Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Comic maniak είπε

Τον τελευταιο χρονο καλα παει. Ειναι σαν stock Android. Με το U Pro δεν υπηρχαν πολλα προβληματα. Τουλαχιστον προσπαθουν. Αλλιως περνας Custom Rom και εισαι μια χαρα😉.

Για συσκευή που δεν κυκλοφορεί καν θα περιμένεις πολύ μέχρι την πρώτη καλή custom rom, αν ποτέ έρθει και αν ποτέ γίνει καλύτερη της official. Δε μπορείς να αγοράσεις συσκευή ελπίοτνας ότι....καλύτερα να είσαι έτοιμος να μείνεις με αυτό που αγόρασες.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Pseudonumo είπε

Για συσκευή που δεν κυκλοφορεί καν θα περιμένεις πολύ μέχρι την πρώτη καλή custom rom, αν ποτέ έρθει και αν ποτέ γίνει καλύτερη της official. Δε μπορείς να αγοράσεις συσκευή ελπίοτνας ότι....καλύτερα να είσαι έτοιμος να μείνεις με αυτό που αγόρασες.

Μα δεν ειπα οτι θα το παρω. Απλα το σκεφτομαι ως ενδεχομενο (για τον πατερα μου). Και βεβαια δεν ξερουμε αν θα βγει Custom Rom. Φυσικα θα περιμενω να δω λιγα reviews και μετα θα αποφασισω. Εδω κανουμε απλα προβλεψεις και συζητηση :) .

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Comic maniak είπε

Μα δεν ειπα οτι θα το παρω. Απλα το σκεφτομαι ως ενδεχομενο (για τον πατερα μου). Και βεβαια δεν ξερουμε αν θα βγει Custom Rom. Φυσικα θα περιμενω να δω λιγα reviews και μετα θα αποφασισω. Εδω κανουμε απλα προβλεψεις και συζητηση :) .

Το έγραψα επειδή είπες ότι βάζεις μία custom και ξεμπερδεύεις και νομίζω ότι είναι λάθος να το διαβάσει κάποιος και να το αγοράσει με τέτοιο σκεπτικό. Με κινητά από τέτοιες εταιρείες δεν ασχολείται πολύ κόσμος και είναι ρίσκο να σκεφτείς έτσι.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Pseudonumo είπε

Το έγραψα επειδή είπες ότι βάζεις μία custom και ξεμπερδεύεις και νομίζω ότι είναι λάθος να το διαβάσει κάποιος και να το αγοράσει με τέτοιο σκεπτικό. Με κινητά από τέτοιες εταιρείες δεν ασχολείται πολύ κόσμος και είναι ρίσκο να σκεφτείς έτσι.

Σωστα, εγω μιλουσα γενικα αλλα καλα εκανες που το ειπες. Ισως δεν εξεφρασα σωστα αυτο που ηθελα :) .

Δημοσ.

Επικίνδυνη αγορά και και επικίνδυνη εταιρία επίσης. Δες ένα redmi note 5 vs Elephone U2 π είναι στο ίδιο prince range και θα καταλάβεις τι τρέλα πας να κάνεις.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, sakis92 είπε

Επικίνδυνη αγορά και και επικίνδυνη εταιρία επίσης. Δες ένα redmi note 5 vs Elephone U2 π είναι στο ίδιο prince range και θα καταλάβεις τι τρέλα πας να κάνεις.

Ρε παιδια χαλαρωστε εχω κινητο. Απλα μου φανηκε ενδιαφερον😂😂.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Comic maniak είπε

Ρε παιδια χαλαρωστε εχω κινητο. Απλα μου φανηκε ενδιαφερον😂😂.

Σου φάνηκε ενδιαφέρον γιατί είναι all in one κλώνος από ολες τις εταιρείες μαζι. Στην εμφάνιση  εξάλλου ποντάρουν για να κάνουν πωλήσεις.. γιατί αυτά π έχουν μέσα δικαιολογούν απόλυτα τη τιμή 🤣

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
26 λεπτά πριν, sakis92 είπε

Σου φάνηκε ενδιαφέρον γιατί είναι all in one κλώνος από ολες τις εταιρείες μαζι. Στην εμφάνιση  εξάλλου ποντάρουν για να κάνουν πωλήσεις.. γιατί αυτά π έχουν μέσα δικαιολογούν απόλυτα τη τιμή 🤣

Κοιτα Helio P60 για το απλο U2 δεν ειναι τοσο χαλια. Σε καμια περιπτωση Snapdragon αλλα οκ. Τωρα εχεις δικιο, μου φανηκε ενδιαφερον λογο εμφανισης και επειδη θελω να δω ποσο καλα θα δουλευει😁. Παντως θελω να δω τι επεξεργαστη θα εχει το Pro, απο περιεργεια.

Επεξ/σία από Comic maniak
  • Like 1

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...