Προς το περιεχόμενο

g. skill RAM F4-3200C14D-16GTZRX vs F4-3200C14D-16GTZR και F4-3200C16D-16GTZRX vs F4-3200C16D-16GTZR

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 118
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Βλέπω τα καλύτερα αποτελέσματα για την μητρική μου και τον επεξεργαστή τα δίνει αυτή εδώ: https://www.skroutz.gr/s/8436023/G-Skill-TridentZ-16GB-DDR4-3600MHz-F4-3600C16D-16GTZ.html

Δεν ξέρω γιατί, αλλά έχει αρκετή διαφορά απο τις άλλες στο www.userbenchmark.com - είναι και 20 ευρώ πιο φτηνή απο την Sniper X. Να την χτυπήσω να τελειώνω?

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, Luciddream είπε

Βλέπω τα καλύτερα αποτελέσματα για την μητρική μου και τον επεξεργαστή τα δίνει αυτή εδώ: https://www.skroutz.gr/s/8436023/G-Skill-TridentZ-16GB-DDR4-3600MHz-F4-3600C16D-16GTZ.html

Δεν ξέρω γιατί, αλλά έχει αρκετή διαφορά απο τις άλλες στο www.userbenchmark.com - είναι και 20 ευρώ πιο φτηνή απο την Sniper X. Να την χτυπήσω να τελειώνω?

B-die είναι λογικά.

Δημοσ.

Μάλλον τελείωσα το ψάξιμο, αλλά θέλω μια τελευταία ερώτηση. Υπάρχει λόγος να μην πάω σε αυτήν? https://www.skroutz.gr/s/8859496/G-Skill-RipjawsV-16GB-DDR4-3466MHz-F4-3466C16D-16GVR.html

Αν όχι, νομίζω ότι είναι ΟΚ για τα λεφτά της και θα την παραγγείλω. Αλλιώς θα πάω στην Trident που δίνει λίγο καλύτερα αποτελέσματα.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Luciddream είπε

Μάλλον τελείωσα το ψάξιμο, αλλά θέλω μια τελευταία ερώτηση. Υπάρχει λόγος να μην πάω σε αυτήν? https://www.skroutz.gr/s/8859496/G-Skill-RipjawsV-16GB-DDR4-3466MHz-F4-3466C16D-16GVR.html

Αν όχι, νομίζω ότι είναι ΟΚ για τα λεφτά της και θα την παραγγείλω. Αλλιώς θα πάω στην Trident που δίνει λίγο καλύτερα αποτελέσματα.

Σύμφωνα με αυτά που είπε ο ακοινώνητος είναι b-dies αλλά σε αυτή την τιμή;;

Δημοσ.
Just now, Sheogorath said:

Σύμφωνα με αυτά που είπε ο ακοινώνητος είναι b-dies αλλά σε αυτή την τιμή;;

Μιά χαρά δεν είναι? όσο πιο φτηνά τόσο καλύτερα :P Βλέπω λίγο παραπάνω latency σε σχέση με την 3600 Trident, αλλά και 40 ευρώ κάτω. 60 ευρώ κάτω απο Sniper X. Και βλέπω τουλάχιστον έναν να την έχει τρέξει στα 3600 (βέβαια το πόσο stable ενας θεος ξερει)

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Luciddream είπε

Μιά χαρά δεν είναι? όσο πιο φτηνά τόσο καλύτερα :P Βλέπω λίγο παραπάνω latency σε σχέση με την 3600 Trident, αλλά και 40 ευρώ κάτω. 60 ευρώ κάτω απο Sniper X. Και βλέπω τουλάχιστον έναν να την έχει τρέξει στα 3600 (βέβαια το πόσο stable ενας θεος ξερει)

Δεν ξερω, εγώ πήρα σήμερα cjr 3200 16.

• Like 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, Luciddream είπε

χτυπα τες ,αρκετα καλη τιμη ,σε μαυρες δεν βγαινουν στην ιδια τιμη ,οι κοκκινες ειναι ασχημες 😛

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 minutes ago, akoinonitos said:

χτυπα τες ,αρκετα καλη τιμη ,σε μαυρες δεν βγαινουν στην ιδια τιμη ,οι κοκκινες ειναι ασχημες 😛

Μιλάω με έναν τύπο που τις είχε στα 3466 C14 και του χάλασε το ένα απτα δύο στικς μετά απο 5 μήνες, του καναν αντικατασταση αλλά οι καινούριες δεν πάνε εύκολα πάνω απο 3200 CL14. Τελικά όλα καταλήγουν σε ακριβά Samsung b-die μου φαίνεται. Θα πάρω μια απόφαση μέσα σε 1-2 ώρες και θα παραγγείλω κάτι γιατι δεν πάει άλλο 😛

Και τώρα κόκκινες έχω βέβαια πιο όμορφες (HyperX Savage), οπότε θα το αντέξω :D

Επεξ/σία από Luciddream
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, Luciddream είπε

Μιλάω με έναν τύπο που τις είχε στα 3466 C14 και του χάλασε το ένα απτα δύο στικς μετά απο 5 μήνες, του καναν αντικατασταση αλλά οι καινούριες δεν πάνε εύκολα πάνω απο 3200 CL12. Τελικά όλα καταλήγουν σε ακριβά Samsung b-die μου φαίνεται. Θα πάρω μια απόφαση μέσα σε 1-2 ώρες και θα παραγγείλω κάτι γιατι δεν πάει άλλο 😛

Και τώρα κόκκινες έχω βέβαια πιο όμορφες (HyperX Savage), οπότε θα το αντέξω :D

Το πιο πιθανο ειναι να ειναι b-dies downbin (οχι απ' τα πολυ καλα τσιπακια) ,oπως αυτες που ειχα παλια ,αλλα στην ch6 θα παιζουν απο οσο εχω δει νομιζω.

Επεξ/σία από akoinonitos
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 ώρες πριν, Luciddream είπε

1oν: Η ασχημια τους 
2oν: Ο ψυχαναγκαστικος χαρακτηρας σου
3ον: Πλακα κανω. Ο μονος λογος που δεν θελω να τις παρεις ειναι για να συνεχισεις να το ψαχνεις και να συνεχισουν οι υπολοιποι να παραθετουν στοιχεια/λινκς. Βοηθατε εμμεσα κι εμας που ψαχνουμε για το ιδιο πραγμα και παρακολουθουμε  :)

Επεξ/σία από ianpan24
  • Like 1
Δημοσ.

Να πω την αλήθεια κουράστηκα και δεν έβγαλα και άκρη.  Έμαθα αρκετά βέβαια απο το όλο ψάξιμο και σίγουρα θα ασχοληθώ και με λιγο OC. Παρείγγειλα τις Trident Z RGB 3600C16 και δεν έχω ιδέα γιατί

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Luciddream είπε

Να πω την αλήθεια κουράστηκα και δεν έβγαλα και άκρη.  Έμαθα αρκετά βέβαια απο το όλο ψάξιμο και σίγουρα θα ασχοληθώ και με λιγο OC. Παρείγγειλα τις Trident Z RGB 3600C16 και δεν έχω ιδέα γιατί

ε τι να σου πω τωρα ??? τοσες μερες μας εφαγες στην γκρινια οτι ειναι ακριβες και τωρα πηγες και μου πηρες 3600cl16 😛

πλακα κανω ,καλοδουλευτες ,και οταν στησεις πες μας πως τα πηγαν και αν δουλευουν με xmp. Παρεμπιπτόντως παιδι εδω μεσα εχει ακριβως τον ιδιο συνδιασμο cpu mobo ram και τις δουλευει στα 3466cl14 με κατβασμενα subtimngs εδω και πολυ καιρο.

• Like 2
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Luciddream είπε

Γιατί είναι οι ομορφότερες!!!!!! Τα b-dies κάτω από τα RGB είναι απλά bonus :D

(έχω τις ίδιες...)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...