chrisdmg Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Τι λες για Αυτό; εχει 8η γενιά 1060 απλά έχει την qmax που δεν φτανει σε επίδοση την κανονική 1060 Και περασμένο ssd 250 30 λεπτά πριν, mphxths είπε Στα λεφτα που κανει αυτο το φορητο , υπαρχουν ισαξιες ή/και καλυτερες επιλογες με 8ης γενιας επεξεργαστη.Και οταν λεω ισαξιες ή/και καλυτερες εννοω προφανως σε ολους τους τομεις και οχι μονο επεξεργαστη. Δες το dell που σου πρότεινα και δώσε και καλύτερες επιλογές αν έχεις κατά νου, αλλά ξέρεις....με 1060 🤣🤣 για να δω τι άλλο παιζεο Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου 2018 από chrisdmg
mphxths Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) @chrisdmg To Dell που λες , ειναι "θεωρητικα" καλυτερη επιλογη.Απο θεμα σπεκς δηλ.Τωρα κατασκευη και συστηματα ψυξης κλπ δεν ξερω.Αλλα νταξ , ποσο χαλια ναναι ? Οταν σου λεω οτι εχεις φαει κολλημα με την 1060... Σου ξαναλεω , 1060 και πανω εχει νοημα αν πας για πολυυυυυ απαιτητικα παιχνιδια ή αν εχεις/σκεφτεσαι να παρεις κανα oculus rift και λιωσεις στις 3d τσοντ..εεε εννοω παιχνιδια. Αλλιως μην εχεις την 1060 σαν κριτηριο λες και αν παρεις φορητο με 1050(ti) , θα σερνονται τα παιχνιδια.Προσανατολισου σε ποιοτητα κατασκευης , οθονη , συγχρονες θυρες , επεξεργαστη. Δισκοι στα @@ σου , σε τετοια φορητα παντα παιζουν διπλοι δισκοι/υποδοχες.Τωρα αν εχει 1050/150(ti)/1060 , στην εμπειρια των παιχνιδιων μικρες οι διακυμανσεις... Σαν την 1080 / 8gb , που ειχε ενα alienware που ειχε πεσει στα χερια μου , καμμια τους δεν ειναι Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου 2018 από mphxths
chrisdmg Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Δες αυτο μείνει ή δεν είναι καλύτερο από τα αλλά δυο;(Predator και dell) Ξέρω έχει 8 gb ram αλλά συγκριτικά έχει 8η γενιά και κάρτα 1060 σε full αποδοση Και ποιότητα κατασκευής καλύτερη από αλουμίνιο και msi !! δες και πες μου γνωμη, ψάχνω ψάχνω και όλο βρίσκω 🤣🤣 Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου 2018 από chrisdmg
mphxths Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 8 ώρες πριν, chrisdmg είπε Δες αυτο μείνει ή δεν είναι καλύτερο από τα αλλά δυο;(Predator και dell) Ξέρω έχει 8 gb ram αλλά συγκριτικά έχει 8η γενιά και κάρτα 1060 σε full αποδοση Και ποιότητα κατασκευής καλύτερη από αλουμίνιο και msi !! δες και πες μου γνωμη, ψάχνω ψάχνω και όλο βρίσκω 🤣🤣 Δεν ειναι ασχημο.Διαβαζω οτι παιζουν configurations του εν λογω με TNT panel , οποτε θελει προσοχη.Βεβαια σε τετοιες κατηγοριες ακομα και τα TNT panels , θα ναι της προκοπης..αλλα και παλι..αλλο ips και αλλο tnt. Ψειριζουμε την μαιμου τωρα...αν μου το χαριζαν δεν θα ελεγα οχι προσωπικα
chrisdmg Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Σωστό και αυτό με την οθόνη αλλά παίζει στα 120 hz ενώ οι υπόλοιπες σε αυτή τη κατηγορία ειδικά του Predator και του dell παίζουν στα 60hz όποτε αυτό είδα και έκανα πίσω για το ips panel εσυ τι λες είναι καλυτερη επιλογή από τα αλλά δυο(predator και dell)?? Και για τα χρήματα αυτά βλέπεις να υπάρχει κάτι καλύτερο, δλδ 6πυρινο και με 1060(🤣🤣) 6gb φουλ απόδοσης; Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου 2018 από chrisdmg
mphxths Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 2 ώρες πριν, chrisdmg είπε Σωστό και αυτό με την οθόνη αλλά παίζει στα 120 hz ενώ οι υπόλοιπες σε αυτή τη κατηγορία ειδικά του Predator και του dell παίζουν στα 60hz όποτε αυτό είδα και έκανα πίσω για το ips panel εσυ τι λες είναι καλυτερη επιλογή από τα αλλά δυο(predator και dell)?? Και για τα χρήματα αυτά βλέπεις να υπάρχει κάτι καλύτερο, δλδ 6πυρινο και με 1060(🤣🤣) 6gb φουλ απόδοσης; 120hz βρισκει εφαρμογη κυριως σε VR περιεχομενο..διπλη εικονα , 60hz+60hz στο καθε ματι κλπ.Αντε και σε κατι προχω παιχνιδια με adaptive vsync κλπ.Μιλαμε για εξειδικευμενες δηλ χρησεις. Κοιτα , σε αυτα τα επιπεδα και σε αυτα τα configurations , ειναι ολα ισαξια..οταν 3 φορητα εχουν τα ιδια σπεκς , του κερατα , ειναι "περιπου" ισαξια.Απο κει και περα κοιτας ποιοτητα κατασκευης , θυρες , after sales support.Δεν μενει κατι αλλο.Στο τελευταιο εχει σαφες προβαδισμα το Dell. Αρα αν εβλεπα οτι το Dell ειναι στα ισα με τα αλλα 2 , και δεν υστερει σε κατι σημαντικο θα χτυπαγα Dell.Διοτι οταν σκας 1,5 χιλιαρικο θες καλο after sales support.Απο την αλλη οποιο και να μου χαριζαν , θα κατουρουσα το βρακακι μου το ιδιο 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα