Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, vargas είπε

Και βέβαια είναι κινέζικα και αυτά είπα εγώ ότι δεν είναι ;; 

Και δεν εχω κατι εναντιον της Sansung η της Apple. Ειμαι ανθρωπος που ψωνισα και Xiaomi και Lumia και iphone και απο ολα. Δεν ειμαι  fan boy καμιας αλλα οχι οτι και αυτοι που ακουμπησαν το χιλιαρικο ενιωσαν πως η εταιρια δεν τους κλεβει. Τοσα και τοσα βλεπουμε κατα καιρους. Και εγω ενιωσα πως με κλεβουν. Απλα εγω δεν εδωσα ουτε τα μισα.

Απο την αλλη παλι εκει που νομιζα πως ενιωσα πως πηρα τεφαρικι πραγμα ηταν με το Redmi Pro. Αλλα συνολικα οσο καλα specs και να ειχε για 200 ευρω, η καμερα ηταν χαλια και αν επεφτε κατω, ηξερες πως θα γινει 1000 κομματια γιατι το build quality ηταν βρασε ρυζι. Οποτε και το να αγορασεις το value for money, παλι δεν ειναι η σωστη οδος γιατι οταν ο αλλος σου κοβει τιμη, σιγουρα σου κοβει και απο πραγματα που στο τελος χαλανε την ολη εμπειρια χρησης. Να τα βρασω τα 13ΜP καμερα αν δεν μπορω να βγαλλω μια καλη φωτο η τα 128gb χωρο οταν σε καθε update πρεπει να φλασαρω την rom απο το xiaomi.eu η να περιμενω 1 βδομαδα χωρις τηλεφωνο μεχρι να μου δωσει το ok η Xiaomi να ξεκλειδωσω τον bootloader.

Απο την αλλη παλι, θυμαμαι πως οταν ειχα σκασει 700 ευρω για το iphone 4, στη πρωτη συσκευη χαλασε το home button και το istorm μου ειχε κανει αλλαγη με καινουργια και το δευτερο ολα αυτα τα χρονια ειχε θεμα με το home button που παντα επρεπε να πιεζω το κουμπι με δυναμη για να πατηθει και ειχα κανει την αιθιλικη αλκοολη φιλη μου! Τι εκει δεν με κλεβανε που ειχα ακουμπησει 700 ευρω?

Επεξ/σία από George.Ember
Δημοσ.
1 ώρα πριν, George.Ember είπε

Εισαι σχετικα αδικος με την Νοκια και θα σου πω γιατι. Οταν το Μi A2 που ζαχαρωνα, ειχε 300 ευρω, πηρα αυτο στα 450 ευρω. Ναι. Ετσουξε! Ισχυει! Αλλά:

1) Ειναι πολυ solid κατασκευη με premium feeling

....

7) Σε σχεση με το Mi A2 εχει nfc, jack και sdcard

Στα κατα:

1)....

2) To hands free για να μπει στην θυρα jack την πρωτη φορα, ηθελε τοση δυναμη που νομιζα οτι το εσπασα. Τελικα μετα απο μερικες φορες χαλαρωσε και εγινε ανθρωπινο

3) ....

91XwKgh-GuL._SY355_.jpg.69ee015354bd5b226b1158596e312dd3.jpg

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, vargas είπε

Μα δεν είναι κακό να πούμε την αλήθεια καρακινεζικο είναι όπως είναι όλα τα τηλέφωνα .Εγινε ξαφνικά και premium η nokia ;; Θα τρελαθώ θα πηδηχτω από το παράθυρο 

Τοτε κλείνουμε την κουβέντα ....όλες σχεδόν οι εταιρείες από ρούχα και αυτοκίνητα δεν είναι γερμανικές ή γαλλικές αλλά κινεζικές και βουλγαρικές επειδή έχουν και εκεί εργοστάσια κατασκευής... Οπότε άσκοπη η συζήτηση ... Δε πιστεύω να φοράς nike ; Ταϊβάν είναι.... Δε νομίζω να έχεις κάποιο ευρωπαϊκό αυτοκίνητο... Βουλγαρικό είναι ... Λέμε για να λέμε ...καλο απόγευμα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επειδη αναφερετε 450€ τιμη του 7plus. Αυτη η τιμη παιζει μονο στις μεγαλες αλυσιδες. Το πηρα λιγους μηνες αργοτερα στα 360 απο σκρουτζ και φιλος μου πριν λιγες μερες στα 310. Το κινητο για τα λεφτα του ειναι παρα πολυ καλο. Αν σ'αυτα τα λεφτα ειχε τον 710 θα ηταν τελεια επιλογη. 

Επεξ/σία από malmsteen1984
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η τιμή του είναι αδικαιολόγητη. Δεν είναι δυνατόν να πληρώνεις αυτά τα λεφτά για χαρακτηριστικά που σε αυτή την τιμή τα αγόραζες σε τηλέφωνο πριν δύο χρόνια. 

Έπεσε στα χέρια μου και το δούλεψα. Σε ένα συγκριτικό με το Honor 8 που έχω στο μόνο που υπερτερεί το 7 Plus είναι το Android 1 και η μπροστά κάμερα ίσως. Σε όλα τα άλλα είναι πίσω. Αδικαιολόγητη τιμή. Το πολύ 250 έπρεπε πλέον να κάνει. Σκεφτόμουν να το χτυπήσω, έτσι για αλλαγή αλλά δεν αξίζει τελικά η μετάβαση. 

Επεξ/σία από vastegial_74
  • Thanks 1
Δημοσ.

Ελπίζω με την καινούργια αναβάθμιση που θα έρθει να διορθώσει το λογισμικό της μαπε κάμερας,λίγο τον ήχο που όταν βάζω πλοήγηση στο αμάξι, κλείνω σχεδόν την μουσική για να ακούσω τι λέει,και την ροή-πλοήγηση του μενού  της οθόνης που έχει τα μαύρα χάλια της.

Σε καμία περίπτωση δεν θα το συγκρίνω με το παλιό καλό Nokia Lumia 1520, ότι και να κάνουν θα είναι πολύ κατώτερο σε όλα.

Δημοσ.

Εμείς στην σαμσιανκ θα το πάρουμε τα Χριστούγεννα, για δώρο! Το ποκοφον ωστόσο θα έχει το 10!

Δημοσ.

βρε βρε τωρα εχουμε νεους κολλημενους με τα νοκια που προσπαθουν να μας πεισουν οτι δεν ειναι κινεζικο κινητο οταν τα παντα κατασκευαζονται στη κινα, κατα δευτερον οι περισσοτερες εταιριες που τα κινητα τους φορανε snapdragon εχουν 2 χρονια υποστηριξη  επομενως δεν ειναι κατι καινουριο αυτο που κανει η hmd. τωρα ολα αυτα περι ποιοτητας κατασκευης απλως ειναι σαν τα αφρωδη υλικα των vw που κρεμανε μετα απο λιγα χρονια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, dancer είπε

βρε βρε τωρα εχουμε νεους κολλημενους με τα νοκια που προσπαθουν να μας πεισουν οτι δεν ειναι κινεζικο κινητο οταν τα παντα κατασκευαζονται στη κινα, κατα δευτερον οι περισσοτερες εταιριες που τα κινητα τους φορανε snapdragon εχουν 2 χρονια υποστηριξη  επομενως δεν ειναι κατι καινουριο αυτο που κανει η hmd. τωρα ολα αυτα περι ποιοτητας κατασκευης απλως ειναι σαν τα αφρωδη υλικα των vw που κρεμανε μετα απο λιγα χρονια.

Όχι. Παρεξηγήσες. Στ @ρχ!δ!@ μου για την Nokia η την Samsung η την Apple η την οποιαδήποτε. Εγώ ένα τηλέφωνο θέλω να κάνω την δουλειά μου. Επισεις στον πάτο μου αν φτιάχνονται στην Κίνα η στην επιφάνεια της σελήνης. Από την στιγμή που παίζει, δεν μου ζαλίζει τον έρωτα και δεν γίνει θρυψαλα επειδή έπεσε κάτω ας φτιάχνονται και στα καζάνια της κόλασης. Εγώ φανατισμους και τέτοιες μ@λ@κ!3ς δεν έχω. Δοκιμάζω όλα τα τηλέφωνα, ανεξαρτήτως τιμής και λειτουργικού και στο τέλος βγάζω το πόρισμα. Το αν αυτό που πήρα τώρα αξίζει 300 η 400 η 500 θα φανεί στο μέλλον και από το πόσο θα το κρατήσω η θα ζήσει.  Γιατί  και  το Redmi Pro εκανε 220€ αλλά δεν άξιζε (στο περίπου. Υπήρχαν αρκετά που για 200€ τηλέφωνο του έβγαζα το καπέλο) , και το iphone 4 εκανε 700€ αλλά ούτε εκείνο άξιζε  τα λεφτά του. Και δεν με νοιαζει αν βγεις εσύ η ο απέναντι να πεις πόσο γ@μ@3! η Apple. Για εμένα τα 700€ ήταν κλέψιμο, το θέμα με το κουμπί ήταν τραγικό και επειδή εγώ κρίνω τα κινητά που χρησιμοποιώ, έχω κάθε δικαίωμα να γουστάρω Nokia αν αυτή κάνει αυτά που ζητάω η να μην την ξαναδιαλεξω αν νιώθω πως δεν κανει αυτα που θέλω. Οπότε αν άξιζαν τα 300-400-500 θα το πω στο τέλος. Όχι τώρα. Είναι εν τέλη τι συναισθήματα θα μου αφήσει με τον καιρό η καθημερινότητα μαζί του. Στον Peugeot από πάνω δεν καλύπτει τα θέλω του. Το θέμα είναι αν σε εμένα συγκεκριμένα καλύπτει τα δικά μου θέλω

Επεξ/σία από George.Ember
  • Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αγορασα στα 350ε απο εδω με 2 χρονια εγγυηση κ συσκευασια ετσι οπως πρεπει! α και ειναι dual sim αν κ δεν λεει στο site :)

κινηταρα πραγματικα  με αθανατη μπαταρια & aluminium design :) χωρις notch κ μαλ...κιες. Δεν με έχει απογοητεύσει καθολου!!!!

Μην χασετε τετοια ευκερια.  Πως να κατεβασω android pie ξερει κανεις ? 

Επεξ/σία από fox_fox
  • Like 2
Δημοσ.
3 ώρες πριν, fox_fox είπε

Αγορασα στα 350ε απο εδω με 2 χρονια εγγυηση κ συσκευασια ετσι οπως πρεπει! α και ειναι dual sim αν κ δεν λεει στο site :)

κινηταρα πραγματικα  με αθανατη μπαταρια & aluminium design :) χωρις notch κ μαλ...κιες. Δεν με έχει απογοητεύσει καθολου!!!!

Μην χασετε τετοια ευκερια.  Πως να κατεβασω android pie ξερει κανεις ? 

Θα σου έρθει μόνη της η αναβάθμιση λογικά ως τέλη Οκτώβρη.... Απλά θα πατήσεις οκ ....θα σου πει ότι έχει έρθει αναβάθμιση.

• Like 1
Δημοσ.
14 ώρες πριν, George.Ember είπε

...το oneplus 6 600 ευρω με τιμες Ελλαδας (το τονιζω αυτο) και ηταν στο μεσον 450 ευρω. 

1) Το OnePlus έχει εγγύηση μόνο από το ευρωπαϊκό site

2) Αν το πάρεις από το ευρωπαϊκό site, με το κουπόνι των 20 ευρώ που βρίσκεις παντού, κάνει 500 ευρώ και έρχεται σε 2 εργάσιμες το πολύ. 50 ευρώ παραπάνω για ένα πολύ καλύτερο τηλέφωνο.

Η Nokia πρέπει να ρίξει τιμές ή να βάλει κανένα SOC της προκοπής στα 400 ευρώ τηλέφωνα της.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γενικά είναι καλό μετά την αναβάθμιση, μία εργοστασιακή επαναφορά του τηλεφώνου;

Επεξ/σία από palawiaris

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...