι ότι μπορεί να περάσει μέσα νερό με το παραμικρό, αλλά αυτό φαίνεται και από τις φωτογραφίες. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...