Προς το περιεχόμενο

P20 pro vs s9 plus

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Μια φίλη θέλει να πάρει ένα από τα δύο.

Μπορείτε να μου πείτε τα συν και τα πλυν;

Από ότι έχω δει το p20 δεν παίρνει micro sd, έχει καλύτερες κάμερες αλλά χειρότερη ανάλυση οθόνης.

Οι κάμερες είναι όντως καλύτερες;

Ευχαριστώ

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, ARTHURLUFFY είπε

Καλησπέρα.

Μια φίλη θέλει να πάρει ένα από τα δύο.

Μπορείτε να μου πείτε τα συν και τα πλυν;

Από ότι έχω δει το p20 δεν παίρνει micro sd, έχει καλύτερες κάμερες αλλά χειρότερη ανάλυση οθόνης.

Οι κάμερες είναι όντως καλύτερες;

Ευχαριστώ

Ναι ειναι το καλυτερο κινητο σε καμερες αυτη την στιγμη...σε βιντεο ειναι ισαξια+ισως και καλυτερο το s9+ και στην οθονη αναλυση!!!Οποιο και να παρει θα μεινει υπερ ευχαριστημενη!!!

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, kp1 είπε

Ναι ειναι το καλυτερο κινητο σε καμερες αυτη την στιγμη...σε βιντεο ειναι ισαξια+ισως και καλυτερο το s9+ και στην οθονη αναλυση!!!Οποιο και να παρει θα μεινει υπερ ευχαριστημενη!!!

Είσαι πολύ σίγουρος για αυτά; επειδή είναι 100% λάθος.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, GianniSM είπε

Είσαι πολύ σίγουρος για αυτά; επειδή είναι 100% λάθος.

Νομιζω ναι για τις καμερες ειδικα μιλαμε το p 20 pro the best..Για βιντεο εζω δει review που ειναι ισαξια...Τωρα σε σχεση με την οθονη μπορει στα χαρτια να εχει καλυτερη αναλυση και ppi το huawei...αλλα σε οθονες προτιμω Samsung!

Δημοσ.
8 ώρες πριν, kp1 είπε

Νομιζω ναι για τις καμερες ειδικα μιλαμε το p 20 pro the best..Για βιντεο εζω δει review που ειναι ισαξια...Τωρα σε σχεση με την οθονη μπορει στα χαρτια να εχει καλυτερη αναλυση και ppi το huawei...αλλα σε οθονες προτιμω Samsung!

Δεν έχει OIS σε slow motion, αυτό είναι σημαντικότατη διαφορά όταν μιλάμε για video, για την οθόνη, δεν χρειάζεται να πούμε κάτι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...