ARTHURLUFFY Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 Καλησπέρα. Μια φίλη θέλει να πάρει ένα από τα δύο. Μπορείτε να μου πείτε τα συν και τα πλυν; Από ότι έχω δει το p20 δεν παίρνει micro sd, έχει καλύτερες κάμερες αλλά χειρότερη ανάλυση οθόνης. Οι κάμερες είναι όντως καλύτερες; Ευχαριστώ
kp1 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 23 λεπτά πριν, ARTHURLUFFY είπε Καλησπέρα. Μια φίλη θέλει να πάρει ένα από τα δύο. Μπορείτε να μου πείτε τα συν και τα πλυν; Από ότι έχω δει το p20 δεν παίρνει micro sd, έχει καλύτερες κάμερες αλλά χειρότερη ανάλυση οθόνης. Οι κάμερες είναι όντως καλύτερες; Ευχαριστώ Ναι ειναι το καλυτερο κινητο σε καμερες αυτη την στιγμη...σε βιντεο ειναι ισαξια+ισως και καλυτερο το s9+ και στην οθονη αναλυση!!!Οποιο και να παρει θα μεινει υπερ ευχαριστημενη!!!
GianniSM Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 4 λεπτά πριν, kp1 είπε Ναι ειναι το καλυτερο κινητο σε καμερες αυτη την στιγμη...σε βιντεο ειναι ισαξια+ισως και καλυτερο το s9+ και στην οθονη αναλυση!!!Οποιο και να παρει θα μεινει υπερ ευχαριστημενη!!! Είσαι πολύ σίγουρος για αυτά; επειδή είναι 100% λάθος.
kp1 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 Μόλις τώρα, GianniSM είπε Είσαι πολύ σίγουρος για αυτά; επειδή είναι 100% λάθος. Νομιζω ναι για τις καμερες ειδικα μιλαμε το p 20 pro the best..Για βιντεο εζω δει review που ειναι ισαξια...Τωρα σε σχεση με την οθονη μπορει στα χαρτια να εχει καλυτερη αναλυση και ppi το huawei...αλλα σε οθονες προτιμω Samsung!
vargas Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 Οι διαφορές είναι μικρές γενικα .Στη φωτό βέβαια το pro υπερέχει όπως και στην μπαταρία
GianniSM Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 8 ώρες πριν, kp1 είπε Νομιζω ναι για τις καμερες ειδικα μιλαμε το p 20 pro the best..Για βιντεο εζω δει review που ειναι ισαξια...Τωρα σε σχεση με την οθονη μπορει στα χαρτια να εχει καλυτερη αναλυση και ppi το huawei...αλλα σε οθονες προτιμω Samsung! Δεν έχει OIS σε slow motion, αυτό είναι σημαντικότατη διαφορά όταν μιλάμε για video, για την οθόνη, δεν χρειάζεται να πούμε κάτι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα