Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα στην παρέα,

Έχω το εξής θέμα, έχω vdsl που κλειδώνει στα 49998 αλλά το attainable rate παίζει από 74000 μέχρι 104000. Το θέμα λοιπόν είναι ότι ενώ κλειδωνω εκεί που πρέπει όταν το attainable πέσει στα 74000 η γραμμή γεμίζει λάθη και έχω παράσιτα στο σταθερό το οποίο είναι voip!

Γνωριζει κανεις αν υπάρχει περίπτωση να παίζει ρόλο το attainable rate η είναι τυχαίο και φταίει κάτι άλλο, γιατί απ την cosmote δεν ξέρουν να μου απαντήσουν!

Ευχαριστώ για το χρόνο σας

Επεξ/σία από pechlis13
Δημοσ.

Έχεις επιστροφή σήματος με φίλτρα σωστα ? Το ότι παίζει είναι θέμα ότι η γραμμή κάνει μεταβολές και φυσικά είναι θέμα καλωδίωσης/φιλτρων/χαλκού κ για αυτό έχεις κ παράσιτα 

Δημοσ.
On 15/10/2018 at 13:24, pechlis13 said:

Καλημέρα στην παρέα,

Έχω το εξής θέμα, έχω vdsl που κλειδώνει στα 49998 αλλά το attainable rate παίζει από 74000 μέχρι 104000. Το θέμα λοιπόν είναι ότι ενώ κλειδωνω εκεί που πρέπει όταν το attainable πέσει στα 74000 η γραμμή γεμίζει λάθη και έχω παράσιτα στο σταθερό το οποίο είναι voip!

Γνωριζει κανεις αν υπάρχει περίπτωση να παίζει ρόλο το attainable rate η είναι τυχαίο και φταίει κάτι άλλο, γιατί απ την cosmote δεν ξέρουν να μου απαντήσουν!

Ευχαριστώ για το χρόνο σας

το attainable οτι μειωθηκε σημαινει οτι επεσε το snr οποτε λογικα ολα αυτα που γινονται.ξεκινας με αυτο για αρχη

https://www.cyta.com.cy/mp/informational/support/files/wiring-guide-for-broadband_GR.pdf για να μην εχεις bridge taps

Δημοσ.
20 ώρες πριν, aGka8l είπε

Έχεις επιστροφή σήματος με φίλτρα σωστα ? Το ότι παίζει είναι θέμα ότι η γραμμή κάνει μεταβολές και φυσικά είναι θέμα καλωδίωσης/φιλτρων/χαλκού κ για αυτό έχεις κ παράσιτα 

Δεν εχω πουθενα φιλτρο, router στη πριζα και τηλεφωνο πανω στο router!

Δημοσ.

αν εχεις παράσιτα στο τηλεφωνο /κακο ηχο

ή φταίει η συσκευή σου , ή το τροφοδοτικο απο το μόντεμ ή το ίδιο το μοντεμ .

Δημοσ.
12 ώρες πριν, poulinos είπε

το attainable οτι μειωθηκε σημαινει οτι επεσε το snr οποτε λογικα ολα αυτα που γινονται.ξεκινας με αυτο για αρχη

https://www.cyta.com.cy/mp/informational/support/files/wiring-guide-for-broadband_GR.pdf για να μην εχεις bridge taps

Το εχω κανει αυτο απ την πρωτη μερα, εχω κρατησει μονο το κεντρικο πριζακι και τιποτα αλλο 

31 λεπτά πριν, aGka8l είπε

Απλα μου κανει εντυπωση πως τυχαινει να εχω παρασιτα μονο οταν το attainable rate πεφτει στα 74!

Δημοσ.
1 ώρα πριν, pechlis13 είπε

Το εχω κανει αυτο απ την πρωτη μερα, εχω κρατησει μονο το κεντρικο πριζακι και τιποτα αλλο 

Απλα μου κανει εντυπωση πως τυχαινει να εχω παρασιτα μονο οταν το attainable rate πεφτει στα 74!

tetoio συμπτωμα θα πρεπε να χεις σε καπιο προφιλ 512/128κβιτ οχι με attainable 74

Δημοσ.

Screenshot_20181016-130042_MyFRITZ!App2.jpg.f57a2d8343398398604ac2cbbc28632b.jpgScreenshot_20181016-130027_MyFRITZ!App2.jpg.19f5f64f2320e62ef4b08946a2aa407c.jpgScreenshot_20181016-130042_MyFRITZ!App2.jpg.f57a2d8343398398604ac2cbbc28632b.jpg

Δύο μέρες με ελάχιστα λάθη και καθόλου παράσιτα! Όταν ξανά πέσει στα 74000 θα ανεβάσω φωτό να δείτε ότι τα λάθη ανεβαίνουν κατά χιλιάδες! Τι να πω!

Δημοσ.
On 17/10/2018 at 20:37, pechlis13 said:

Δεν εχω πουθενα φιλτρο, router στη πριζα και τηλεφωνο πανω στο router!

μια χαρα εισαι απλα τσεκαρε για τα αναπληρωματικα που γραφω πιο κατω. 

On 17/10/2018 at 20:40, aGka8l said:

τα πολλα errors μπορουν να κανουν διαφορα προβληματα.αμα ηταν σε συσκευη /router κτλ ή θα τα ειχε συνεχεια ή σε random στιγμες. εξαιρεση να φταιει το router και να σηκωνει errors λογω εξοπλισμου που με Fritz θα το θεωρουσα και λιγο δυσκολο αλλα αυτο μπορει να το κανει και Crosscheck με δευτερο ρουτερ πχ αυτο που του εδωσε ο παροχος.

On 17/10/2018 at 20:53, pechlis13 said:

σιγουρεψου οτι εχεις μονο δυο καλωδια(1 ζευγαρι συνδεδεμενο στο πριζακι).αν υπαρχει αναπληρωματικο ζευγαρι προς κατανεμητη/χωνευτη ή ζευγαρι προς αλλο πριζακι αποσυνδεσε το.

On 17/10/2018 at 21:56, aGka8l said:

tetoio συμπτωμα θα πρεπε να χεις σε καπιο προφιλ 512/128κβιτ οχι με attainable 74

αν πεφτει το margin χαμηλα και μαζευει errors δεν ειναι πολυ παραξενο.

On 18/10/2018 at 11:58, pechlis13 said:

Δύο μέρες με ελάχιστα λάθη και καθόλου παράσιτα! Όταν ξανά πέσει στα 74000 θα ανεβάσω φωτό να δείτε ότι τα λάθη ανεβαίνουν κατά χιλιάδες! Τι να πω!

ζητα interleave αν δεν εχεις καποιο συγκεκριμενο λογο που εχεις Fasth.θα παιξει καλυτερα η γραμμη.

μπορεις να παιξεις και με τα Line settings μεσα απο το fritz για σταθεροτητα αν χρειαστει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...