katsikaros Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Τα δεδομένα -Έχω wind vision στο σαλόνι -Έχω ένα xiaomi mi box στο υπνοδωμάτιο -Θέλω να έχω wind vision και στο υπνοδωμάτιο Αγόρασα ένα xiaomi mi box με την ελπίδα να μπορέσω να φορτώσω την εφαρμογή της wind και στο υπνοδωμάτιο αντιμετώπισα τα έξης προβλήματα Α) Δεν πρόσεξα ότι άλλη η εφαρμογή που χρησιμοποιεί το tv box και άλλη αυτή που φορτώνεις στο κινητό Άρα ενώ έκανα install την εφαρμογή του κινητού στο xiaomi δεν λειτούργησε Β) Προσπάθησα να μεταφέρω την εφαρμογή από το wind vision tv box αλλά απέτυχα χρησιμοποίησα το es explorer Εάν μπορεί κάποιος να δώσει λύση ο στόχος είναι να έχω wind vision και στο xiaomi 1
doc Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 Δοκίμασε κι αυτό... https://drive.google.com/file/d/1hLKNZrKGnJXicCmcULbTGetE3znZh0IH/view
katsikaros Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Λοιπόν με ποντίκι κατάφερα και πήρα τελικά μέσω es Explorer φαντάζομαι θα γίνεται και με το share it ή ανάλογη εφαρμογή την εφαρμογή της wind από το tv box της με ονομασία base.apk το εγκατέστησα στο mi box αλλά ανοίγει και κλείνει αμέσως Συνεπώς φαντάζομαι ότι έχει κάποια δικλειδα ασφαλείας ακριβώς για τέτοιες περιπτώσεις. Άρα εδώ τίθενται δύο θέματα 1) κάποιος να φτιάξει την εφαρμογή πράγμα που δεν ξέρω κατά πόσο είναι δυνατό 2) να υπάρχει ένας τρόπος να κάνεις clone και να flasharis με την rom και τα πάντα όλα του wind tv box σε ένα άλλο TV box
sphinxgr Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Τι ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ σε xiaomi mi box 4. Έχει βρει κανείς λύση για το πως μπορούμε να την εγκαταστησουμε?
mmar6 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Μάλλον τα έχετε μπερδέψει λίγο το wind vision είναι ένα tvbox ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΙΚΟ με λειτουργικό κλειδωμένο και διαχειρίσιμο μόνο από την wind ΙΔΙΟ ΟΠΩΣ ΤΟ MIBOX ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΛΛΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ Android TV 6 νομίζω έχει το mibox, η widtv android ΕΙΝΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΓΙΑ ΤΟ PLAYSTORE GIA KINHTA..........................tablet και παίζει μερικά κανάλια όχι όλα όπως novasport δεν παίζουν στη εφαρμογή για τηλ..... ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΠΣΑΞΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΚΑΡΤΑ ΣΙΜ ΚΙΝΗΤΟΥ GIA NA ΠΑΙΞΕΙ .... Η Smart Ιστοσελίδα μου smart-fortwo.gr πολύ ενδιαφέρων και αναλυτικό,μπράβο. Επεξ/σία 1 Μαρτίου 2019 από mmar6
sphinxgr Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 3 ώρες πριν, mmar6 είπε Μάλλον τα έχετε μπερδέψει λίγο το wind vision είναι ένα tvbox ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΙΚΟ με λειτουργικό κλειδωμένο και διαχειρίσιμο μόνο από την wind ΙΔΙΟ ΟΠΩΣ ΤΟ MIBOX ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΛΛΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ Android TV 6 νομίζω έχει το mibox, η widtv android ΕΙΝΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΓΙΑ ΤΟ PLAYSTORE GIA KINHTA..........................tablet και παίζει μερικά κανάλια όχι όλα όπως novasport δεν παίζουν στη εφαρμογή για τηλ..... ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΠΣΑΞΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΚΑΡΤΑ ΣΙΜ ΚΙΝΗΤΟΥ GIA NA ΠΑΙΞΕΙ .... Η Smart Ιστοσελίδα μου smart-fortwo.gr πολύ ενδιαφέρων και αναλυτικό,μπράβο. Στο περίπου είναι έτσι. Η Wind Vision υπάρχει σαν εφαρμογή για λειτουργικό Android, όχι όμως για λειτουργικό Android TV. Σε λειτουργικό Android (κινητά - Tablets - android boxes) παίζει κανονικά, με τα δικά σου user name + pass, σε όποιο δίκτυο και αν είσαι. Δεν την απασχολεί να είσαι wind δηλαδή. Το πρόβλημα είναι πως δεν υπάρχει εφαρμογή για λειτουργικό Android TV. *Κατέβασα την εφαρμογή μέσω της ιστοσελίδας playstore και δεν γίνεται εγκατάσταση γιατί δεν είναι συμβατό το λειτουργικό Android TV. **Thanks για τη σελίδα
slazaris Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Παιδιά, η εφαρμογή της wind που βρίσκεται στο Technicolor TV box παίζει μόνο σε λειτουργικό Android TV. Το θέμα είναι ότι δεν απαιτεί login, όποτε παίζει με άλλον τρόπο, ίσως με Mac filtering ή κάτι παρόμοιο. Όποτε αν και το εγκατέστησα σε ένα TV box με atvxperience, μένει στο establishing internet connection. Μόνο κάποιος wind insider θα μπορούσε να μας κατατοπίσει για το αν μπορεί να γίνει να έχουμε και 2ο box μέσα στο ίδιο σπίτι. Φυσικά αν φτιάχνανε την Android εφαρμογή να μη χρειάζεται swipe για να κάνεις scroll δεν θα υπήρχε πρόβλημα και θα λειτουργούσε με το κλασικό remote με το σταυρό, όποτε κανείς δεν θα ασχολούνταν με την εφαρμογή του box.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα