SeXBOX Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Μη κοιτάτε μόνο τις τιμές αλλά και το after sales support. Όσο για τα 100 που θέλουν για συναρμολόγηση τα μαζεύουν φαίνεται για να μη φεσώσουν τους δικούς τους στην κηδεία τους.
thetiesthatbind Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 6 ώρες πριν, jeandoumpier είπε theties αυτά έχουν να κάνουν και με την προσωπική εμπειρία του καθενός από μια αγορά. Για παράδειγμα, όσες φορές αγόρασα από το συγκεκριμένο κατάστημα δεν είχα ούτε πρόβλημα επικοινωνίας ούτε διαθεσιμότητας. Και αγόρασα αρκετές φορές, όχι 1-2. Αυτό δεν αναιρεί φυσικά ότι σε πολλούς μπορεί να συνέβη το αντίθετο. Άλλωστε και τα σχόλια των αγοραστών να δεις, αν και οι περισσότεροι έμειναν ικανοποιημένοι (και μάλιστα αρκετοί σε αντίθεση με εσένα γράφουν για ευγενική αντιμετώπιση / είναι αυτό που σου έλεγε ο κλιντ για τις απόψεις 😋) - υπάρχουν κάποιοι που έχουν παράπονα για διάφορους λόγους. Ακόμη και για το mgmanager αν διαβάσεις, υπάρχουν μεταξύ των πάρα πολλών θετικών σχολίων/αξιολογήσεων και κάποια αρνητικά. Το συμπέρασμα είναι σαφώς ότι όταν δεν μένεις ικανοποιημένος από ένα μαγαζί ως προς τον τρόπο διάθεσης του προϊόντος, αλλά και ως προς την συμπεριφορά όπως έγραψες στη δική σου περίπτωση, τότε φυσικά και απευθύνεσαι αλλού - ασυζητητί. Εν κατακλείδι, περί ορέξεως. Καλό είναι πάντως να μοιράζονται οι όποιες θετικές ή αρνητικές εμπειρίες από καταστήματα - φυσικά με επιχειρήματα, ώστε ο αναγνώστης να κρίνει και να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα. Το είδα να επαναλαμβάνεται σε 2-3 παραγγελίες μου, και το στορυ με τον φιλο μου και τη μητρικη απλά επιβεβαιώνει τα όσα 'πέρασα'. Εντάξει, δεν ειπα οτι ειναι κακο μαγαζι, αλλα θα μπορουσε να ειναι και καλυτερο 1
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) On 16/10/2018 at 16:53, leros2004 said: Συνήθως λόγο της δυνατότητας συναρμολόγησης που έχει, πχ: το Hellas Phone Που είναι απο τα ποιο φθηνά δεν έχει συναρμολόγηση ... Εγώ πάλι συμπαθώ το dexter Γενικά, αν σκοπεύει κάποιος να κάνει τη συναρμολόγηση μόνος του, αγοράζει από όπου είναι φθηνότερα και ποιο κοντά χιλιομετρικά Είναι καλό μαγαζάκι τo dexter. Τους έχω αφήσει μισό χιλιαρικάκι φέτος και είμαι ικανοποιημένος. Στηρίζουμε τη γειτονιά μας χαχα... Σε κάποια έχουν κορυφαίες τιμές, βέβαια σε κάποια άλλα είναι εντελώς εκτος τόπου και χρόνου... Επεξ/σία 17 Οκτωβρίου 2018 από GeorgeMan 1
greenkamikazi Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Εγω αγορασα πριν κανα μηνα απο kavantza. Ειχα παρει να ρωτησω για διαθεσιμοτητα για τον 8600k(πριν φυγουν οι τιμες) και παροτι δεν ειχαν στο site τη μητρικη και τις ραμ που ηθελα μου ειπαν πως μπορω να τα παραγγειλω και μαλιστα στις πιο φτηνες τιμες βαση skroutz.Οποτε ρωτηστε τιμη για πακετο (κανουν και σκοντο μεταφορικα αναλογα με την τιμη) ακομη και αν δεν εχουν καν το προιον που ψαχνεται στο site. 1
timcook Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 10 ώρες πριν, greenkamikazi είπε Εγω αγορασα πριν κανα μηνα απο kavantza. Ειχα παρει να ρωτησω για διαθεσιμοτητα για τον 8600k(πριν φυγουν οι τιμες) και παροτι δεν ειχαν στο site τη μητρικη και τις ραμ που ηθελα μου ειπαν πως μπορω να τα παραγγειλω και μαλιστα στις πιο φτηνες τιμες βαση skroutz.Οποτε ρωτηστε τιμη για πακετο (κανουν και σκοντο μεταφορικα αναλογα με την τιμη) ακομη και αν δεν εχουν καν το προιον που ψαχνεται στο site. Πολυ ανταγωνιστικες τιμες +2% μεσο οσο απ τις φθηνοτερες στο skroutz. Τους εστειλα μυνημα αν κανουν συναρμολογηση και πηρα αυτην την απαντηση: Αναφορά σε κείμενο προς το παρόν δεν έχουμε τεχνικό τμήμα, είναι κάτι που σχεδιάζουμε ώστε να είναι έτοιμο σε λίγο καιρό. Σας ευχαριστούμε για την επικοινωνία.
countass Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 17/10/2018 στις 12:20 ΜΜ, jeandoumpier είπε theties αυτά έχουν να κάνουν και με την προσωπική εμπειρία του καθενός από μια αγορά. Για παράδειγμα, όσες φορές αγόρασα από το συγκεκριμένο κατάστημα δεν είχα ούτε πρόβλημα επικοινωνίας ούτε διαθεσιμότητας. Και αγόρασα αρκετές φορές, όχι 1-2. Αυτό δεν αναιρεί φυσικά ότι σε πολλούς μπορεί να συνέβη το αντίθετο. Άλλωστε και τα σχόλια των αγοραστών να δεις, αν και οι περισσότεροι έμειναν ικανοποιημένοι (και μάλιστα αρκετοί σε αντίθεση με εσένα γράφουν για ευγενική αντιμετώπιση / είναι αυτό που σου έλεγε ο κλιντ για τις απόψεις 😋) - υπάρχουν κάποιοι που έχουν παράπονα για διάφορους λόγους. Ακόμη και για το mgmanager αν διαβάσεις, υπάρχουν μεταξύ των πάρα πολλών θετικών σχολίων/αξιολογήσεων και κάποια αρνητικά. Το συμπέρασμα είναι σαφώς ότι όταν δεν μένεις ικανοποιημένος από ένα μαγαζί ως προς τον τρόπο διάθεσης του προϊόντος, αλλά και ως προς την συμπεριφορά όπως έγραψες στη δική σου περίπτωση, τότε φυσικά και απευθύνεσαι αλλού - ασυζητητί. Εν κατακλείδι, περί ορέξεως. Καλό είναι πάντως να μοιράζονται οι όποιες θετικές ή αρνητικές εμπειρίες από καταστήματα - φυσικά με επιχειρήματα, ώστε ο αναγνώστης να κρίνει και να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα. Επιβεβαιώνω για το mgmanager,έχω δοκιμάσει τα πάντα στη μητρική μου,μέχρι και άλλο CPU,ram από qvl, τους την πήγα τέσσερις φορές και δε βλέπουν πρόβλημα λέει.πηγα ακόμα και να το τσεκαρω εγώ στο κατάστημα,δεν έτυχε να κολλήσει εκείνη τη στιγμή τι να πω...είναι ναι να μη σου τυχει... Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου 2018 από countass
BlueBlood7 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Μόνο amazon πλέον. ¨Εχω βαρεθεί την κοροιδία στην διαθεσιμότητα και την απαταιωνιά στο after sales support.
timcook Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) +50% μεσο ορο στους RYZEN 2000 σε σχεση με τις χαμηλοτερες τιμες. Στην πιο budget επιλογη 2200G εχει την 2η ακριβοτερη τιμη στο Skroutz και εχει το θρασος να λεει καθημερινα χαμηλες τιμες. Γιατι τετοια κοροιδια? Σε ολα τα κομματια σταθερα παραλογες τιμες. Π.χ. 190 ευρώ για 2x4GB RAM 2400Mhz CL6. Επεξ/σία 21 Οκτωβρίου 2018 από timcook 1
timcook Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) https://www.digitech4all.eu/index.php?route=product/category&path=165_255_258_262 Δειτε τον Crucial MX500 500GB ειναι σε SALE. Απο 140 στα 115 ευρώ!!! ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΛΑΒΕΙ!!! Πρεπει να περιμενετε ομως 4-10 μερες διοτι δεν ειναι ετοιμοπαραδοτο. Η πιο ακριβη τιμη στο skroutz για το digitech4all θεωρειται sale. Επεξ/σία 22 Οκτωβρίου 2018 από timcook
billiboo Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 22 ώρες πριν, timcook είπε +50% μεσο ορο στους RYZEN 2000 σε σχεση με τις χαμηλοτερες τιμες. Στην πιο budget επιλογη 2200G εχει την 2η ακριβοτερη τιμη στο Skroutz και εχει το θρασος να λεει καθημερινα χαμηλες τιμες. Γιατι τετοια κοροιδια? Σε ολα τα κομματια σταθερα παραλογες τιμες. Π.χ. 190 ευρώ για 2x4GB RAM 2400Mhz CL6. στο λινκ βγαζει 2 x 8
timcook Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 4 λεπτά πριν, billiboo είπε στο λινκ βγαζει 2 x 8 Εκανα λαθος. Αυτη εδω ειναι. Multihome στον πατο με την πιο υψηλη τιμη.
EmpYristis Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Μέχρι στιγμής μάλλον θετική γνώμη για εξυπηρέτηση του Prive Shop και κυρίως την ευγένεια. Μου συναρμολόγησαν σταθερό χωρίς PSU και δίσκο/ λειτουργικό κάνοντας τεστ με live cd. Μου είπαν από το τηλέφωνο την πραγματική ημερομηνία παράδοσης που από 3 μέρες έγινε 9. Πρακτικά αν τους καλέσει κάποιος και δεν βασιστεί αποκλειστικά στις online διαθεσιμότητες, θα περιορίσει δυσάρεστες εκπλήξεις. Στα αρνητικά: Η παράδοση ηταν 1-3 μερες σε όλα τα προϊόντα και μου τα στειλανε στις 9! Το 3 μερες σημαίνει πως σε 3 μερες θα φτάσουν τα προϊόντα στο κατάστημα τους. Άρα η αποστολή και τυχον συναρμολόγηση, καθυστερεί επιπλέον. Επειδή άλλαξα τις μνήμες γιατί θεωρούσαν τις RipjawsV ακατάλληλες διαλεξα TridentZ για να ειναι στις QVL και η παραγγελία πήγε 3+1=4 μέρες. Συν 1 μέρα αποστολή 5. Να βαλω και το ΣΚ 7 μέρες (η παραδοση Σάββατο χρεώνεται έξτρα). Αν ήξερα πόσο θα αργούσαν, θα επέλεγα πιο φτηνό μαγαζί ή πιο "δοκιμασμένο" (MG manager, msystems).
thetiesthatbind Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Ακατάλληλοι ειναι αυτοί που σου είπαν βάλε άλλες μνημες
timcook Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Νομιζω βρηκα το πιο αισχρα υπερτιμημενο προιον. Sandisk Ultra II SSD 240GB απο skroutz.gr - 64.9 Sandisk Ultra II SSD 240GB απο fair.gr - 181.02 +178% Παρολο που συμμετεχει στο skroutz δεν υπαρχει στην λιστα. Επεξ/σία 23 Οκτωβρίου 2018 από timcook
bourlias77 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 Καλημέρα εγώ από το priveshop το 2016 είχα καλή εμπειρία... γρήγορη παράδοση και ενημέρωση στο mail.... Πριν 2 μήνες παρήγγειλα 4 μνήμες ddr3 team group με κόστος 64 ευρώ!!!ήρθαν στο προβλεπόμενο χρόνο αλλά δεν ήταν συμβατές με το σύστημα μου (λόγο βιασύνης δεν το ελεξα καλά) τους πήρα τηλέφωνο άμεσα και mail για τη μη συμβατότητα είπαν της δέχονται πίσω σαν εξυπηρέτηση αλλά όχι όλο το ποσό αλλά 47,20 ενώ ανοίχτηκαν προσεκτικά οι συσκευασίες... Παρόλο αυτά βάση ευρωπαϊκή Ένωση και τα δικαιώματα του καταναλωτή μπορείς βάση νόμου να δικαιουσαι πλήρη επιστροφή ποσού!!! (Επίσης με ενημέρωσαν ότι θα πάει στο νομικό τμήμα και καλά δηλ ότι δε φοβούνται τίποτα). Άρα συνοψίζουμε κακό after sales support!!! Επίσης έγινε καταγγελία στην ευρωπαϊκή Ένωση που δεν απάντησαν ,πλήρη αδιαφορία! Και χτες έγινε και καταγγελία στο συνήγορο του καταναλωτή! Και θα τους κινηθεί νομικά εναντίον τους με κάθε δυνατό τρόπο ώστε να μου επιστραφεί όλο το ποσό ! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα