Klausx Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 17 λεπτά πριν, gasgounis είπε καλημερα. η κατασταση που βρηκα το αυτοκινητο μου χτυπημενο κατω απο το σπιτι μου. Προφανως δεν αφησε κανενα σημειωμα και σημερα παω το αυτοκινητο με γερανο στο συνεργειο. Ουτε μπροστα δεν παιρνει... Φιλε οδηγε, αφου κανεις την "στραβη", ασε τουλαχιστον ενα σημειωμα. Η ασφαλιστικη σου θα τα πληρωσει, οχι εσυ... Υ.Γ. για να μην λετε, τα αυτοκινητα στον δρομο που ειχα παρκαρει, δεν στριβουν αριστερα στην γωνια που ειχα παρκαρει αλλα συνεχιζουν ευθεια ή στριβουν δεξια Ίσως κανένα φορτηγό πήγε να στρίψει δεξιά και σε χτύπησε με την καρότσα, το χρώμα είναι σπάνιο μήπως να το δήλωνες στην αστυνομία; 1
agnostos13 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 6 ώρες πριν, Inuyasha είπε και πεφτεις στην ιδια "λουπα" αν τρακαρεις με ανασφαλιστο , αν δεν υπογραψει ο αλλος οτι εφταιγε πρακτικα δεν θα αποζιμιωθεις ποτε Μπορείς να τον κυνηγήσεις λέμε... Αν είναι ανασφάλιστος επειδή έχει κυρώσεις (πρόστιμα κλπ) έχει ένα λόγο να το τρενάρει όσο μπορεί...αν είναι ασφαλισμένος όμως δεν έχει ιδιαίτερο νόημα να το αφήσει να πάει δικαστικά... 26 λεπτά πριν, gasgounis είπε καλημερα. η κατασταση που βρηκα το αυτοκινητο μου χτυπημενο κατω απο το σπιτι μου. Προφανως δεν αφησε κανενα σημειωμα και σημερα παω το αυτοκινητο με γερανο στο συνεργειο. Ουτε μπροστα δεν παιρνει... Φιλε οδηγε, αφου κανεις την "στραβη", ασε τουλαχιστον ενα σημειωμα. Η ασφαλιστικη σου θα τα πληρωσει, οχι εσυ... Υ.Γ. για να μην λετε, τα αυτοκινητα στον δρομο που ειχα παρκαρει, δεν στριβουν αριστερα στην γωνια που ειχα παρκαρει αλλα συνεχιζουν ευθεια ή στριβουν δεξια Γίδια ρε φίλε... Αυτά βλέπω και τρελαίνομαι!
tutuyo Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 πωπω ρε φιλε μεγαλή κακοτυχια, στο εσκισε το καθικι☹️
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα