Lizarazou Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Τα Χριστούγεννα του 2017 έκανα δώρο στον γιό μου το NINTENDO 2ds με το SUPER MARIO bros2 που το είχε προσφορά γύρο 110€ και αφου το έπαιξε έπαιξε αρκετά άρχισε να σκαλίζει το μενού με αποτέλεσμα να σβήσει το παιχνίδι απο μέσα... Υπάρχει κάποιος τρόπος για να το επαναφέρουμε? Ευχαριστώ
Daredevil Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 φαντάζομαι μπορεί να το κατεβάσει από το store πάλι 2
Lizarazou Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 Έψαξα αλά δεν βρήκα κάτι...θα κοιτάξω αύριο πάλι.ευχαριστω.!
bad_freddy Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 9 ώρες πριν, Lizarazou είπε Έψαξα αλά δεν βρήκα κάτι...θα κοιτάξω αύριο πάλι.ευχαριστω.! Εδω φαίνεται να λένε πως γίνεται πηγαίνοντας στο store και βρίσκοντας της αγορές σου... 2
Lizarazou Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 Δεν βρηκα ακρη...Δεν ειναι διαθεσημο για την περιοχη μου βγαζει...
Masamune Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) On 15/10/2018 at 19:40, Lizarazou said: Τα Χριστούγεννα του 2017 έκανα δώρο στον γιό μου το NINTENDO 2ds με το SUPER MARIO bros2 που το είχε προσφορά γύρο 110€ και αφου το έπαιξε έπαιξε αρκετά άρχισε να σκαλίζει το μενού με αποτέλεσμα να σβήσει το παιχνίδι απο μέσα... Υπάρχει κάποιος τρόπος για να το επαναφέρουμε? Ευχαριστώ Θα ανοίξεις το nintendo eshop και θα πατήσεις από το menu πάνω αριστερά της κάτω οθόνης την επιλογή settings/other. Kαι μετά από εκεί το redownloaded software. To NSMB2 θα πρέπει να βρίσκεται εκεί για να το κατεβάσεις ξανά. Όλα αυτά εφόσον ο γιος σου έχει διαγράψει απλά το παιχνίδι και δεν έχει σβήσει κανένα Nintendo Network ID. Επεξ/σία 17 Οκτωβρίου 2018 από Masamune 1
Lizarazou Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Για να δω...Μου λέει This service is not available in your region Δεν ειναι διαθεσημο για την περιοχη μου Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου 2018 από Lizarazou
Moderators Malthador Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 3 hours ago, Lizarazou said: Για να δω...Μου λέει This service is not available in your region Δεν ειναι διαθεσημο για την περιοχη μου Πρέπει η κονσόλα να είναι ρυθμισμένη στο ίδιο region με το NNID. 1
Lizarazou Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Βρηκα αυτο το video... https://www.youtube.com/watch?v=59MyuTvrl_E Θα παω πρωτα στο placio γιατι ειναι μεσα στην εγγύηση μηπως καταφερω κατι και μετα θα προσπαθήσω να κανω την διαδικασία απο το βιντεο
Masamune Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 24 minutes ago, Lizarazou said: Βρηκα αυτο το video... https://www.youtube.com/watch?v=59MyuTvrl_E Θα παω πρωτα στο placio γιατι ειναι μεσα στην εγγύηση μηπως καταφερω κατι και μετα θα προσπαθήσω να κανω την διαδικασία απο το βιντεο Δεν σου ανοίγει καν το nintendo eshop; Αυτά που σου δείχνει το βίντεο που βρήκες δεν χρειάζεται να τα κάνεις, είναι για να προσπεράσεις το region locked της κονσόλας και να παίζεις ιαπωνικές και αμερικάνικες κασέτες. Όπως και να το πας στο plaisio, οι άνθρωποι θα σε παραπέψουν στην αντιπροσωπεία καθώς οι ίδιοι δεν γνωρίζουν. Απλά πήγαινε στα system settings της κονσόλας, πάτα other settings, μετά profile, μετά region settings και αλλάζεις τη χώρα με εκείνη που έχει το NNID σου. Στη συνέχεια θα σου ανοίγει το nintendo eshop και θα μπορείς να κατεβάσεις ξανά το παιχνίδι ακολουθώντας τα βήματα που σου έχω γράψει στο προηγούμενο μήνυμα. 1
Lizarazou Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 😮.. το έβαλα central greece και άρχισε να κανει update your system. 😃😃😃😃😃 Σας ευχαριστώ όλους σας...! Πραγματικά δεν περίμενα να βγάλω άκρη αλλα για μια ακομη φορα βρηκα λύση απο εσάς και την 👀«insomnia» https://www.youtube.com/watch?time_continue=73&v=CkXinAVodfc 2
Masamune Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Δεν κάνει τίποτα Για να μην το σκαλίσει ξανά ο γιος σου, δοκίμασε να βάλεις parental controls στην κονσόλα για να μην πειράζει τις ρυθμίσεις. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα