Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενω το κλεινω κανονικα, παρατηρησα οτι αν πατησω καποιο κουμπι, αναβει.

Πως μπορω να απενεργοποιησω αυτη την δυνατοτητα?

Δημοσ.

Όπως είπε ο dpolal, στο bios είναι η ρύθμιση. Θα ψάξεις κάτι για power options και κάπου θα έχει μια λίστα με power on options. Εγώ τα επενεργοποιώ όλα.

• Thanks 1
Δημοσ.

Καλό απόγευμα.

Δοκίμασε όταν το κλείνεις να πατάς ταυτόχρονα το shift πλήκτρο, ξέρω και άλλους υπολογιστές που με το παραμικρό ανάβουν μόνοι τους, με το κλείσιμο με shift κλείνει τελείως, διαφορετικά είναι σε αναμονή.

• Thanks 1
Δημοσ.

Eυχαριστω, τελικα το ψαξα λιγο μονος μου, μπορεις και απο τη διαχειριση συσκευων>πληκτρολογιο και κανεις uncheck την συγκεκριμενη επιλογη.

Δημοσ.

Ειστε σιγουροι?Οταν παταω το κουμπι να ανοιξει δειχνει την επιλογη να μπω στο bios και μετα την οθονη εναρξη windows, δεν θα πρεπε αν ηταν σε αναμονη να ανοιγε κατευθειαν στην επιφανεια εργασιας?

Δημοσ.

Και για να έχουμε μια ολοκληρωμένη εικόνα, τι λειτουργικό και τι υπολογιστή έχεις; Δεν το έχεις αναφέρει ακόμα.

Στο bios, στις επιλογές για power έχει μια ρύθμιση για power off και οι επιλογές είναι POS (power off state) και STR (suspend to ram) συνήθως. Εσένα πως είναι;

• Thanks 1
Δημοσ.

Ναι, τις είδα ότι έχει μόνο αυτές στο manual αλλά έπρεπε να λείψω για λίγο και δεν το έψαξα περισσότερο. Το bios όμως είναι uefi οπότε μάλλον οι ρυθμίσεις μέσα από τα windows επηρεάζουν και το bios.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...