Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Mαλιστα αθωωθηκαν αλλα οχι ετσι ανωδυνα  - με καποια χιλιαρικα διοικ .  προστιμα και  αυτοφορα και ταλαιπωριες και δικαστικα .  Εσεις σαν εταιρια θα τους αντικαταστησετε τα pos που κατασχεθηκαν ;

Επεξ/σία από Mhlogiatros
  • Απαντ. 109
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στις 17/10/2019 στις 1:55 ΜΜ, haris013 είπε

παιδιά τα φώτα σας, ψάχνω την οικονομικότερη λύση για POS ώστε να είμαι καλυμένος από την νομοθεσία. Δεν θα γίνονται συναλλαγές ή θα γίνονται ελάχιστες λόγο της φύσης της δουλειάς (B2B) οπότε δεν με νοιάζει η προμήθεια αλλά μια εφάπαξ επιλογή χωρίς μηνιαία κόστη ενοικίαση κλπ.

έχω δεί το mypos και freepos, υπάρχει κάτι άλλο αντίστοιχο;

τα έχει δουλέψει κανείς τα παραπάνω; καλύπτουν την νομοθεσία;

Αφού δεν έχεις συναλλαγές, κάνε έναν -επαγγελματικό- λογαριασμό στο viva wallet ανέξοδα.

Βάλε κ το freepos στο κινητό σου, ανέξοδα.

Στην φορολογική δήλωση του χρόνου, δηλώνεις τα κάτωθι κ τελείωσες

https://www.freepos.gr/page/faq/

Όλα απο τον Η/Υ σου κ γρήγορα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Mhlogiatros είπε

Mαλιστα αθωωθηκαν αλλα οχι ετσι ανωδυνα  - με καποια χιλιαρικα διοικ .  προστιμα και  αυτοφορα και ταλαιπωριες και δικαστικα .  Εσεις σαν εταιρια θα τους αντικαταστησετε τα pos που κατασχεθηκαν ;

απο οσο γνωριζω τα προστιμα ειχαν να κανουν με φορολογικες παραβασεις, τα αυτοφορα αφορουσαν 20-30 ατομα οταν εκαναν το ντου οι αρχες και τα μαζευαν το '16 εξαιτιας των capital controls (που τωρα πια δεν υπαρχουν capital controls). για τα κατασχεμενα ξερω πως εχουν ενα προγραμμα αντικαταστασης σε οσους θελουν να κανουν ξανα χρηση των υπηρεσιων τους γιατι και να τους τα επιστρεψουν οι αρχες πολυ αμφιβάλλω αν θα λειτουργουν με τις μπαταριες τους 3 χρονια εκτος ρευματος.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επειδη παρακολουθω απο κοντα την υποθεση 250 - 500 minimum δ. προστιμο και κατασχεση 300 ευρω το μηχανημα  εφαγαν οι νομιμοι που είχαν κοψει και τις αποδειξεις . Προγραμμα να ξαναπερναν με την ερευνα σε εξελιξη και εγω δε το νομίζω να ξαναπερναν - και τους κατεσχεσαν και το συνδεδεμενο λογαριασμο της τραπεζας με οτι εχει ταμειο . Και να θελουν να ξαναπαρουν θα πληρωσουν και ρητρα ανενεργοτητας στη pos ποσο κανα 100 ρι + ; για τα χρονια καθυστερησης .

Επεξ/σία από Mhlogiatros
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, kontow είπε

Αφού δεν έχεις συναλλαγές, κάνε έναν -επαγγελματικό- λογαριασμό στο viva wallet ανέξοδα.

Βάλε κ το freepos στο κινητό σου, ανέξοδα.

Στην φορολογική δήλωση του χρόνου, δηλώνεις τα κάτωθι κ τελείωσες

https://www.freepos.gr/page/faq/

Όλα απο τον Η/Υ σου κ γρήγορα.

Επιτέλους και ένας άνθρωπος που κατάλαβε αυτό που θέλω ! Τόσες σελίδες για να βγάλω άκρη σε κάτι τόσο απλό. Σε ευχαριστω πολύ φίλε μου! Ακριβώς αυτό που ψάχνω !  Ούτε μπλέξιμο με εφορίες ούτε με τίποτα, έδειξα στον λογιστή το faq του freepos και όλα μια χαρα

Επεξ/σία από haris013
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...