deceit Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 17 ώρες πριν, vargas είπε Με 450 έπαιρνες one plus 6 δε νομίζω να συγκρίνεις το nokia που είναι ένα απλά δυνατό midrange με το one plus ;; 450 για τον 660 είν' απλά κλοπη Από πού αγόραζες OnePlus 6 με 400 Ευρώ; Γιατί ακόμα και στο επίσημο site η τιμή έναρξης είναι τα 519. Για δώσε καμιά άκρη να το αγοράσουμε κι εμείς αν είναι. Επίσης ο 660 έχει ίδιες επιδόσεις με τον 821 και αν δεν κάνω λάθος υστερεί στην GPU. Για ένα τηλέφςνο που το βρίσκεις 350 Ευρώ dual sim δεν νομίζω ότι είναι κακή τιμή, ειδικά αν συνυπολογίσεις το γεγονός ότι έχει και καλή κάμερα για την τιμή του. 1
vargas Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, deceit είπε Από πού αγόραζες OnePlus 6 με 400 Ευρώ; Γιατί ακόμα και στο επίσημο site η τιμή έναρξης είναι τα 519. Για δώσε καμιά άκρη να το αγοράσουμε κι εμείς αν είναι. Επίσης ο 660 έχει ίδιες επιδόσεις με τον 821 και αν δεν κάνω λάθος υστερεί στην GPU. Για ένα τηλέφςνο που το βρίσκεις 350 Ευρώ dual sim δεν νομίζω ότι είναι κακή τιμή, ειδικά αν συνυπολογίσεις το γεγονός ότι έχει και καλή κάμερα για την τιμή του. Το αγοραζεις με 500 σιγά την διαφορά . Και παίρνεις συσκευή που απλά δεν συγκρίνεται με το nokia . H αν θες παίρνεις one plus 5 η 5t η άλλες τόσες συσκευές πραγματικά ανώτερες από το nokia 7 . Ακόμα και το mi 6 που είχα πριν στα 400 ευρώ είναι ανωτερο σαν τηλέφωνο Επεξ/σία 16 Οκτωβρίου 2018 από vargas
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 20 ώρες πριν, George.Ember είπε Εισαι σχετικα αδικος με την Νοκια και θα σου πω γιατι. Οταν το Μi A2 που ζαχαρωνα, ειχε 300 ευρω, πηρα αυτο στα 450 ευρω. Ναι. Ετσουξε! Ισχυει! Αλλά: 1) Ειναι πολυ solid κατασκευη με premium feeling 2) Εχει stock android 3) Σιγουρακι 2 χρονια updates 4) H συσκευασια περιλαμβανει hands free 5) Δεν εχει notch για τον κοσμο που το σιχαινεται 6) Εχει face unlock 7) Σε σχεση με το Mi A2 εχει nfc, jack και sdcard Στα κατα: 1) Το καλωδιο της usb type c ειναι πολυ σκληρο και αν δεν ειναι σε απολυτη ευθεια ουταν φορτιζει μπορει να βλαψει την type c θυρα 2) To hands free για να μπει στην θυρα jack την πρωτη φορα, ηθελε τοση δυναμη που νομιζα οτι το εσπασα. Τελικα μετα απο μερικες φορες χαλαρωσε και εγινε ανθρωπινο 3) Bug με hight temperature στην μπαταρια (το τσεκαρα σε fast charge δεν ανεβαινει πανω απο 47 βαθμους), το google pay δεν εχει γινει ακομα certificate στο play store για να δοκιμασω το nfc και το face unlock ακομα δεν εχει ενσωματωθει και εχεις μονο την επιλογη trusted face. Κατι τετοια χαζα που χαλανε λιγο την εμπειρια χρησης αλλα ειναι ακομα beta και ειναι πραγματα που διορθωνονται. Αν το δεις σαν πακετο και οχι απλα σαν specs war, στα 450 ευρω παιρνεις ενα πολυ ωραιο πακετο με εναν σχετικα καλο επεξεργαστη, 4 gb ram, καλες καμερες, δυνατο ηχειο και γενικα αν και λιγο ακριβο θα τα βγαλλει τα λεφτα του. Για μενα η σωστη τιμη θα ηταν ~400 ευρω αλλα οκ. Για 50 ευρω κανεις δεν πλουτισε στην ζωη του και δηλωνω χαρουμενος που το αγορασα! Ναι οκ. Δεν ειναι εκεινη η παλια Nokia αλλα κανει μια προσπαθεια να κρατησει ενα επιπεδο! Πολλά τα 450 για 660 snapdragon. Το Mi A2 έχει τα μισά και τρέχει και αυτό stock Android.. Επεξ/σία 16 Οκτωβρίου 2018 από Επισκέπτης
George.Ember Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε Πολλά τα 450 για 660 snapdragon. Το Mi A2 έχει τα μισά και τρέχει και αυτό stock Android.. Nαι αλλα δεν εχει nfc που το ηθελα και εχει 3000mah μπαταρια οταν το nokia 7 plus εχει 3800mah. Επισεις δεν παιρνει sdcard ουτε εχει jack θυρα και ειμαι σιγουρος και πως η στιβαροτητα κατασκευης δεν ειναι η ιδια με του nokia 7 plus Για δες εδω στο 4:18 και θα καταλανεις τι εννοω. Επεξ/σία 16 Οκτωβρίου 2018 από George.Ember
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 20 λεπτά πριν, George.Ember είπε Nαι αλλα δεν εχει nfc που το ηθελα και εχει 3000mah μπαταρια οταν το nokia 7 plus εχει 3800mah. Επισεις δεν παιρνει sdcard ουτε εχει jack θυρα και ειμαι σιγουρος και πως η στιβαροτητα κατασκευης δεν ειναι η ιδια με του nokia 7 plus Για δες εδω στο 4:18 και θα καταλανεις τι εννοω. Σωστά αλλά και πάλι δεν δικαιολογούνται τα διπλά χρήματα..
vastegial_74 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 Αυτο με το nfc πια..... Λες και ειναι premium χαρακτηριστικο. Nfc ειχε το p8 lite το 2015, ποιο; το P8 llite, ενα entry level τηλεφωνο. Η τιμη ειναι αδικαιολογητη. Οσο για το mi A2 που δεν εχει Nfc οτι και να πω ειναι λιγο. 1
deceit Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 2 ώρες πριν, vargas είπε Το αγοραζεις με 500 σιγά την διαφορά . Και παίρνεις συσκευή που απλά δεν συγκρίνεται με το nokia . H αν θες παίρνεις one plus 5 η 5t η άλλες τόσες συσκευές πραγματικά ανώτερες από το nokia 7 . Ακόμα και το mi 6 που είχα πριν στα 400 ευρώ είναι ανωτερο σαν τηλέφωνο Αρχηγέ μου τα 100 Ευρώ στα 400 δεν είναι αμελητέα διαφορά. Ούτε τα 140 στα 500. Τα Xiaomi τα λατρεύω, έχουν περάσει 4 από τα χέρια μου, αλλά όλα είχαν μέτριες ή κάτω του μετρίου κάμερες. Επίσης προσωπικά ποτέ δεν γούσταρα το MiUI και τα φλάσαρα πάντα με ό,τι αυτό σημαίνει. Το Νοκια τουλάχιστον προσφέρει Android stock εμπειρία, λογικά καλύτερη υποστήριξη σε αναβαθμίσεις λογισμικού σε νεότερες εκδόσεις και καλύτερη κάμερα και οθόνη. Δεν μου φαίνεται κακό.
vargas Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 5 λεπτά πριν, deceit είπε Αρχηγέ μου τα 100 Ευρώ στα 400 δεν είναι αμελητέα διαφορά. Ούτε τα 140 στα 500. Τα Xiaomi τα λατρεύω, έχουν περάσει 4 από τα χέρια μου, αλλά όλα είχαν μέτριες ή κάτω του μετρίου κάμερες. Επίσης προσωπικά ποτέ δεν γούσταρα το MiUI και τα φλάσαρα πάντα με ό,τι αυτό σημαίνει. Το Νοκια τουλάχιστον προσφέρει Android stock εμπειρία, λογικά καλύτερη υποστήριξη σε αναβαθμίσεις λογισμικού σε νεότερες εκδόσεις και καλύτερη κάμερα και οθόνη. Δεν μου φαίνεται κακό. Δεν είναι έτσι ακριβώς τα πραγματα ..Δεν έχουν όλα τα xiIaomi ίδια κάμερα και συγκεκριμένα το mi 6 έχει.πολυ καλή κάμερα ίδια με του mi note 3 ... Επίσης στα 400 ως 500 ευρώ το nokia 7 plus δεν υπάρχει πουθενά γτ απλά υπάρχουν αμέτρητα καλύτερα τηλέφωνα , τόσο απλά
Jimmy08 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 23 ώρες πριν, vargas είπε Κινέζικο τηλέφωνο είναι όπως είναι όλα Κινέζικο είναι γιατί; Επειδή κατασκευάζεται στην Κίνα;
simontsif Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, Jimmy08 είπε Κινέζικο είναι γιατί; Επειδή κατασκευάζεται στην Κίνα; Ναι γι αυτό το λένε..
vargas Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 6 λεπτά πριν, simontsif είπε Ναι γι αυτό το λένε.. Mα δεν το λέει κανείς για κακο κινέζικα είναι και τα one plus , xiaomi , huawei , που είναι και μεγαλύτερες εταιρείες
deceit Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 2 ώρες πριν, vargas είπε Δεν είναι έτσι ακριβώς τα πραγματα ..Δεν έχουν όλα τα xiIaomi ίδια κάμερα και συγκεκριμένα το mi 6 έχει.πολυ καλή κάμερα ίδια με του mi note 3 ... Επίσης στα 400 ως 500 ευρώ το nokia 7 plus δεν υπάρχει πουθενά γτ απλά υπάρχουν αμέτρητα καλύτερα τηλέφωνα , τόσο απλά Το Νοκια κάνει 350 Ευρώ. Αυτό που έγραψα έχει να κάνει με το "σιγά τη διαφορά" που είπες για το τι 400 τι 500 για το OP6
vargas Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, deceit είπε Το Νοκια κάνει 350 Ευρώ. Αυτό που έγραψα έχει να κάνει με το "σιγά τη διαφορά" που είπες για το τι 400 τι 500 για το OP6 Ο φίλος από πάνω το πήρε 450 ο ίδιος τι έγραψε . Ακόμα και με 350 ευρώ πάλι δεν αξίζει όταν μπορείς να πάρεις s8 στα ίδια λεφτά και με κανόνικη εγγύηση από όπου κ αν το πάρεις . Πρέπει η νοκια να ρίξει τις τιμές γι'αυτό που πουλάει αυτό λέω από χτες Επεξ/σία 16 Οκτωβρίου 2018 από vargas
simontsif Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 28 λεπτά πριν, deceit είπε Το Νοκια κάνει 350 Ευρώ. Αυτό που έγραψα έχει να κάνει με το "σιγά τη διαφορά" που είπες για το τι 400 τι 500 για το OP6 Το μονοκαρτο έχει 305 ευρώ πλέον.. 1
Tolhs27Vtec Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 Αμαν ρε με αυτες τις τιμες ομως.....................
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα