Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κοιτάω τις τιμές σε επεξεργαστές RYZEN 2000 σε σχέση με την φθηνότερη τιμή τους στο skroutz.gr

Φθηνότερες τιμές Skroutz.gr (16/10/2018)

• 2200G - 98.0 ευρώ
  • 2400G - 148.5 ευρώ
  • 2600 - 163.84 ευρώ
  • 2600X - 219.95 ευρώ
  • 2700 - 278.91 ευρώ
  • 2700X - 313.0 ευρώ

PriveShop.gr

• 2200G - 118.0 ευρώ (+20%)
  • 2400G - 179.3 ευρώ (+20%)
  • 2600 - 195.6 ευρώ (+19%)
  • 2600X - 289.85 ευρώ (+31%)
  • 2700 - 326.6 ευρώ (+17%)
  • 2700X - 377.0 ευρώ (+20%)

Πολύ καλύτερη επιλογή είναι το OverShop.gr

• 2200G - 98.51 ευρώ (+0%)
  • 2400G - 152.89 ευρώ (+2%)
  • 2600 - 163.81 ευρώ (+0%)
  • 2600X - 229 ευρώ (+4%)
  • 2700 - 278.91 ευρώ (+0%)
  • 2700X - 314.0 ευρώ (+0%)

ή HellasPhone.gr

• 2200G - 99.05 ευρώ (+1%)
  • 2600 - 163.82 ευρώ (+0%)
  • 2600X - 227.83 ευρώ (+3%)
  • 2700 - 281.55 ευρώ (+0%)
  • 2700X - 316.54 ευρώ (+1%)

Αναλύω τις τιμές για ένα project που κάνω.

Δεν έχω σχέση με τα μαγαζία, προφανώς.

• Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Συνήθως λόγο της δυνατότητας συναρμολόγησης που έχει, πχ: το Hellas Phone Που είναι απο τα ποιο φθηνά δεν έχει συναρμολόγηση ... Εγώ πάλι συμπαθώ το dexter :P 

Γενικά, αν σκοπεύει κάποιος να κάνει τη συναρμολόγηση μόνος του, αγοράζει από όπου είναι φθηνότερα και ποιο κοντά χιλιομετρικά 

Επεξ/σία από leros2004
  • Like 2
Δημοσ.
Μόλις τώρα, leros2004 είπε

Συνήθως λόγο της δυνατότητας συναρμολόγησης που έχει... Εγώ πάλι συμπαθώ το dexter :P 

Γενικά, αν σκοπεύει κάποιος να κάνει τη συναρμολόγηση μόνος του, αγοράζει από όπου είναι φθηνότερα και ποιο κοντά χιλιομετρικά 

Καλό και το dexter +3% μέσο όρο.

Συμφωνώ αλλα μου έχει τύχει κάρτα γραφικών να ειναι 20 ευρώ πιο φθηνη απο Θεσσαλονική. Μένω Κρητη, εννοείται την πηρα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν έχει τύχει να αγοράσω από το συγκεκριμένο, αν και σε κάποια κομμάτια είναι πιο ακριβο σε σε σχέση με άλλα μαγαζιά, σε μερικά κομμάτια έχει καλές τιμές. Έχει σχετικά καλές διαθεσιμότητες σε σχέση με άλλα μαγαζιά, κάνει δωρεάν συναρμολογγση και γενικά νομίζω ότι μπορείς να φτιάξεις ολόκληρη σύνθεση σ αυτό και να σ βγει στα ίδια λεφτά απ το να τα πάρεις απο 2-3 μαγαζιά καθώς έχει και δωρεάν μεταφορικά. 

Υ. Γ για την ιστορία τις προάλλες με ξενέρωσε το συγκεκριμένο κατάστημα καθώς είχε τις B450 Tomahawk και gaming plus, υποτίθεται παράδοση σε 1 με 3 μέρες και στο τηλ λέγαν 7+ μέρες. 

