zoranb Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Έχω βάλει καλώδιο δορυφορικής κεραίας για να πιάνω τα κανάλια της digea κ πιάνω μονο Alpha & Ant1 αλλά κι αυτά κάνουν κάτι παγώματα! Επιπλέον πιάνω κάτι άλλα κανάλια Ελληνικά που δεν τα εχω ξαναδεί. Δεν αναφέρομαι σε λήψη στην Αθήνα αλλα στο χωριό. Μπορεί να φταίει που είναι το καλώδιο για δορυφορική; Επεξ/σία 16 Οκτωβρίου 2018 από zoranb
adsl2+ Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 Για όλα αυτά που περιγράφεις το μόνο που δεν φταίει είναι το καλώδιο ''δορυφορικής'' , ίσως φταίει η στόχευση και η ποιότητα της κεραίας [db], σε συνδυασμό με η ενίσχυση του σήματος [db].
adsl2+ Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 Σου απάντησα διότι αυτή είναι η εκτίμησή μου στο ερώτημά σου 1
kostasbm Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 το καλωδιο ειναι το ιδιο οποτε κοιτας οπως σου ειπε ο ανθρωπος αλλου..... εχεις κεραια καλη ??? εχεις ενισχυτη σηματος ??? αυτα κοιτας στο χωριο....σε ποια περιοχη εισαι ???
zoranb Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Έχω 200 μέτρα καλώδιο κεραίας κ 24v ενισχυτή! Καλόοοοοο;
adsl2+ Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Έχεις οπτική επαφή με το κέντρο εκπομπής της DIGEA, πόσα χιλιόμετρα είναι, ποσά db απολαβής είναι ο ενισχυτής ιστού , ο μεγαλύτερος που γνωρίζω είναι 40 db [alcad 24v ,ikusi 24v ή 12v ] το καλώδιο πρέπει να είναι sat cable 75Ω με χαμηλή απώλεια σε db [Biokal, VECTOR DGS 2000,] για να καλύψεις τις απώλειες λόγω 200 μ και η κεραία κατευθυντική με πολλά db απολαβή [ TELEVES DAT-75 T-FORCE LTE HD BOSS , FRACARRO Elika Pro 790 lte UHF 47,5dBi ] αυτά που γράφω είναι για δύσκολες περιοχές, αν είναι έτσι, ίσως χρειαστείς να σε βοηθήσει κάποιος με επίγειο πεδιόμετρο 1
greekgreek Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Η επίγεια TV ,εκπέμπει σε χαμηλότερες συχνότητες από την δορυφορική . Οπότε και το καλώδιο για τα επίγεια είναι φτιαγμένο για χαμηλότερες συχνότητες (μικρότερες απώλειες) και το καλώδιο της δορυφορικής για ψηλότερες συχνότητες . Ένα καλό δορυφορικό καλώδιο(που έχει μικρές απώλειες στις χαμηλές συχνότητες ) μπορεί να κάνει και για τα επίγεια . Εγώ στην επίγεια έχω το δορυφορικό Cavel SAT 752. Όμως έχω δοκιμάσει και απλά δορυφορικά καλώδια που είχαν χειρότερη απόδοση από τα καλώδια για τα επίγεια . Αυτά για νορμάλ αποστάσεις μέχρι 30-40 μέτρα . Εσύ ,αν έχεις 200 μέτρα καλώδιο, λογικά θα πρέπει να πήρες καλώδιο(έστω και δορυφορικό) που είναι για την περίπτωσή σου . Το ότι πιάνεις άλλα κανάλια κάτι δείχνει ίσως και για τη στόχευσή σου . 1
zoranb Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Τελικά ο ενισχυτής ήταν προβληματικός, τον άλλαξα κ πιάνει καμπάνα!
adsl2+ Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 9 ώρες πριν, zoranb είπε Τελικά ο ενισχυτής ήταν προβληματικός, τον άλλαξα κ πιάνει καμπάνα! Ποιον έβαλες ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα