oceanborngr Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ψαχνοντας για οθονη πετυχα αυτην με τιμη στα 181 ευρω -τιμη καλαθιου- ενω οπου την εχω δει ειναι απο 300 ευρω και πανω. 60hz και TN panel αλλα με freesync και 2160p αναλυση. https://www.amazon.de/MG28UQ-Monitor-Reaktionszeit-Displayport-schwarz/dp/B01B6JD2R6/ref=sr_1_1?s=computers&ie=UTF8&qid=1539625250&sr=1-1&keywords=Asus+MG28UQ Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου 2018 από oceanborngr
Zengar Zombolt Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) κάνα λινκ ;;; η να ρωτήσω την Πυθία ; Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου 2018 από Zengar Zombolt
nikos16717 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 1 λεπτό πριν, oceanborngr είπε Ψαχνοντας για οθονη πετυχα αυτην με τιμη στα 181 ευρω -τιμη καλαθιου- ενω οπου την εχω δει ειναι απο 300 ευρω και πανω. 60hz και TN panel αλλα με freesync και 2160p αναλυση. Που;
Moderators matrixxx Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Δεν ειναι τοσο δυσκολο να κανετε μια αναζητηση: H.Z.varitystore Just Launched (Seller Profile) Conditions and other vendor information. Dispatched from Germany Delivery rates TS, θα χασεις τα λεφτα σου πιθανον, το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν θα παραλαβεις ΠΟΤΕ οθονη. 2
oceanborngr Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Συγνωμη που ξεχασα το link, ψαχνω δεξια και αριστερα να δω που ειναι η παγιδα για να ακυρωσω χαχα. Ψαχνω τετοιο monitor και εκλαιγα απο τωρα τα 300+ ευρω που υπολογιζα 27+ inches. Το Amazon δεν με καλυπτει σε περιπτωση που κατι παει στραβα? ψωνιζω συχνα απο γερμανικο και δεν ειχα ποτε το παραμικρο προβλημα. Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου 2018 από oceanborngr
Moderators matrixxx Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Μην ψαχνεις αλλου, διαβασε ενα μολις ποστ πιο πανω...
oceanborngr Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Λες να ειναι απατη? Την ακυρωσα εγκαιρως, εστειλα και μια απορια στον πωλητη και καλα για το refresh rate για να δω αν παρω απαντηση. Ευχαριστω για το heads up.
DownUNDERground Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, oceanborngr είπε Το Amazon δεν με καλυπτει σε περιπτωση που κατι παει στραβα? ψωνιζω συχνα απο γερμανικο και δεν ειχα ποτε το παραμικρο προβλημα. Τα λεφτά σου δε θα τα έχανες, αλλά θα σου δεσμευόντουσαν για αρκετές εβδομάδες μέχρι να απελευθερωθούν, όπως γίνεται σε τέτοιες περιπτώσεις. Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου 2018 από DownUNDERground 1
Moderators matrixxx Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 19 λεπτά πριν, DownUNDERground είπε Τα λεφτά σου δε θα τα έχανες, αλλά θα σου δεσμευόντουσαν για αρκετές εβδομάδες μέχρι να απελευθερωθούν, όπως γίνεται σε τέτοιες περιτπώσεις. Εχεις υποψιν σου περιπτωση αγορας απο πωλητη απατη απο αυτους που φυτρωνουν καθε λιγο και λιγακι εκει (που δεν ειναι φυσικα ποτε fulfilled by amazon) και δωθηκαν τα λεφτα πισω; Γιατι παντα ειχα την απορια γιατι φυτρωνουν συνεχεια τετοιοι και διαγραφονται-μπαναρονται μετα απο 1-2 μερες, αν δεν μασανε το χρημα θυματων.
stelios18120 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Εφόσον είναι απάτη η θα χάσουμε τα λεφτά μας καλό θα ήταν να κλειδώσει νομίζω....
Moderators matrixxx Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Μα το λινκ ειναι ετσι και αλλιως λαθος, δεν παει σε εκεινον τον πωλητη, το εχω τσεκαρει και με το που το εβαλε.
DownUNDERground Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, matrixxx είπε Εχεις υποψιν σου περιπτωση αγορας απο πωλητη απατη απο αυτους που φυτρωνουν καθε λιγο και λιγακι εκει (που δεν ειναι φυσικα ποτε fulfilled by amazon) και δωθηκαν τα λεφτα πισω; Γιατι παντα ειχα την απορια γιατι φυτρωνουν συνεχεια τετοιοι και διαγραφονται-μπαναρονται μετα απο 1-2 μερες, αν δεν μασανε το χρημα θυματων. Προσωπική εμπειρία έχω. Είχα πάρει το ρίσκο εν γνώσει μου. Τα λεφτά τα παίρνεις πίσω, απλά μετά από κανα μήνα αν θυμάμαι καλά, γιατί παραμένουν πλέον σε κάποια κατάσταση "δέσμευσης" λόγω τραπεζικών διαδικασιών και όχι λόγω του πωλητή. Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου 2018 από DownUNDERground
Moderators matrixxx Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Μιλας για πωλητη ξεκαρφωτο απο αυτα τα λουλουδακια που φυτρωνουν με σκοτωμενες τιμες και χανονται σε 1-2 μερες μεσω της πλατφορμας του αμαζον; Σορυ που ρωταω ξανα, αλλα δεν εισαι σαφης και θελω να ειναι 100% ξεκαθαρη η απαντηση σου μπας και μαθουμε κατι. 1
oceanborngr Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Μου επιστραφησαν κανονικα τα χρηματα επειδη ακυρωσα σε λιγοτερο απο 30 λεπτα. Ας διαγραφει το νημα μηπως και την πατησει κανενας, ζητω συγνωμη για το σουσουρο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα