Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Από πρόσφατη εμπειρία που είχα με παρόμοια κατάσταση θα ήθελα να σας επιστήσω την προσοχή στα συμβόλαια που φέρνουν οι κούριερ. Κατ'αρχην να απαιτείτε αντίγραφο και κατά δεύτερον να ελέγχετε την ημερομηνία (κατά προτίμηση να την διορθώνετε κιόλας). Είθισται οι πάροχοι να σου στέλνουν να υπογράψεις συμβόλαιο με την ημερομηνία της τηλεφωνικής προσφοράς που δέχτηκες και όχι με αυτήν που υπογράφεις το συμβόλαιο (νομίζω πως κανονικα πρέπει να είναι κενή και να την συμπληρώνει ο υπογράφων). Ο ΟΤΕ αξίωνε από υπαναχώρηση που έκανα μετά από συμβόλαιο δια αλληλογραφίας το ποσό των 160 € και μάλιστα έβαζε εισπρακτικές να με καλούν στο κινητό. Μέχρι που κατέθεσα εγγράφως αίτημα αμφισβήτησης οφειλής και πήραν τα αρ@@@ια τους όταν είδαν ότι είχα αλλάξει την ημερομηνία στο συμβόλαιο που μου έστειλαν να υπογράψω (διάφορα 6 ημερών).

Επεξ/σία από zebras84
Ορθογραφικό λάθος
  • Like 2
Δημοσ.

Τελικά έκανα αίτημα για ακύρωση της φορητότητας, αλλά πολύ απλά με γείωσαν την επόμενη μέρα, επειδή "το αίτημα ήταν εκπρόθεσμο" και προχωράει κανονικά η φορητότητα στο νέο πάροχο.

Το καλό είναι πως παρόλο που ακύρωσαν το αίτημά μου ως εκπρόθεσμο οπότε με κρατούσαν ούτως ή άλλως, με πήραν τηλέφωνο και μου έκαναν από μόνοι τους καλύτερη προσφορά.

Δημοσ.
5 hours ago, idak22 said:

Τελικά έκανα αίτημα για ακύρωση της φορητότητας, αλλά πολύ απλά με γείωσαν την επόμενη μέρα, επειδή "το αίτημα ήταν εκπρόθεσμο" και προχωράει κανονικά η φορητότητα στο νέο πάροχο.

Το καλό είναι πως παρόλο που ακύρωσαν το αίτημά μου ως εκπρόθεσμο οπότε με κρατούσαν ούτως ή άλλως, με πήραν τηλέφωνο και μου έκαναν από μόνοι τους καλύτερη προσφορά.

Και ποια είναι η καλύτερη προσφορά, να ξέρουμε και οι υπόλοιποι;

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, VonLoutsos είπε

Και ποια είναι η καλύτερη προσφορά, να ξέρουμε και οι υπόλοιποι;

16.60κατι για 24αρα, σταθερά και 300 κινητά από Βονταφον. Χωρίς να έχω το κινητό μου σ' αυτούς για έξτρα έκπτωση.

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...