Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γραφω αυτο το post γιατι δεν νομιζω να ειναι πολυ γνωστη η υπαρξη αυτου του κινητου. Ξερουμε οτι το Pocophone F1 ειναι ενα vfm beast αλλα τι λετε για αυτο; Φυσικα δεν φτανει ενα κινητο με SnapDragon 845 αλλα δεν το λες και χαλια για 230$ (καπου 177€).

http://www.elephonestore.com/elephone-u2.html

Το εχει βγαλει και το Gearbest αλλα μονο πληροφοριακα.

https://gr.gearbest.com/cell-phones/pp_009881279780.html

Θα μου πειτε τωρα δεν παιζει να ειναι καλο με 230$ αλλα σκεφτειτε οτι η Elephone δεν ειναι και πολυ γνωστη εξω απο την Κινα. Επισης θα θελει να targetαρει το Pocophone και για να το κανει πρεπει να το χτυπησει στο πιο δυνατο του σημειο, την τιμη. Φυσικα θα υπαρχουν και συμβιβασμοι στο overall build του κινητου. 

Λοιπον, τι λετε;

Επεξ/σία από Comic maniak
Δημοσ.

Καμία σχέση με 845 φυσικά. Στα 177  αν όντως αυτό που φαίνεται είναι το screen to body ratio καλό είναι. Καλουτσικος και ο επεξεργαστής αλλά παραμένει mtk. Έχουν κάνει και μια κίνηση οι Κινέζοι να βάζουν αρκετά καθαρό λογισμικό τελευταία. Θα φανεί μετά την κυκλοφορία.

• Like 1
Δημοσ.

Ο mediatek που φοραει ειναι στα επιπεδα αποδοσης του Snap660 που φοραει το Mi A2. Ο επεξεργαστης γραφικων ομως οχι. Ειναι αρκετα πισω. Μιλαμε και για mtk με χειροτερη διαχειρηση ενεργειας, θεματακια με GPS, οχι καλη υποστηριξη κλπ. 

Το βασικο προβλημα με ολα αυτα τα τηλεφωνα ειναι η μηδενικη σχεδον υποστηριξή τους ομως. 

Ο καθενας κανει την επιλογη του.

Προσωπικα και επειδη βγαζω καθημερινα πολλες φωτο για την δουλεια μου, εχω πολλες ενστασεις για την αντοχη pop-up καμερων για χαρη των χαζοselfie και της ελαχιστα μεγαλυτερης οθονης. Προτιμω να εχω το notch ή μικροτερη οθονη.

Δημοσ.

Μιλάμε για επεξεργαστή αρχαίο πλέον! Τον φόραγαν κινητά πριν 2-3 χρόνια χωρίς να είναι κάτι το ιδιαίτερο σε επιδόσεις , μέτρια πράγματα. Επίσης η Elephone έχει πολύ κακο ιστορικό σε φωτογραφικες επιδόσεις οπότε όσες κάμερες και να έχει δε λέει τίποτα. Συν τα πολλά προβλήματα στο θέμα του λογισμικού που δεν διορθώνονται ποτέ! 

Δημοσ.

Ο επεξεργαστής βγήκε Φεβρουάριο του 18 πως γίνεται να τον φορούν τηλέφωνα 2-3 χρόνων; αυτό θέλει διερεύνηση.

Για Mediatek μια χαρά επεξεργαστής είναι κοντράρει snapdragon 660, δεν παύει να είναι Mediatek με ότι αυτό συνεπάγεται.

• Like 1
Δημοσ.

Παιδια δεν ειπε κανεις οτι θα ειναι τερας επειδοσεων ουτε οτι η καμερα του θα ειναι σαν το Pixel. Μιλαμε για 177€ τωρα. Εκει κανει την διαφορα. Στο τι σου δινει για αυτα τα χρηματα.

Επισης, να ενα leak που βγηκε πριν περιπου μια ωρα: 

Απο ο,τι φαινεται θα υπαρχει και Pro version. Πολυ ενδιαφερον αν θελετε την γνωμη μου😁.

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Comic maniak είπε

Παιδια δεν ειπε κανεις οτι θα ειναι τερας επειδοσεων ουτε οτι η καμερα του θα ειναι σαν το Pixel. Μιλαμε για 177€ τωρα. Εκει κανει την διαφορα. Στο τι σου δινει για αυτα τα χρηματα.

Επισης, να ενα leak που βγηκε πριν περιπου μια ωρα: 

Απο ο,τι φαινεται θα υπαρχει και Pro version. Πολυ ενδιαφερον αν θελετε την γνωμη μου😁.

Αυτο που λεμε ειναι οτι υπαρχει ηδη πχ το Mi A2 σε αυτη την τιμη με το ιδιο δυνατο επεξεργαστη, καλυτερη καρτα γραφικων, καλυτερη οθονη, καλυτερη καμερα και σαφεστατα καλυτερη υποστηριξη. 

Οποτε δεν βλεπω το κενο που θα καλυψει και μαλιστα σε αυτη την τιμη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Μόλις τώρα, SeNNinhA είπε

Αυτο που λεμε ειναι οτι υπαρχει ηδη πχ το Mi A2 σε αυτη την τιμη με το ιδιο δυνατο επεξεργαστη, καλυτερη καρτα γραφικων, καλυτερη οθονη, καλυτερη καμερα και σαφεστατα καλυτερη υποστηριξη. 

Οποτε δεν βλεπω το κενο που θα καλυψει και μαλιστα σε αυτη την τιμη.

Ας περιμενουμε να βγει και ειδικα το Pro και μετα θα μπορουμε να συγκρινουμε καλυτερα. Ουτως ή αλλως τα χαρακτηριστικα δεν ειναι ακριβως επισημα. Eπισης πού ξερεις οτι εχει καλυτερη καμερα αφου δεν εχουν δωθει τα Specs? Και σιγα 30 ευρω διαφορα εχουν. Worlds Apart σε ολα ετσι? Εγω θελω να δω τι θα προσφερει το Pro.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 ώρες πριν, chios είπε

Ο επεξεργαστής βγήκε Φεβρουάριο του 18 πως γίνεται να τον φορούν τηλέφωνα 2-3 χρόνων; αυτό θέλει διερεύνηση.

Για Mediatek μια χαρά επεξεργαστής είναι κοντράρει snapdragon 660, δεν παύει να είναι Mediatek με ότι αυτό συνεπάγεται.

Μιλαμε για τον mediatek X25 ο οποιος βγηκε αρχες 2016 και τον φορανε το elephone s7 και s8 δηλαδη κινητα 2-3 χρονων. Δεν καταλαβαινω που ειδες οτι βγηκε το 2018....τουλαχιστον ετσι γραφει το σαιτ που υπαρχει στο αρχικο post τωρα αν ειναι λαθος αυτο και εχει αλλον επεξεργαστη δεν ξερω

Επεξ/σία από darksoul93
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, chios είπε

https://www.priceboon.com/product/elephone-u2/

Αν μιλάμε Για το ίδιο τηλέφωνο, φοράει Mediatek p60 που βγήκε το 18.

Για αυτο ειπα οτι η πληροφοριες ειναι λιγο μπλεγμενες. Παντως θελω να δω τι θα φοραει το Pro και ποιες θα ειναι οι διαφορες του απο το κανονικο. Ευχαριστω για το link παντως. Δεν ειχα δει καποιο leak για τις καμερες :) .

Δημοσ.

Εγώ λεφτά για πέταμα δεν έχω, elephone δεν θα αγόραζα ούτε για πλάκα.

Το τηλέφωνο δεν είναι μόνο hardware το θέμα είναι τι κάνει και το software και η elephone δεν πιστεύω να είναι και η καλύτερη.

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, chios είπε

Εγώ λεφτά για πέταμα δεν έχω, elephone δεν θα αγόραζα ούτε για πλάκα.

Το τηλέφωνο δεν είναι μόνο hardware το θέμα είναι τι κάνει και το software και η elephone δεν πιστεύω να είναι και η καλύτερη.

Συμφωνω στο θεμα για τα λεφτα. Η Elephone βεβαια τον τελευταιο καιρο δινει αρκετα Stock Android. Βεβαια υπαρχουν και τα Custom roms. Το bloatware ειναι επισης ελαχιστο. Φυσικα δεν εχει και το καλυτερο optimization αλλα ειναι αρκετα vfm. Το U2/Pro σκεφτομαι να το παρω για τον πατερα μου :) .

Δημοσ.
19 ώρες πριν, Comic maniak είπε

Για αυτο ειπα οτι η πληροφοριες ειναι λιγο μπλεγμενες. Παντως θελω να δω τι θα φοραει το Pro και ποιες θα ειναι οι διαφορες του απο το κανονικο. Ευχαριστω για το link παντως. Δεν ειχα δει καποιο leak για τις καμερες :) .

Ναι το καταλαβα, τελοςπαντων οτι hardware Και να εχει το τηλεφωνο η Elephone εχει παρα πολυ κακο ιστορικο στο software οποτε μεινετε μακρια

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, darksoul93 είπε

Ναι το καταλαβα, τελοςπαντων οτι hardware Και να εχει το τηλεφωνο η Elephone εχει παρα πολυ κακο ιστορικο στο software οποτε μεινετε μακρια

Τον τελευταιο χρονο καλα παει. Ειναι σαν stock Android. Με το U Pro δεν υπηρχαν πολλα προβληματα. Τουλαχιστον προσπαθουν. Αλλιως περνας Custom Rom και εισαι μια χαρα😉.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...