GothicCrusader Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 22 λεπτά πριν, haris013 είπε Αρα τα σκάω και παίρνω ένα απλό pos από την τράπεζα που συνεργάζομαι για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο λοιπόν. Ήλπιζα μήπως γλύτωνα αυτό το πάγιο για κάτι που δεν θα χρησιμοποιήσω, δεν θα το έκανα θέμα αν είχα πελάτες και έκανα χρήση pos Tο freepos δεν σε καλύπτει; Επίσης δες και https://www.everypay.gr/
babisgr Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 εχω pos της MYPOS,αυτο με τα 29€ και το πήρα για τον ίδιο λόγο...δεν το χρησιμοποιώ..και αν το χρησιμοποιήσω θα είναι πολύ σπάνια οπότε το κόστος της συνδρομής κλπ. των τραπεζών είναι ασύμφορο.Ειναι μια χαρά,και δεν δίνει φράγκο αν δεν το δουλέψεις.Και βεβαια είναι νόμιμο,σου ζητάνε και ενα κάρο χαρτιά (εναρξη,γεμη,διαβατήρια κλπ...)Παρτο και μην ακούς κανεναν.
GothicCrusader Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Μόλις τώρα, babisgr είπε εχω pos της MYPOS,αυτο με τα 29€ και το πήρα για τον ίδιο λόγο...δεν το χρησιμοποιώ..και αν το χρησιμοποιήσω θα είναι πολύ σπάνια οπότε το κόστος της συνδρομής κλπ. των τραπεζών είναι ασύμφορο.Ειναι μια χαρά,και δεν δίνει φράγκο αν δεν το δουλέψεις.Και βεβαια είναι νόμιμο,σου ζητάνε και ενα κάρο χαρτιά (εναρξη,γεμη,διαβατήρια κλπ...)Παρτο και μην ακούς κανεναν. Το mypos είναι επιβεβαιωμένα νόμιμο. Όμως, πολλοί λογιστές σου λένε να το αποφεύγεις γιατί η εκκαθάριση δεν γίνεται με ελληνικό ΑΦΜ. Οπότε χρησιμοποιείται για τριγωνικές συναλλαγές. Οπότε σου λένε καλό είναι να μην το χρησιμοποιείς μια και στο μέλλον μπορεί να γίνουν έλεγχοι και να πρέπει ενδεχομένως να αποδείξεις ότι δεν πετάει ο γάιδαρος.
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, haris013 είπε έχεις δει πόσο τα πουλάνε; από τα 49 ευρώ με μεταφορικά της mypos απέχει πολύ η τιμή αγοράς που δίνουν... απο 39 euro μαζι με τα μεταφορικα, χωρις συνδρομες και με δωρεαν internet και ερχονται και αλλα 😉 27 λεπτά πριν, GothicCrusader είπε Το mypos είναι επιβεβαιωμένα νόμιμο. Όμως, πολλοί λογιστές σου λένε να το αποφεύγεις γιατί η εκκαθάριση δεν γίνεται με ελληνικό ΑΦΜ. Οπότε χρησιμοποιείται για τριγωνικές συναλλαγές. Οπότε σου λένε καλό είναι να μην το χρησιμοποιείς μια και στο μέλλον μπορεί να γίνουν έλεγχοι και να πρέπει ενδεχομένως να αποδείξεις ότι δεν πετάει ο γάιδαρος. τα pos δεν εχουν σχεση με τριγωνικες. τριγωνικες συναλλαγες ειναι οταν 2 εταιρειες που εχουν εδρα πχ ελλαδα και μια εταιρεια σε αλλη χωρα του εοχ και πουλαει εμπορευματα η μια στην αλλη για να γλυτωνουν το φπα οποιος δεν κανει βλακειες δεν εχει να φοβηθει τιποτα με κανενα pos, ουτε ελληνικα ουτε ξενα Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου 2019 από Επισκέπτης
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Η Eurobank ξέρει κανείς πόση προμήθεια κρατάει;
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Μόλις τώρα, Nikosmile είπε Η Eurobank ξέρει κανείς πόση προμήθεια κρατάει; οι προμηθειες πανε αναλογα τον πελατη, τζιρο, αν εχει τπτ επενδυτικα προιοντα ή καταθεσεις στην τραπεζα και αλλα. διαπραγματευσιμα ειναι ολα. οι ελληνικες τραπεζες παιζουν απο 1.80% εως 0.55% για καρτες ελληνικων και ευρωπαικων τραπεζων
Mhlogiatros Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 εχουν πλακωσει τα διαφημιστικα sms το mpos.gr . Η delta development ο προηγουμενος αντιπροσωπος - διανομεας σας ειχε δωσει τις λίστες με τους πελατες και τους εχει το σδοε στα μανταλακια . Ακομα ταλαιπωρουνται τωρα με δικες για το νομικο κομματι αφου εφαγαν χιλιαδες προστιμο και κατασχεση pos - και δεν εχω καμια διαθεση για 50 -100 ευρω να μας τρεχουν ετσι για πλακιτσες . Ναι οι ελληνικες τραπεζες ειναι κλεφτες ειδικα τωρα με τις νεες χρεωσεις αλλα δε πας να μπλέξεις με αγνωστα στο μελλον - εδω δεν ειμαστε κυπρος εχουμε οικονομικη κατοχη . Και στο μελλον οπως λεει ο λογιστης πιθανοτατα θα τους ψαξουν παλι γιατι ειναι ο ευκολος στοχος τωρα.
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) τα capital controls τελειωσαν. καμια οικονομικη κατοχη και δεν υπαρχουν αγνωστα. six, mypos, sumup, stripe κλπ που βαζουν pos και στην ελλαδα μονο αγνωστες δεν ειναι και εχουν φυσικα νομιμοτατες αδειες. ο καθενας επιλεγει οτι τον συμφερει Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου 2019 από Επισκέπτης
Mhlogiatros Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Ελα μεθαυριο μαζι στον ανακριτη να του τα πεις - αλλα δεν απαντησες ποιος ειναι τελικα ο βουλγαρος διανομεας και αφου ολα ειναι με αδειες γιατι ψαχνουν ακομα οσους ειχαν την ατυχια να παρουν μηχανακι και δε τους τα επιστρεφουν να κλεισει η υποθεση . Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου 2019 από Mhlogiatros
al3xis Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 20 ώρες πριν, Mhlogiatros είπε εχουν πλακωσει τα διαφημιστικα sms το mpos.gr . Η delta development ο προηγουμενος αντιπροσωπος - διανομεας σας ειχε δωσει τις λίστες με τους πελατες και τους εχει το σδοε στα μανταλακια . Ακομα ταλαιπωρουνται τωρα με δικες για το νομικο κομματι αφου εφαγαν χιλιαδες προστιμο και κατασχεση pos - και δεν εχω καμια διαθεση για 50 -100 ευρω να μας τρεχουν ετσι για πλακιτσες . Ναι οι ελληνικες τραπεζες ειναι κλεφτες ειδικα τωρα με τις νεες χρεωσεις αλλα δε πας να μπλέξεις με αγνωστα στο μελλον - εδω δεν ειμαστε κυπρος εχουμε οικονομικη κατοχη . Και στο μελλον οπως λεει ο λογιστης πιθανοτατα θα τους ψαξουν παλι γιατι ειναι ο ευκολος στοχος τωρα. Αυτό πρέπει να είναι το τηλ του haris πάντως..(τόση συνωνυμία ποια;) Και δεν το είπα κακοπροαίρετα, απλά ήταν λίγο fail πλάγια διαφήμιση 😉
Mhlogiatros Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Αν ειναι να παρει να μας δωσει προσφορα Καλο ειναι και λιγο χιουμορ γιατι δυστυχως πολλοι βρεθηκαν ασχημα μπλεγμενοι ειναι βαρια ιστορια .
al3xis Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 Η αλήθεια είναι οτι το mypos είναι ευκολία, αλλά και εύκολος τρόπος να κρύψεις εισόδημα. Το θέμα είναι το κάθε τι πως χρησιμοποιείται - το μαχαίρι μπορεί να κόψει ένα καρπούζι ή μπορεί να αφαιρέσει και μια ζωή..
haris013 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 Με viva wallet θα έχω θέμα αν πάρω pos ; είδα έχει ελληνικό ΑΦΜ. Μίλησα και με το λογιστή και μου είπε καλύτερα να πάρω pos από εταιρία με ελληνικό ΑΦΜ για να μην έχουμε θέμα άσχετα που δεν θα το χρησιμοποιήσω. Αν κατάλαβα καλά πάνε στα δικαστήρια οσους έχουν pos από εταιρίες εξωτερικού;
Cell_7 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, haris013 είπε Με viva wallet θα έχω θέμα αν πάρω pos ; είδα έχει ελληνικό ΑΦΜ. Μίλησα και με το λογιστή και μου είπε καλύτερα να πάρω pos από εταιρία με ελληνικό ΑΦΜ για να μην έχουμε θέμα άσχετα που δεν θα το χρησιμοποιήσω. Αν κατάλαβα καλά πάνε στα δικαστήρια οσους έχουν pos από εταιρίες εξωτερικού; Σου δίνει κανονικά ελληνικό IBAN το οποίο δηλώνεις και στην εφορία για τα έσοδα, δεν υπάρχει πρόβλημα εγώ που το χρησιμοποιώ. 8€ ή 9€ (δεν θυμάμαι) δίνω τον μήνα για το POS μόνο και μου το στείλανε δωρεάν χωρίς μεταφορικά κτλπ κτλπ. Επεξ/σία 19 Οκτωβρίου 2019 από Cell_7
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, Mhlogiatros είπε Ακομα ταλαιπωρουνται τωρα με δικες για το νομικο κομματι αφου εφαγαν χιλιαδες προστιμο και κατασχεση pos αυτοι που εφαγαν προστιμο με τα ξενα pos λογικα δεν ειχαν κοψει αποδειξεις και εδω αποδεικνυεται πως και με ξενα pos η δυνατοτητα ελεγχου για το αν εχουν κοψει αποδειξεις ειναι εφικτη. οτι ισχυει για τα ελληνικα pos ισχυει και για τα ξενα. οποιος δεν κοβει αποδειξεις και τον βρουν θα φαει το προστιμο που προβλεπει ο νομος. οι ηλεκτρονικες συναλλαγες ειναι εφικτο να διασταυρωθουν. στη κρητη καμια 40αρια επιχειρηματιες που ειχαν ξενα pos, τους εκαναν φορολογικο ελεγχο, ειχαν κοψει ολες τις αποδειξεις και τους εκαναν μια δικη με την κατηγορια της παραβιασης των capital control επειδη χρησιμοποιησαν ξενα pos μεσα στα capital controls (παρολο που δεν περνουσαν ελληνικες καρτες και δεν παραβιαζαν τα capital controls αφου δεν εβγαιναν χρηματα απο τις ελληνικες τραπεζες στο εξωτερικο). τον μαη 2019 που εγινε το δικαστηριο ολοι αθωωθηκαν. 7 ώρες πριν, Cell_7 είπε Σου δίνει κανονικά ελληνικό IBAN το οποίο δηλώνεις και στην εφορία για τα έσοδα, και τα ξενα iban δηλωνονται κανονικοτατα στην εφορια ως επαγγελματικος λογαριασμος ποτε δεν απαγορευτηκε οι ελληνες επιχειρηματιες να εχουν επαγγελματικους λογαριασμους και στο εξωτερικο. Επεξ/σία 19 Οκτωβρίου 2019 από Επισκέπτης
Προτεινόμενες αναρτήσεις