Επεξ/σία από splanis
Δημοσ.
8 ώρες πριν, timcook είπε

Να διευκρινίσω έχοντας κάνει αρκετές προτάσεις ΚΑΙ από priveshop.gr σε παιδιά εδώ μέσα, ότι οι τιμές σε κάποιους από τους επεξεργαστές που παρέθεσες όπως π.χ. του 2400g ή του 2600 δεν ήταν μέχρι πριν λίγο καιρό σε αυτά τα επίπεδα στο priveshop.gr. Ήταν σε παραπλήσιες με τον ανταγωνισμό τιμές. Για κάποιο λόγο που δεν γνωρίζω, τις τελευταίες ημέρες έχουν αυξηθεί.

Συνεπώς, προτείνω το priveshop (ή τέλος πάντων το πρότεινα έως τώρα) λόγω της δωρεάν συναρμολόγησης (για πολλά άτομα που επιθυμούν έτοιμο-συναρμολογημένο το σύστημα / το overshop.gr, το hellasphone.gr, το foxstore.gr, το mustshop.gr κτλ δεν συναρμολογούν) και των δωρεάν μεταφορικών σε συνδιασμό με τις καλές σε γενικές γραμμές τιμές στα προϊόντα εκτός των καρτών γραφικών (λόγω αξιοσημείωτης διαφοράς στην τιμή σε σχέση με άλλα καταστήματα που όμως δεν συναρμολογούσαν) που προτείνονταν συνήθως από άλλα καταστήματα μιας και είναι το πιο εύκολο πράγμα να κουμπωθεί από τον ίδιο αγοραστή μετά. Επίσης, ένας ακόμη λόγος είναι οι άμεσες ή εντός 1-3 ημερών διαθεσιμότητες.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ωστόσο μιλαμε για κάκιστο μαγαζί. Πολλές καθυστερήσεις σε αποστολές όταν τα προϊόντα δεν ειναι άμεσα διαθεσιμα, με έλλειψη ενημερωσης, αγένεια από τους υπαλλήλους και ειρωνία. (Όταν τα προϊόντα ειναι άμεσα διαθεσιμα έρχονται μετά από 1-2 εργάσιμες)

Φιλο μου αρνούνται να του αλλάξουν μητρική εντός εγγύησης γιατι δε βρίσκουν πρόβλημα λέει και φταινε οι ραμ που ειναι εκτός QVL. Μέχρι και σε τρίτο τεχνικό το πήγε και του είπε ειναι θέμα μητρικής. (Έχει αλλεπάληλα BSODs) 

Εχω αφήσει 1Κ+ € σε αυτούς, δεν πρόκειται να αφήσω ευρώ παραπάνω. 

10 ώρες πριν, Sasuke_Uchiha είπε

HOT λέει. ΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ ! 

Έλεος είστε. 

Screenshot_3.jpg

Τρολλαρε το παλικάρι προφανως 

Επεξ/σία από thetiesthatbind
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτό με τη διαθεσιμότητα ισχύει αρκετές φορές για αυτό μην βασίζεστε μόνο στην εκτίμηση που αναγράφεται στο site 

Aπλά θα αναφέρω περίπτωση από Amazon που καθυστέρησα από δικό μου λάθος την πληρωμή και μου ανανέωσαν από standard σε fast delivery....Απλά για να υπάρχει ένα μέτρο σύγκρισης στο που ξοδεύουμε τα χρήματα μας

Επεξ/σία από Inler
Δημοσ.
2 ώρες πριν, thetiesthatbind είπε

Ωστόσο μιλαμε για κάκιστο μαγαζί. Πολλές καθυστερήσεις σε αποστολές όταν τα προϊόντα δεν ειναι άμεσα διαθεσιμα, με έλλειψη ενημερωσης, αγένεια από τους υπαλλήλους και ειρωνία. (Όταν τα προϊόντα ειναι άμεσα διαθεσιμα έρχονται μετά από 1-2 εργάσιμες)

Φιλο μου αρνούνται να του αλλάξουν μητρική εντός εγγύησης γιατι δε βρίσκουν πρόβλημα λέει και φταινε οι ραμ που ειναι εκτός QVL. Μέχρι και σε τρίτο τεχνικό το πήγε και του είπε ειναι θέμα μητρικής. (Έχει αλλεπάληλα BSODs) 

Εχω αφήσει 1Κ+ € σε αυτούς, δεν πρόκειται να αφήσω ευρώ παραπάνω. 

Τρολλαρε το παλικάρι προφανως 

Και σε θεμα τιμών πατος το techstores.gr

2200G 123.34 (+25%)

2400G 178.47 (+18%)

2600X 288.77 (+31%)

2700X 417.81 (+33%)

Δημοσ.
2 ώρες πριν, thetiesthatbind είπε

theties αυτά έχουν να κάνουν και με την προσωπική εμπειρία του καθενός από μια αγορά. Για παράδειγμα, όσες φορές αγόρασα από το συγκεκριμένο κατάστημα δεν είχα ούτε πρόβλημα επικοινωνίας ούτε διαθεσιμότητας. Και αγόρασα αρκετές φορές, όχι 1-2. Αυτό δεν αναιρεί φυσικά ότι σε πολλούς μπορεί να συνέβη το αντίθετο. Άλλωστε και τα σχόλια των αγοραστών να δεις, αν και οι περισσότεροι έμειναν ικανοποιημένοι (και μάλιστα αρκετοί σε αντίθεση με εσένα γράφουν για ευγενική αντιμετώπιση / είναι αυτό που σου έλεγε ο κλιντ για τις απόψεις 😋) - υπάρχουν κάποιοι που έχουν παράπονα για διάφορους λόγους. Ακόμη και για το mgmanager αν διαβάσεις, υπάρχουν μεταξύ των πάρα πολλών θετικών σχολίων/αξιολογήσεων και κάποια αρνητικά. Το συμπέρασμα είναι σαφώς ότι όταν δεν μένεις ικανοποιημένος από ένα μαγαζί ως προς τον τρόπο διάθεσης του προϊόντος, αλλά και ως προς την συμπεριφορά όπως έγραψες στη δική σου περίπτωση, τότε φυσικά και απευθύνεσαι αλλού - ασυζητητί. Εν κατακλείδι, περί ορέξεως. Καλό είναι πάντως να μοιράζονται οι όποιες θετικές ή αρνητικές εμπειρίες από καταστήματα - φυσικά με επιχειρήματα, ώστε ο αναγνώστης να κρίνει και να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα.

Δημοσ.

το θέμα διαθεσιμότητας κατά 99% είναι το ίδιο σε όλα τα eshop, όλοι από τους ίδιους αντιπροσώπους αγοράζουν (συνήθως infoquest, octabit), άφησα 1% για κάποιους που τα φέρνουν μόνοι τους (λέμε τώρα)  

• Thanks 1
Δημοσ.

kaizer.gr ζητάει +100 ευρώ για συναρμολόγηση, μονο η εργασια οχι για κοστος εγκαταστασης Windows.

Ε ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ

• Sad 1
Δημοσ.
28 λεπτά πριν, timcook είπε

kaizer.gr ζητάει +100 ευρώ για συναρμολόγηση, μονο η εργασια οχι για κοστος εγκαταστασης Windows.

Ε ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ

Κανονικά έτσι πρέπει, έχουν μάθει όλοι στο τζάμπα! Δεν ξέρεις να συναρμολογήσεις το PC; Πάρε έτοιμη σύνθεση ή δώσε 100€ στο κατάστημα, ή φώναξε το φίλο να στο συναρμολογήσει με 50€ 🤑.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
45 λεπτά πριν, timcook είπε

Ε ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ

Κάιζερ μου έστειλαν καμμενη μητρική (τα ραμ σλοτ) με ανοιγμένο το αντί στατικ μπαγκ και μου έλεγε η μητρική ειναι μια χαρά 

Επεξ/σία από thetiesthatbind
  • Sad 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...