Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπράβο στη ΝΟΚΙΑ που έτρεξε το θέμα των νέων ενημερώσεων,το άσχημο είναι πως κάθε χρόνο ή samsung Είναι πίσω..πολυ πίσω και εγω όπως και πολλοί άλλοι που δώσαμε 1000+για νέα συσκευή θα περιμένουμε την ενημέρωση του android 9 λιγο πριν αρχίσει να καεί ξανα για τα καλά ο ήλιος..

Επεξ/σία από Dimitrisp88
  • Thanks 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, George.Ember είπε

Και το Iphone των 1300 ευρω Κινεζικο τηλεφωνο ειναι. Μην το πας εκει. Και εισαι τραγικα λαθος οτι πατωσε στην Ελλαδα. Ισα ισα. Το αγορασαν απαντες και θα σου πω γιατι! Μεχρι να παρω την αποφαση να το αγορασω γνωριζοντας μπαμ μπαμ οτι τα 50 ευρω ειναι φοροι καπελο του κρατους το κινητο εξαφανιστηκε απο ολα τα Mediamarkt, eshop, Public, Germanos, Vodafone και πηρα κυριολεκτια το τελευταιο απο την Wind του Πειραια και μαλιστα τηλεφωνικα με κρατηση γιατι ηταν το τελευταιο κομματι σε ολα τα καταστηματα Wind! Και πηγα και το πηρα επιτοπου! Οταν ρωταγα στα MediaMarkt και στο Public σε ποιο καταστημα υπαρχει να παω να το αγορασω η απαντηση τους ηταν πως εχει εξαντληθει απο ολα τα καταστηματα τους! Οποτε αυτο που λες δεν ισχυει! Και ναι. Ειναι κλεψιμο 400 ευρω για τον 660 οπως και κλεψιμο ειναι το 24% ΦΠΑ αλλα δεν ψυριζουμε ολοι την μαιμου. Το ειδα, το ηθελα, το πηρα και δεν θα απολογηθω γιατι εκανα αυτην την αγορα. Μερικοι ανθρωποι δεν αγοραζουν με το value for money σαν κρητιριο! Οχι τουλαχιστον παντα και απαραιτητα!

Σου πά εγώ να σπολογηθεις ;καλα έκανες και το πήρες. Απλά θεωρώ ότι.η nokia έχει πάρει πολύ στραβό δρόμο και αυτό.αποδεικνυεται από το Σιρόκο και το 7.1 .Κοστολογεί τηλέφωνο κοντά στο.χιλιαρικο που δεν έχει ούτε καν eis  και με cpu του 2017  και τα ίδια κάνει και στην mid κατηγορία . Αυτά δεν περνάνε πλέον γτ ο κόσμος διαβάζει ενημερώνεται και μετά αγοράζει . Δεν μένει στο όνομα ..α να η nokia πάμε όλοι ν αγοράσουμε

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, vargas είπε

Σου πά εγώ να σπολογηθεις ;καλα έκανες και το πήρες. Απλά θεωρώ ότι.η nokia έχει πάρει πολύ στραβό δρόμο και αυτό.αποδεικνυεται από το Σιρόκο και το 7.1 .Κοστολογεί τηλέφωνο κοντά στο.χιλιαρικο που δεν έχει ούτε καν eis  και με cpu του 2017  και τα ίδια κάνει και στην mid κατηγορία . Αυτά δεν περνάνε πλέον γτ ο κόσμος διαβάζει ενημερώνεται και μετά αγοράζει . Δεν μένει στο όνομα ..α να η nokia πάμε όλοι ν αγοράσουμε

Σε εμενα  οι καμερες ειναι Zeis. Ειπαμε. Ξερω τι πληρωνω και που και ποσο με κλεβουνε. Επειδη δεχομαι να μου πιασουν λιγο τον κωλο, δεν δεχομαι να με γδυσουν κιολας! Η συγκριση που εκανα ηταν αναμεσα στο Mi A2 300 ευρω και το oneplus 6 600 ευρω με τιμες Ελλαδας (το τονιζω αυτο) και ηταν στο μεσον 450 ευρω. Οποτε επελεξα αυτο και το ονομα δεν ηταν το κυριο κρητηριο μου. Τα κυρια κρητηρια μου ηταν ~400 ευρω, bezeless, τουλαχιστο 5,5" οθονη, stock android, καλη καμερα και nfc. Κυριως αυτα. Αααααα και να μην ξαναμπλεκω με ρουταρισματα και κλειδωμενους bootloaders. 30αρησα ποια. Θελω απλα να πατησω το κουμπι και να παιζει

Επεξ/σία από George.Ember
  • Like 2
Δημοσ.
49 λεπτά πριν, George.Ember είπε

Αν το δεις σαν πακετο και οχι απλα σαν specs war, στα 450 ευρω παιρνεις ενα πολυ ωραιο πακετο με εναν σχετικα καλο επεξεργαστη, 4 gb ram, καλες καμερες, δυνατο ηχειο και γενικα αν και λιγο ακριβο θα τα βγαλλει τα λεφτα του. Για μενα η σωστη τιμη θα ηταν ~400 ευρω αλλα οκ. Για 50 ευρω κανεις δεν πλουτισε στην ζωη του και δηλωνω χαρουμενος που το αγορασα! Ναι οκ. Δεν ειναι εκεινη η παλια Nokia αλλα κανει μια προσπαθεια να κρατησει ενα επιπεδο!

Με 450 ευρώ παίρνεις μεταχειρισμένο Galaxy S9. 

• Thanks 1
  • Confused 1
  • Sad 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Sasuke_Uchiha είπε

Με 450 ευρώ παίρνεις μεταχειρισμένο Galaxy S9. 

Ναι αλλα δεν εχεις την χαρα να το βγαλλεις απο το κουτι και να σε χτυπησει αυτο το αρωμα καινουργιλας. Αυτο ειναι η μιση ομορφια!

Δημοσ.

εγω παντως εχω διαβασει καλα reviews, οπτικα δε μαρεσει βεβαια αλλα σαν εμπειρια χρησης ολα τα Νοκια ειναι πολυ καλα, δε ξερω γιατι εδωσε 450 ο αλλος παντως σκρουτζ ξεκινησε απο 390 και τωρα εχει 304, σιγουρα μπορεις να παρεις κινητα με καλυτερα specs αλλα ολα σχετικα ειναι..

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, George.Ember είπε

Ναι αλλα δεν εχεις την χαρα να το βγαλλεις απο το κουτι και να σε χτυπησει αυτο το αρωμα καινουργιλας. Αυτο ειναι η μιση ομορφια!

Βάζεις άλλα 50 τότε αφού σε νοιάζει τόσο το άρωμα και το παίρνεις καινούριο. 

Τέλειο; 

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, paragontikos είπε

εγω παντως εχω διαβασει καλα reviews, οπτικα δε μαρεσει βεβαια αλλα σαν εμπειρια χρησης ολα τα Νοκια ειναι πολυ καλα, δε ξερω γιατι εδωσε 450 ο αλλος παντως σκρουτζ ξεκινησε απο 390 και τωρα εχει 304, σιγουρα μπορεις να παρεις κινητα με καλυτερα specs αλλα ολα σχετικα ειναι..

Γιατι αυτα στο Skroutz δεν ειναι ετοιμοπαραδωτα. Ειναι κατοπιν παραγγελειας. Αν ηταν να περιμενω επαιρνα και το oneplus 6! Εγω το εχω ηδη κοντα 3 μηνες και το εψαχνα ετοιμοπαραδωτο. Να παω εκεινη την ωρα να το παρω απο το μαγαζι

Δημοσ.

Αυτό που βάζει το logo στος μπρός μέρος και  κάτω η απο πάνω  απο την οθόνη είναι  deal-breaker.

Για να μην πω αναλογία specs και τιμή.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, George.Ember είπε

Σε εμενα  οι καμερες ειναι Zeis. Ειπαμε. Ξερω τι πληρωνω και που και ποσο με κλεβουνε. Επειδη δεχομαι να μου πιασουν λιγο τον κωλο, δεν δεχομαι να με γδυσουν κιολας! Η συγκριση που εκανα ηταν αναμεσα στο Mi A2 300 ευρω και το oneplus 6 600 ευρω με τιμες Ελλαδας (το τονιζω αυτο) και ηταν στο μεσον 450 ευρω. Οποτε επελεξα αυτο και το ονομα δεν ηταν το κυριο κρητηριο μου. Τα κηρια κρητηρια μου ηταν ~400 ευρω, bezeless, stock android, καλη καμερα και nfc. Κυριως αυτα

Στα 380 έπαιρνες s8 με τιμές Ελλάδας όπως λες ....  Στα 450 απλά είναι κλοπή το συγκεκριμένο είτε το θες είτε όχι . Επίσης στα 300 που λες το mi a2 έχει 6 gb ram ενώ το  nokia 4 . Γενικά δεν είναι κακό μια χαρά τηλέφωνο είναι αλλά σ αυτή την.τιμη είναι έχει ανταγωνισμό που δεν μπορεί να αντεξει 

• Like 2
Δημοσ.
36 λεπτά πριν, vargas είπε

Δεν φάνηκε καθόλου ότι εισαι κάτοχος nokia .μα καθόλου .400 ευρώ για τον 636 δεν θα πληρώσει κανενας νοήμων άνθρωπος και είμαι σίγουρος ότι θα πατωσει όπως πάτωσε και το 7 plus  στην Ελλάδα . 23 kριτικες έχει όλες κ όλες στο skroutz το 7 plus .Το στάνταρ της nokia ποιο είναι ; Αφού δεν υπήρχε εδώ και μια δεκαετία . Κινέζικο τηλέφωνο είναι όπως είναι όλα 

Ήμουν κάτοχος ένα σορό ναυαρχιδων φίλε μου...από s7 edge μέχρι g6  κ ότι μπορείς να φανταστείς...κατ αρχάς φοράει τον 660 το 7plus  ... 3800 μπαταρία ...πολύ στιβαρή κ φινετσάτη κατασκευή  και android one .... Και τέλος δε μιλάμε για κινεζικό τηλέφωνο ...όταν η foxccon κατασκευάζει το 80% των ηλεκτρονικών ειδών είναι αδικία να χτυπαμε μια εταιρεία που κάνει ένα ξεκίνημα απ την αρχή... Εγώ είμαι ευχαριστημένος με το nokia 8 και όχι κολλημένος ....είδα κ τις ναυαρχίδες των άλλων με τα λαγκ...τις εκρήξεις κ τα bootloops ..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, vargas είπε

Στα 380 έπαιρνες s8 με τιμές Ελλάδας όπως λες ....  Στα 450 απλά είναι κλοπή το συγκεκριμένο είτε το θες είτε όχι . Επίσης στα 300 που λες το mi a2 έχει 6 gb ram ενώ το  nokia 4 . Γενικά δεν είναι κακό μια χαρά τηλέφωνο είναι αλλά σ αυτή την.τιμη είναι έχει ανταγωνισμό που δεν μπορεί να αντεξει 

Τωρα. Οταν εγω το κοιταζα το καλοκαιρι που το πηρα, οι τιμες δεν ηταν οι ιδιες. Στα 300 ευρω τοτε εδιναν το MI A2 των 4gb. Θα μου πεις μα περασαν μονο 3 μηνες. Τοσο γρηγορα τρεχει η τεχνολογια. Τοτε βλεπεις μολις ειχε πρωτοβγει το MI A2 και το one plus 6 δεν ειχε ουτε concept του πως θα μοιαζει το 6T και στις τιμες δεν ηταν τοσο πολυ large!

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, simontsif είπε

Ήμουν κάτοχος ένα σορό ναυαρχιδων φίλε μου...από s7 edge μέχρι g6  κ ότι μπορείς να φανταστείς...κατ αρχάς φοράει τον 660 το 7plus  ... 3800 μπαταρία ...πολύ στιβαρή κ φινετσάτη κατασκευή  και android one .... Και τέλος δε μιλάμε για κινεζικό τηλέφωνο ...όταν η foxccon κατασκευάζει το 80% των ηλεκτρονικών ειδών είναι αδικία να χτυπαμε μια εταιρεία που κάνει ένα ξεκίνημα απ την αρχή... Εγώ είμαι ευχαριστημένος με το nokia 8 και όχι κολλημένος ....είδα κ τις ναυαρχίδες των άλλων με τα λαγκ...τις εκρήξεις κ τα bootloops ..

Μα δεν είναι κακό να πούμε την αλήθεια καρακινεζικο είναι όπως είναι όλα τα τηλέφωνα .Εγινε ξαφνικά και premium η nokia ;; Θα τρελαθώ θα πηδηχτω από το παράθυρο 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, vargas είπε

Μα δεν είναι κακό να πούμε την αλήθεια καρακινεζικο είναι όπως είναι όλα τα τηλέφωνα .Εγινε ξαφνικά και premium η nokia ;; Θα τρελαθώ θα πηδηχτω από το παράθυρο 

Ναι αλλα εγω δεν εδωσα και 1000 ευρω για να παιρνει φωτια στην τσεπη μου η για να μου λενε πως το κραταω λαθος, η να με στελνουν οι χαρτες σε  ποταμια η να εχω προβλημα με το home button, το σημα, η να "χρεωνουν" την μπαταρια για να σερνεται και να με αναγκαζουν να παρω αλλο, η η η η η. Ααααα και αυτα καρακινεζικα ειναι. Στο ιδιο εργοστασιο φτιαχνονται αν δεν κανω λαθος. Για το ενα τουλαχιστον.

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, George.Ember είπε

Ναι αλλα εγω δεν εδωσα και 1000 ευρω για να παιρνει φωτια στην τσεπη μου η για να μου λενε πως το κραταω λαθος, η να με στελνουν οι χαρτες σε  ποταμια η να εχω προβλημα με το home button, το σημα, η να "χρεωνουν" την μπαταρια για να σερνεται και να με αναγκαζουν να παρω αλλο, η η η η η. Ααααα και αυτα καρακινεζικα ειναι. Στο ιδιο εργοστασιο φτιαχνονται αν δεν κανω λαθος. Για το ενα τουλαχιστον.

Και βέβαια είναι κινέζικα και αυτά είπα εγώ ότι δεν είναι ;; 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...