Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, VasilisGrivilas είπε

Πως εγω θα κρινω αν το εκει κρατος θελει να ελεγχει τους λογαριασμους;

Εδω ειμαστε Ελλαδα, σε μια χωρα που λεμε οτι η φοροαποφυγη ειναι 30% και πρεπει να την μειωσουμε. Γιαυτο η εφορια εχει το ελευθερο να τσεκαρει τους λογαριασμους στις ελληνικες τραπεζες.

οχι

μαθε το: https://www.oecd.org/tax/automatic-exchange/crs-implementation-and-assistance/crs-by-jurisdiction/#d.en.345489

αυτοματη ανταλλαγη πληροφοριων και ολες οι ευρωπαικες χωρες ειναι μεσα

• Απαντ. 109
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, VICKR είπε

μαθε το: https://www.oecd.org/tax/automatic-exchange/crs-implementation-and-assistance/crs-by-jurisdiction/#d.en.345489

αυτοματη ανταλλαγη πληροφοριων και ολες οι ευρωπαικες χωρες ειναι μεσα

θετικο αυτο

ομως σιγουρα δυσκολοτερο να σε τσεκαρουν αν εχεις ΠΟΣ αγγλιας. Γιαυτο οι ελληνες-λαμογια θα στραφουν σε αυτο το ΠΟΣ που σε καθε θεμα του φορουμ μπαινεις και διαφημιζεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, VasilisGrivilas είπε

θετικο αυτο

ομως σιγουρα δυσκολοτερο να σε τσεκαρουν αν εχεις ΠΟΣ αγγλιας. Γιαυτο οι ελληνες-λαμογια θα στραφουν σε αυτο το ΠΟΣ που σε καθε θεμα του φορουμ μπαινεις και διαφημιζεις

τραβας ζορια ε ;;

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, VICKR είπε

τραβας ζορια ε ;;

αν τραβαω ζορια? λιγο που με νοιαζει

εγω σου λεω οτι προσπαθει η χωρα να μειωσει την φοροδιαφυγη, και ή δεν καταλαβαινεις ή κανεις την παπια. Σου ξαναλεω ολα τα λαμογια θα παρουν ΠΟΣ αλοδαπης. Μεχρι που το υπουργειο θα ξυπνησει και θα αρχισει τον ελεγχο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, VasilisGrivilas είπε

αν τραβαω ζορια? λιγο που με νοιαζει

εγω σου λεω οτι προσπαθει η χωρα να μειωσει την φοροδιαφυγη, και ή δεν καταλαβαινεις ή κανεις την παπια. Σου ξαναλεω ολα τα λαμογια θα παρουν ΠΟΣ αλοδαπης. Μεχρι που το υπουργειο θα ξυπνησει και θα αρχισει τον ελεγχο.

οση φοροδιαφυγη μπορει να γινει με ενα ελληνικο pos το ιδιο μπορει να γινει και με το ξενο (τα παντα μπορουν να διασταυρωθουν αν θέλουν, σου εγραψα παραπανω για το CRS)

οι αρχες ολων των χωρων ειναι αρμοδιες να κανουν τους σχετικους ελεγχους και οι επιχειρηματιες να κοιτανε ποια υπηρεσια POS τους συμφερει καλυτερα και οχι να υπαρχει μονοπωλιο απο τις τραπεζες γιατί απλά εξυπηρετει καποιους.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

ρε φιλε που λες για ελληνικό POS, ας κάνει καλύτερο deal η τράπεζα ή ας τα παρέχει δωρεαν και να χρεώνει ανα συναλλαγή μόνο, εγώ που δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσω POS (ποιος προμηθευτής θα με πληρώσει με κάρτα; ) γιατί πρέπει να δίνω 20αρια η 30αρια κάθε μήνα στην τράπεζα για να μου παρέχει POS ενω δεν θα το αξιοποιήσω; επειδή το κράτος μουρλάθηκε και αμα έχεις δηλώσει συγκεκριμένους ΚΑΔ σε υποχραιώνει να έχεις POS δεν συμαίνει οτι εγώ θα πρέπει να δίνω κερατιάτικα στην τράπεζα για να μου νοικιάζει POS που δεν θα χρησιμοποιήσω.

Δεν είναι θέμα φοροδιαφυγής, είναι θέμα ευεληξίας, αν υπάρχει ελληνική τράπεζα η fintech που να παρέχει POS χωρίς συνδρομή πολύ ευχαρίστως να γίνω πελάτης τους.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, haris013 είπε

ρε φιλε που λες για ελληνικό POS, ας κάνει καλύτερο deal η τράπεζα ή ας τα παρέχει δωρεαν και να χρεώνει ανα συναλλαγή μόνο, εγώ που δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσω POS (ποιος προμηθευτής θα με πληρώσει με κάρτα; ) γιατί πρέπει να δίνω 20αρια η 30αρια κάθε μήνα στην τράπεζα για να μου παρέχει POS ενω δεν θα το αξιοποιήσω; επειδή το κράτος μουρλάθηκε και αμα έχεις δηλώσει συγκεκριμένους ΚΑΔ σε υποχραιώνει να έχεις POS δεν συμαίνει οτι εγώ θα πρέπει να δίνω κερατιάτικα στην τράπεζα για να μου νοικιάζει POS που δεν θα χρησιμοποιήσω.

Δεν είναι θέμα φοροδιαφυγής, είναι θέμα ευεληξίας, αν υπάρχει ελληνική τράπεζα η fintech που να παρέχει POS χωρίς συνδρομή πολύ ευχαρίστως να γίνω πελάτης τους.

θα το αγορασεις χριστιανε μου...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
31 λεπτά πριν, VasilisGrivilas είπε

θα το αγορασεις χριστιανε μου...

έχεις δει πόσο τα πουλάνε; από τα 49 ευρώ με μεταφορικά της mypos απέχει πολύ η τιμή αγοράς που δίνουν...

Επεξ/σία από haris013
Δημοσ.

Ωραιό πάντως που ο haris013, που είναι ο αντιπρόσωπος της mypos στην Ελλάδα και Κύπρο, ρωτάει ποιο pos να πάρει .. fail διαφήμιση 😉

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, al3xis είπε

Ωραιό πάντως που ο haris013, που είναι ο αντιπρόσωπος της mypos στην Ελλάδα και Κύπρο, ρωτάει ποιο pos να πάρει .. fail διαφήμιση 😉

o αλλος ειναι ο αντιπροσωπος, που πεταγετε σε ολα τα θεματα σχετικα με POS για να μας πει για τα αλοδαπα

11 λεπτά πριν, haris013 είπε

έχεις δει πόσο τα πουλάνε; από τα 49 ευρώ με μεταφορικά της mypos απέχει πολύ η τιμή αγοράς που δίνουν...

οντως, αλλα δεν ξερω. αν εγω ας εφορος εβλεπα οτι καποιος εχει ΠΟΣ αλλοδαπο, στο κακο θα πηγαινε το μυαλο μου και θα σε τσεκαριζα 2 φορες

Δημοσ.

Και μετα χαρτι να σε καλουν απο την εισαγγελια οτι ειχες βουλγαρικο pos . Και να τους λες οτι ειχες παρει ευρωπαικο  mypos - οχι εμεις ερευνουμε - ασε μη μπλεκεις με γρ@θους .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, al3xis είπε

Χαχαχαχαχα μετά απο τόσα χρόνια στο forum και τόσα posts έφτασα να το ακούσω και αυτό!

Ωραια βρε παιδιά, αφού είναι επίφοβο το mypos και διάφορες άλλες μη ελληνικες υπηρεσίες υπάρχει κάποια εταιρία με ελληνικό ΑΦΜ που να προμηθεύει pos που να μην κάνουν 250+ ευρώ και χωρίς συνδρομή, ξαναλέω ότι δεν με ενδιαφέρει η προμήθεια αρκεί μην έχει συνδρομή 

Επεξ/σία από haris013
Δημοσ.

Καποτε ηταν η viva που απλα το αγοραζεις χωρις συνδρομες ; αλλα μετα τα capital εγιναν ντιβες ολοι με απιστευτες μεθοδευσεις και γραφειοκρατια 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Mhlogiatros είπε

Καποτε ηταν η viva που απλα το αγοραζεις χωρις συνδρομες ; αλλα μετα τα capital εγιναν ντιβες ολοι με απιστευτες μεθοδευσεις και γραφειοκρατια 

Αρα τα σκάω και παίρνω ένα απλό pos από την τράπεζα που συνεργάζομαι για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο λοιπόν. Ήλπιζα μήπως γλύτωνα αυτό το πάγιο για κάτι που δεν θα χρησιμοποιήσω, δεν θα το έκανα θέμα αν είχα πελάτες και έκανα χρήση pos

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...