Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ένα 7+ 1.5 έτους αγορασμένο από Σουηδία (επέστρεψα Ελλάδα πρόσφατα)

Έχει μειωθεί η μέγιστη ένταση ήχου που βγάζει το ακουστικό μου σε βαθμό που αν έχω λίγο θόρυβο γύρω μου δεν μπορώ να ακούσω τον συνομιλητή μου.

Στο σέρβις της Apple στη Μεσογείων μου είπαν πως έχει μπει σκόνη από κάτω, και το καθαρίζουν με 39 ευρώ... Το θεωρούν λέει "φυσιολογική φθορά" και δεν το βάζουν στην εγγύηση.

Μίλησα και με την ίδια την Apple στο 00800 4414 5417 και λύση δεν βρίσκω.. Μπλέκουν στο ότι το Iphone είναι αγορασμένο από Σουηδία και με παραπέμπουν να πάω για Σέρβις Σουηδία!!

Η εγγύηση από ότι μου είπαν Σουηδία είναι 3 έτη που με καλύπτει. Αλλά δεν έχει κάνει ειδική συμφωνία η Σουηδία με την Ελλάδα όπως με τη Γερμανία/Αυστρία/Τουρκία για να μπορεί να γίνει σέρβις εδώ...

Δημοσ.
17 minutes ago, nickolas said:

Στο σέρβις της Apple στη Μεσογείων μου είπαν πως έχει μπει σκόνη από κάτω, και το καθαρίζουν με 39 ευρώ... Το θεωρούν λέει "φυσιολογική φθορά" και δεν το βάζουν στην εγγύηση.

Μου φαίνεται δύσκολο να το περάσεις στην εγγύηση και ασύμφορο να το στείλεις Σουηδία.
Στη θέση σου δεν θα έμπλεκα με Σουηδίες κλπ. Θα ζητούσα να μου αλλάξουν τη μπαταρία με 39 ευρώ και απ' ευκαιρία να το καθαρίσουν! 🙂

Δημοσ.

Ειναι βρομια απο την καθημερινη χρηση. αν θελεις δοκιμασε να το τριψεις επιφανειακα με μια οδοντοβουρτσα και λιιιιιιιιγο καθαρο οινοπνευμα. προσεχε ομως μη το πλημηρισεις. θα βελτιωθει καπως, αλλα αργα η γρηγορα θα πρεπει να το πας να στο καθαρισουν απο μεσα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...