Προς το περιεχόμενο

DOA Lenovo

giannis22k

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σχετικα με την πολιτικη DOA η lenovo (εκανα και τηλ)λεει σε περιπτωση hardware προβληματος γινεται αντικατασταση του λαπτοπ με καινουργιο.Εδω το electrocholic αναφερει οτι

Οδηγία Lenovo σχετικά με την εφαρμογή DOA:

- Ελαττωματικά μηχανήματα τα οποία είναι 100%  μη λειτουργικά (δεν ενεργοποιείται/ανάβει η συσκευή), που πωλούνται σε τελικούς πελάτες και είναι εντός  14 ημερών από την αγορά

Μη εφαρμογή DOA:

- Εμφανισιακά ελαττώματα (γρατσουνιές, ρωγμές, αποσυνδεδεμένα μέρη και κ.λπ.)

- Ελαττώματα LCD (νεκρά pixels, γραμμές, λευκές / σκούρες κηλίδες, σκόνη μεταξύ της μήτρας και του γυαλιού κ.λπ.)

- Ελαττωματικά ηχεία, κάμερα, touchpad, μπαταρία, keyboard, HDD, RAM, καλώδια κ.λπ.

- Μηχανήματα που έχουν υποστεί ζημιές κατά τη μεταφορά

- Μηχανήματα που τους λείπουν εξαρτήματα (αντάπτορες, καλώδια και κ.λπ.)

Για όλα τα θέματα που είναι εκτός πεδίου εφαρμογής DOA η Lenovo θα προχωρήσει σε επισκευή της συσκευής

Τι γινεται σε αυτη την περιπτωση;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για όλα τα θέματα που είναι εκτός πεδίου εφαρμογής DOA η Lenovo θα προχωρήσει σε επισκευή της συσκευής.

Αν δεν ειναι dead on arrival (DOA) θα παει εγγυηση.

electroholic κάνει από βαλκάνια τις περισσότερες παραεισαγωγές. Άρα το doa πάει για τον εξαγωγέα που συνεργάστηκε με το electroholic.  Το πας σε αυτούς , το στέλνουν πίσω και μετά από κανένα μήνα θα σου έρθει άλλο λαπτοπ ή επισκευασμένο λαπτοπ. 

Το μόνο που μπορεί να κάνει η CPI στην Ελλάδα είναι να φτιάξει το laptop. 

9 λεπτά πριν, giannis22k είπε

Αρα;

Για ακόμα μία φορά το DOA δεν ισχύει πρακτικά πέρα από μερικές μεγάλες αλυσίδες .

Σε καμία περίπτωση αυτά που γράφονται για τη lenovo δεν ισχύει . 

Συγκεκριμένα δες στην http://www.e-lenovo.gr/politiki-epistrofon.html .

Είναι στους επίσημους εισαγωγείς lenovo για την Ελλάδα. https://www.lenovo.com/gr/el/wtb/?menu-id=ΠΟΥ_ΝΑ_ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχω δικαιωμα επιστροφης χρηματων ;

Επισης αυτο που μου εστειλες με την πολιτικη επιστροφης της lenovo ισχυει μηπως μονο για επισημης εισαγωγης και οχι για παραεισαγωγης;

Επεξ/σία από giannis22k

Λοιπον το παρελαβα σημερα.Δεν ειχε καποιο χαρτι εκτος απο αποδειξεις κλπ οτι εγινε αλλαγη αυτο και αυτο.Τους πηρα και τους ειπα και μου ειπαν οτι κανουν καποιες αλλαγες στα μηχανογραφικα τους συστημα γιαυτο  και δεν εκτυπωσαν χαρτι Τους ειπαν να το στειλουν και ειπαν δεν μπορων λογω προσωπικων δεδομενων κτλπ Τους ειπα θα παρω στη lenovo μεσω σειριακου αριθμου του λαπτοπ να μου εξακριβωσουν οτι το εκαναν αυτοι γιατι το electroholic μου ειπαν σε επιδεδο λογισμικου κανουν service.

Το λαπτοπ δουλευει κανονικα τωρα.

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μόλις πήρα ένα laptop lenovo από electrocholic και το touchpad έχει ένα θέμα. Δουλεύει μεν, αλλά το αριστερό κλικ κάνει έναν ήχο περίεργο (που δεν θα έπρεπε) και έχει ένα μικρό θεματάκι, ωστόσο είναι πλήρως λειτουργικό (προς το παρων).

Τι πιστεύετε ότι πρέπει να κάνω? Αν τους το στείλω δεν θα το βάλουν DOA.

Επεξ/σία από Lside

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...