djibril1908 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 Βρήκα ότι το κατάστημα Ired.gr πραγματοποιεί αλλαγές μπαταρίας στο original Moto X. Έχει κανείς εντυπώσεις από το συγκεκριμένο κατάστημα ; Υπάρχει κάποιο καλυτερο κατάστημα για το συγκεκριμένο μοντέλο κινητου ;
DeVilMaYcRyGR Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 Είναι ανάλογα τον τεχνικό και τι ανταλλακτικό θα σου βάλουν. Αν μου πεις ακριβές μοντέλο μέσα από το λογισμικό θα σου δώσω περισσότερα στοιχεία
djibril1908 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, DeVilMaYcRyGR είπε Είναι ανάλογα τον τεχνικό και τι ανταλλακτικό θα σου βάλουν. Αν μου πεις ακριβές μοντέλο μέσα από το λογισμικό θα σου δώσω περισσότερα στοιχεία Το ευρωπαϊκό μοντέλο είναι. XT 1052
djibril1908 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 2 ώρες πριν, DeVilMaYcRyGR είπε τι τιμη σου εδωσαν? Στο site γράφει για 43.40 ευρώ μαζί με την εργασία.
DeVilMaYcRyGR Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Καλά είναι. Εγώ που το κοίταξα είδα 18.90€ την μπαταρία γνήσια οπότε καλά είναι τα λεφτά . Τώρα η εργασία είναι σχετική και ανάλογη όπως σου είπα με τον τεχνικό
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα