Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, doctorser είπε

συγνωμη για ποια ασφαλιστικη εταιρια λες οτι σε παιδευει ;;

έχω INTERLIFE

8 λεπτά πριν, mclein είπε

αλλαξε ασφαλιστη ειναι αμπαλος. 2 φορες μου εχει τυχει με τρομπονια μεθυσμενα βραδυ να κοπανησουν το αυτοκινητο & η αλιανζ με τον ασφαλιστη μου το ελυσαν το θεμα σε λιγοτερο απο 48 ωρες.

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, mclein είπε

αλλαξε ασφαλιστη ειναι αμπαλος. 2 φορες μου εχει τυχει με τρομπονια μεθυσμενα βραδυ να κοπανησουν το αυτοκινητο & η αλιανζ με τον ασφαλιστη μου το ελυσαν το θεμα σε λιγοτερο απο 48 ωρες.

Το σκέφτηκα ήδη αυτό φαίνεται πολύ rookie ο τύπος

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, badbad είπε

Όποιος δεν γνωρίζει την διαδικασία ας μην γράφει. Στον εισαγγελέα υπηρεσίας πάει για να γίνει άρση προστασίας στοιχείων του κατόχου του άλλου οχήματος με βάση την πινακίδα. Είναι διαδικασια ρουτίνας και η νόμιμη οδός. Τώρα αν ο ασφαλιστής του μπορεί να του δώσει τα στοιχεία του κατόχου του άλλου οχήματος, ας το κάνει. Το συμβάν παρότι είναι με αυτοκίνητο είναι βανδαλισμός και οχι τροχαίο κατά μια έννοια. Μόνο δικηγόρος μπορεί να σε σώσει αλλά το κόστος μπορεί να είναι μεγαλύτερο της ζημιάς. Εκεί το ζυγίζεις

Ο άνθρωπος ρωτάει τι να κάνει τώρα και του λέτε" άλλαξε ασφαλιστή"... Οκ

ασε τις οδηγιες & πηγαινε ξανα δημοτικο για αναγνωση. του ειπαμε οτι ειναι αμπαλος ο ασφαλιστης - οχι να τον αλλαξει τωρα.

επισης, οι διαδικασιες που λες γινονται απο την ασφαλιστικη ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ - οχι θα φαμε 3 μερες για να βρουμε ακρη...

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
26 λεπτά πριν, mclein είπε

ασε τις οδηγιες & πηγαινε ξανα δημοτικο για αναγνωση. του ειπαμε οτι ειναι αμπαλος ο ασφαλιστης - οχι να τον αλλαξει τωρα.

επισης, οι διαδικασιες που λες γινονται απο την ασφαλιστικη ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ - οχι θα φαμε 3 μερες για να βρουμε ακρη...

Άλλαξε ασφαλιστή τον προτρέπεις... Μάλλον εσύ πρέπει να ξαναπάς δημοτικό. Ή καλύτερα πήγαινε για καφέ και άσε τις συμβουλές. Καταλάβαμε πως έχεις σούπερ ασφαλιστή και στα λύνει όλα αλλά η προσωπική σου εμπειρία δεν βοηθάει στην περίπτωση. Γράφω αυτά και δεν ασχολούνται άλλο με το νήμα. Ο άνθρωπος βρήκε το αυτοκίνητο του χτυπημένο. Μπορεί να είχε χτυπηθεί από οτιδήποτε. Δέντρο , πεζό, αυτοκίνητο, σκύλο, μηχανή. Εφόσον δεν είχε κάλυψη για βανδαλισμό από την ασφάλεια του και εφόσον έχει μια άκρη με την πινακίδα, κινεί τις διαδικασίες για να βρεί τον κάτοχο του άλλου οχήματος που του προξένησε την ζημιά. Παρενθετικα να πω πως οι ασφαλιστικές στο σύνολό τους είναι πια απρόσωπες γιατί για να μειώσουμε όλοι μας το κόστος της ασφάλειας δεν έχουμε ασφαλιστικό σύμβουλο. Οι περισσότεροι από εμας κάνουμε πια τα συμβόλαια μέσω ίντερνετ. Εφόσον λοιπόν στην περίπτωση του φίλου μας η ασφαλιστική του κάνει νερά η νόμιμη οδός που πρέπει να ακολουθηθεί είναι αυτή που περιέγραψα στο προηγούμενο μήνυμα μου. Πριν τα κάνει όλα αυτά καλό θα ήταν να πάρει και μια εκτίμηση ζημιάς για να ξέρει τι κυνηγάει. Μπορεί το κόστος επισκευής να είναι μικρότερο από αυτό που φαντάζεται και να μην αξίζει η ψυχική ταλαιπωρία των δικαστηρίων.  Η πρώτη κίνηση είπαμε είναι το εξώδικο με κόστος +- 150 ευρώ μετά αν δεν αποδέχεται υπαιτιότητα ο άλλος, ακολουθεί η αγωγή και μπορεί να φτάσει το κόστος τα 1-2 χιλιάρικα. Αυτό συμβαίνει γιατί η υπόθεση θα πάρει αρκετές αναβολές και μπορεί να εκδικαστεί σε 10 χρόνια. Φυσικά θα πρέπει να υπάρχουν και μάρτυρες γιατί το βιντεο ΔΕΝ αποτελείται πειστήριο για ελληνικό δικαστήριο. Με λίγα λόγια αν η ζημιά αγγίζει τα 3 χιλιάρικα ίσως και να αξίζει να ασχοληθείς αν όχι τότε δεν αξίζει. Επίσης το αυτοκίνητο θα πρέπει να επισκευαστεί και να προσκομιστούν τα τιμολόγια επισκευής στο δικαστήριο. Μετά λοιπόν από αυτή την περιπέτεια αναλογιζεσαι πως το να αφήνεις το αυτοκίνητο σε ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΡΌΜΟ ενέχει πάντα ένα ποσοστό κίνδυνου και προσπαθείς να έχεις όσο το δυνατόν καλύτερες καλύψεις στο συμβόλαιο σου ( βανδαλισμό, θραύση κρυστάλλων, φυσικές καταστροφές) και εν προκειμένω αλλάζεις όταν λήξει το συμβόλαιο και ασφαλιστική γιατί φάνηκε κατώτερη των περιστάσεων. Ελπίζω να βοήθησα...

Επεξ/σία από badbad
  • Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.

Το αυτοκίνητο που το είχες κάτω εμπόδιζε; γιατί βλέπω στον δρόμο πολλά παρκαρισμένα που εμποδίζουν. Να μην είμαστε παράξενοι αυτά συμβενουν όταν δεν έχεις ιδιωτικο πάρκινγκ. Τι ψάχνετε τώρα να βρείτε; 

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, mp123 είπε

Το αυτοκίνητο που το είχες κάτω εμπόδιζε; γιατί βλέπω στον δρόμο πολλά παρκαρισμένα που εμποδίζουν. Να μην είμαστε παράξενοι αυτά συμβενουν όταν δεν έχεις ιδιωτικο πάρκινγκ. Τι ψάχνετε τώρα να βρείτε; 

Όχι δεν εμπόδιζε το είχα νόμιμα παρκαρισμένο! Αλήθεια τώρα ψάχνεις να βρεις φτεξιμο σε μένα? Το ότι χτηπάς και φεύγεις δεν σε πήραξε??

29 λεπτά πριν, badbad είπε

Άλλαξε ασφαλιστή τον προτρέπεις... Μάλλον εσύ πρέπει να ξαναπάς δημοτικό. Ή καλύτερα πήγαινε για καφέ και άσε τις συμβουλές. Καταλάβαμε πως έχεις σούπερ ασφαλιστή και στα λύνει όλα αλλά η προσωπική σου εμπειρία δεν βοηθάει στην περίπτωση. Γράφω αυτά και δεν ασχολούνται άλλο με το νήμα. Ο άνθρωπος βρήκε το αυτοκίνητο του χτυπημένο. Μπορεί να είχε χτυπηθεί από οτιδήποτε. Δέντρο , πεζό, αυτοκίνητο, σκύλο, μηχανή. Εφόσον δεν είχε κάλυψη για βανδαλισμό από την ασφάλεια του και εφόσον έχει μια άκρη με την πινακίδα, κινεί τις διαδικασίες για να βρεί τον κάτοχο του άλλου οχήματος που του προξένησε την ζημιά. Παρενθετικα να πω πως οι ασφαλιστικές στο σύνολό τους είναι πια απρόσωπες γιατί για να μειώσουμε όλοι μας το κόστος της ασφάλειας δεν έχουμε ασφαλιστικό σύμβουλο. Οι περισσότεροι από εμας κάνουμε πια τα συμβόλαια μέσω ίντερνετ. Εφόσον λοιπόν στην περίπτωση του φίλου μας η ασφαλιστική του κάνει νερά η νόμιμη οδός που πρέπει να ακολουθηθεί είναι αυτή που περιέγραψα στο προηγούμενο μήνυμα μου. Πριν τα κάνει όλα αυτά καλό θα ήταν να πάρει και μια εκτίμηση ζημιάς για να ξέρει τι κυνηγάει. Μπορεί το κόστος επισκευής να είναι μικρότερο από αυτό που φαντάζεται και να μην αξίζει η ψυχική ταλαιπωρία των δικαστηρίων.  Η πρώτη κίνηση είπαμε είναι το εξώδικο με κόστος +- 150 ευρώ μετά αν δεν αποδέχεται υπαιτιότητα ο άλλος, ακολουθεί η αγωγή και μπορεί να φτάσει το κόστος τα 1-2 χιλιάρικα. Αυτό συμβαίνει γιατί η υπόθεση θα πάρει αρκετές αναβολές και μπορεί να εκδικαστεί σε 10 χρόνια. Φυσικά θα πρέπει να υπάρχουν και μάρτυρες γιατί το βιντεο ΔΕΝ αποτελείται πειστήριο για ελληνικό δικαστήριο. Με λίγα λόγια αν η ζημιά αγγίζει τα 3 χιλιάρικα ίσως και να αξίζει να ασχοληθείς αν όχι τότε δεν αξίζει. Επίσης το αυτοκίνητο θα πρέπει να επισκευαστεί και να προσκομιστούν τα τιμολόγια επισκευής στο δικαστήριο. Μετά λοιπόν από αυτή την περιπέτεια αναλογιζεσαι πως το να αφήνεις το αυτοκίνητο σε ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΡΌΜΟ ενέχει πάντα ένα ποσοστό κίνδυνου και προσπαθείς να έχεις όσο το δυνατόν καλύτερες καλύψεις στο συμβόλαιο σου ( βανδαλισμό, θραύση κρυστάλλων, φυσικές καταστροφές) και εν προκειμένω αλλάζεις όταν λήξει το συμβόλαιο και ασφαλιστική γιατί φάνηκε κατώτερη των περιστάσεων. Ελπίζω να βοήθησα...

Ευχαριστώ πολύ φίλε μου βοήθησες πολύ! Θα προσπαθήσω να βγάλω άκρη. Ευχαριστώ πολύ και πάλι!

Σας ευχαριστώ όλους που πήρατε τον χρόνο και βοηθήσατε να είστε καλά! Ευχαριστώ πολυ!

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, mp123 είπε

Τι εννοείς?? Όταν παρκάρει δηλαδή κάποιος σε μη ελεγχόμενη θέση θα πρέπει να βρει το αμάξι του τρακαρισμένο?? Αυτά δεν συμβαίνουν γενικά κι αόριστα. Τα προκαλούν ορισμένοι ηλίθιοι, οι οποίοι επειδή είναι και γαϊδούρια σηκώνονται και φεύγουν. Μου έχει συμβεί να δω από το μπαλκόνι μου τέτοιο σκηνικό και κάλεσα επιτόπου την αστυνομία για καταγραφή του συμβάντος, όπου έδωσα πινακίδες, μάρκα και χρώμα του αυτοκινήτου που τράκαρε παρκαρισμένο και σηκώθηκε κι έφυγε.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, mysta είπε

Όχι δεν εμπόδιζε το είχα νόμιμα παρκαρισμένο! Αλήθεια τώρα ψάχνεις να βρεις φτεξιμο σε μένα? Το ότι χτηπάς και φεύγεις δεν σε πήραξε??

Να σου πω την αλήθεια όχι γιατί οι 99% έξω είναι ζώα. Αμα χτυπήσω αυτοκίνητο εγώ θα αφήσω σημείωμα έτσι είμαι. Ολο καινούργιο αυτοκίνητο ενός μήνα το είχα αφήσει στο πάρκινγκ μεγαλου σ/μ να ψωνισουμε πάω και μου είχανε χτυπήσει προφυλακτηρα με καρότσι από ότι φάνηκε. Μια άλλη φορά διακοπές μου είχαν χαράξει το καπό σε bmw. Τι να ψάξω να βρω. Ολα αυτα είναι ρίσκα άμα έχεις το αμαξι έξω τουλάχιστον έχω κλειστό πάρκινγκ. Όταν είμαι έξω προσέχω να το βάζω σε πάρκινγκ. 

Επεξ/σία από mp123
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, lightsout είπε

Τι εννοείς?? Όταν παρκάρει δηλαδή κάποιος σε μη ελεγχόμενη θέση θα πρέπει να βρει το αμάξι του τρακαρισμένο?? Αυτά δεν συμβαίνουν γενικά κι αόριστα. Τα προκαλούν ορισμένοι ηλίθιοι, οι οποίοι επειδή είναι και γαϊδούρια σηκώνονται και φεύγουν. Μου έχει συμβεί να δω από το μπαλκόνι μου τέτοιο σκηνικό και κάλεσα επιτόπου την αστυνομία για καταγραφή του συμβάντος, όπου έδωσα πινακίδες, μάρκα και χρώμα του αυτοκινήτου που τράκαρε παρκαρισμένο και σηκώθηκε κι έφυγε.

Πες τα ρε φίλε γιατί θα τρελαθώ! Δεν είναι δικαιολογία αυτή!

Δημοσ.

Είχα παρόμοιο περιστατικό πέρυσι τον Νοέμβριο όπου έπεσε πάνω μου (ήμουν κανονικά παρκαρισμένος) εταιρικό βανάκι και εκτός ότι χτύπησε το αυτοκίνητο το παρέσυρε σε απόσταση 2 μέτρων μπροστά σε πιλοτή από πολυκατοικία και δεν μπορούσαν οι ένοικοι να μπουν και να βγουν, με αποτέλεσμα να μου πάρει τις πινακίδες και η αστυνομία.

Με τα πολλά πήγα στο Α.Τ. που ήταν βεβαιωμένη η κλήση, εξήγησα τι έγινε, συμπλήρωσα υπέυθυνη δήλωση του συμβάντος την οποία κατέθεσα στο Α.Τ., πλήρωσα κανονικά την κλήση (20€), ενώ όπως με ενημέρωσαν σε τέτοιες περιπτώσεις ισχύει το αυτόφορο. Την ίδια μέρα βρήκα και το αυτοκίνητο και τους σωστούς αριθμούς της πινακίδας και τους ανέφερα στο Α.Τ. ώστε να γνωρίζουν επακριβώς τον ιδιοκτήτη.

Υ.γ. 

Σύγχρονη κοινωνική συμπεριφορά:

-Ο τύπος που με τράκαρε ήταν και πονηρός καθότι πέρασε από το σημείο 3 φορές για να μαζέψει το σημείωμα που μου άφηνε ένας άνθρωπος.

- Μία κυρία όταν πήγα να πάρω το αυτοκίνητο έβαλε τις φωνές γιατί το πάρκαρα στην πιλοτή και αφού της εξήγησα προσπαθόντας να καταλάβω τι έχει γίνει και λέγοντας ότι θα καλέσω την αστυνομία επί τόπου για να γίνει καταγραφή του περιστατικού καθώς και αναφορά της ιδίας σε ότι έλεγε, μου πέταξε τα σημειώματα από το μπαλκόνι. 

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, badbad είπε

Καλα δεν ειναι και τοσο τραγικα τα πραματα οπως τα περιγραφεις εκτος και αν εχουν χειροτερεψει τα τελευταια χρονια. Το 2003 κανοντας οπισθεν σε ημιπαραλληλο στενο γιατι ηταν κλειστο λογο μεταφορων οπως σταματησα την οπισθεν για να στριψω δεξια ακουμπησα ενα παρακρισμενο, κατεβηκα ειδα οτι δεν ειχε κανενας απο μας ζημια και εφυγα. Τρεις μηνες μετα μου ηρθε χαρτι απο την τροχαια που περιεγραφε το περιστατικο και εδειχνε με φωτο οτι ειχα κατεβασει ολο το μπροστα τμημα του αυτοκινητου. Το αποτελεσμα ηταν απλο εκανα δηλωση και στο δικαστηριο αθοωηκα αμεσσα μιας και ανελαβα τις ευθηνες μου. Η κυρια που ειχε το αυτοκινητο δεν χρειαστηκε δικηγορους κλπ κλπ μιας και ειναι αυταπαγγελτο και σε κυνηγαει η τροχαι ετσι και αλλιως.

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 16/10/2018 στις 11:07 ΠΜ, badbad είπε

με χτύπησαν και εμένα και σηκώθηκαν και φύγαν και είναι μεγάλη η ζημιά 500 ευρώ  .... όλο το φτερό μέσα και πίσω στο μάγουλο .....   έχω για τρομοκρατικες  ενέργειες και αναταραχές μεκαλύπτει μπορώ να κανό κάτι  και μου κάναν και κάτι χαρακιές έχουν γράψει κάτι   267076675_.png.21f6db3b375d2da144ea6411f1f6fa33.png

Επεξ/σία από apostolis91
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, apostolis91 είπε

με χτύπησαν και εμένα και σηκώθηκαν και φύγαν και είναι μεγάλη η ζημιά 500 ευρώ  .... όλο το φτερό μέσα και πίσω στο μάγουλο .....   έχω για τρομοκρατικες  ενέργειες και αναταραχές μεκαλύπτει μπορώ να κανό κάτι  και μου κάναν και κάτι χαρακιές έχουν γράψει κάτι   267076675_.png.21f6db3b375d2da144ea6411f1f6fa33.png

όχι φίλε μου δεν μπορείς , γιατί το τρακάρισμα δεν μπορείς να το αποδείξεις , και τρομοκρατικές ενέργειες νομίζω σε καλύπτει σε καταγεγραμμένο συμβάν.

Υ.Γ. Interamerican είναι το συμβόλαιο ε?

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, tsofras είπε

όχι φίλε μου δεν μπορείς , γιατί το τρακάρισμα δεν μπορείς να το αποδείξεις , και τρομοκρατικές ενέργειες νομίζω σε καλύπτει σε καταγεγραμμένο συμβάν.

Υ.Γ. Interamerican είναι το συμβόλαιο ε?

σε καταγεγραμμένο συμβάν τι εννοεις ... να είναι βιντεοσκοπημένο ?  

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...