thleorasakias Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) καλησπερα εχω βαλει μια 50 vdsl vodafone μου κανει μια αποσυνδεση καθημερινα πεφτει η γραμμη απο τα 48.8 στα 42 και επανερχεται παλι.Τα στατιστικα τα ανεβαζω να μου πειτε μια γνωμη.Συνδεση με ethernet και το καλωδιο απευθειας στην γραμμη δεν εχω βαλει τηλεφωνο κ.λ.π Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου 2018 από thleorasakias
AKAKIOS1 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Οταν λες απο τα 48.8 στα 42 και επανερχεται.... εννοεις οτι αλλαζουν τα νουμερα που κλειδωνει η γραμμη σου? Κοβεται η κληση PPPοΕ δηλαδη? Η κανεις speedtest και βλεπεις αυτα τα νουμερα?
thleorasakias Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 36 λεπτά πριν, AKAKIOS1 είπε Οταν λες απο τα 48.8 στα 42 και επανερχεται.... εννοεις οτι αλλαζουν τα νουμερα που κλειδωνει η γραμμη σου? Κοβεται η κληση PPPοΕ δηλαδη? Η κανεις speedtest και βλεπεις αυτα τα νουμερα? ναι αυτο εννοω μονο τωρα που παει στα 18mb απο 48.8.Κανει αποσυνδεση και επανερχεται στα 46.7 και παλι τα ιδια ενω δυο μερες πηγαινε σφαιρα.Το βλεπω απο το 192.168.2.1 του ρουτερ της vodafone μου δειχνει επιτοπου ποσο κλειδωνει η γραμμη η σε ζωντανο χρονο ειτε πεσει ειτε ανεβει παλι.Δεν ειναι voip το pppoe δεν γνωριζω τι ειναι.
Bourdoulas Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 Όταν κλειδώνεις στα 18 η πόρτα έχει γυρίσει πιθανόν σε ADSL. Εάν υπάρχει η δυνατότητα σύνδεσε το μόντεμ μόνο του στην κεντρική πρίζα έχοντας αφαιρέσει τις καλωδιώσεις των υπολοίπων πριζών του σπιτιού.
thleorasakias Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 12 ώρες πριν, Bourdoulas είπε Όταν κλειδώνεις στα 18 η πόρτα έχει γυρίσει πιθανόν σε ADSL. Εάν υπάρχει η δυνατότητα σύνδεσε το μόντεμ μόνο του στην κεντρική πρίζα έχοντας αφαιρέσει τις καλωδιώσεις των υπολοίπων πριζών του σπιτιού. ετσι το εχω τωρα μου ειπαν θα μου στειλουν τεχνικο ευχαριστω για τις βοηθειες...προς το παρον ολη μερα ειναι κολλημενο 47.5
poulinos Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 12 hours ago, thleorasakias said: ετσι το εχω τωρα μου ειπαν θα μου στειλουν τεχνικο ευχαριστω για τις βοηθειες...προς το παρον ολη μερα ειναι κολλημενο 47.5 https://www.cyta.com.cy/mp/informational/support/files/wiring-guide-for-broadband_GR.pdf 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα