Maria_2014 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Βλέπω το βελάκι πολλές φορές και κουνιέται μόνο του και το αναδυόμενο παράθυρο επίσης και ξέρω ότι είναι αυτός πάντα ότι φτιάχνει κάτι και καλά. Μπορεί να βλέπει και τουε κωδικούς μου στο e baking?????
alexakos89 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) ακουσε να δεις. αν του εχεις δωσει προσβαση στο pc και θελει να σε παρακολουθει μπορει να το κανει και εχει γνωσεις. Απο εκει και περα αν παει να συνδεθει με το teamviewer θα το καταλαβεις διοτι θα ανοιξει κατω δεξια παραθυρο που θα λεει μπηκε ο ταδε. Αν σου εχει περασει καποιο keylogger πχ μπορει να εχει οτι πληκτρολογεις. μπορει να στελνει φωτο απο το pc σου. Επισης αν περασει καποιο trojan,spyware μπορει να μπει και στο pc χωρις να το παρεις καν χαμπαρι.Αλλαζει και το ονομα απο το proccess και δεν το βρισκεις κιολας. Τα παντα γινονται αν αυτο αναζητας. Παντως αν θελει να εχει προσβαση σε καμερα,μικροφωνο,κωδικους ,οθονη δεν θα το κανει με teamviewer. Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου 2018 από alexakos89
Maria_2014 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Ευχαριστώ παιδιά πως μπορώ να σβήσω τη δημοσίευση ;και να κάνω απςγκατασταχη το τιμόνι βιουερ;
Super Moderators billdanos Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 4 minutes ago, Maria_2014 said: τι θα κανεις? Σε ξαναβάφτισα. Επίσης: https://support.microsoft.com/el-gr/help/4028054/windows-10-repair-or-remove-programs
Maria_2014 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Ουφ ευχαριστώ πολύ τώρα μπορώ να γράψω ποιος είναι ο μάγκας; φαίνεται τίποτα από το facebook?δεν θέλω με τίποτα να καταλαβεικατι
stra777 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 δεν χρειαζεται να πεις κανενα ονομα γιατι δεν ξερεις αν ισχυουν ολα αυτα, απλα δικες σου υπονοιες ειναι. αλλα και να ισχυαν παλι δεν θα μπορουσες διοτι ειναι εναντια στους κανονες του forum. το facebook που κολλαει;
Super Moderators billdanos Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 27 minutes ago, Maria_2014 said: Ουφ ευχαριστώ πολύ τώρα μπορώ να γράψω ποιος είναι ο μάγκας; φαίνεται τίποτα από το facebook?δεν θέλω με τίποτα να καταλαβεικατι Όχι, δεν μας ενδιαφέρει να μάθουμε ποιος είναι ούτε και τι κάνει. Είναι καθαρά δικό σας θέμα και δεν θα πρέπει να απασχολεί ένα δημόσιο forum. Αν αποφασίσετε να δώσετε τα "κλειδιά του σπιτιού σας" σε κάποιον, αυτόματα είστε υπεύθυνη για οτιδήποτε μπορεί να συμβεί στη συνέχεια... Στη συγκεκριμένη περίπτωση, αφαιρέστε απλά το team viewer και αναζητήστε τεχνική υποστήριξη από άλλον τεχνικό που θα εμπιστεύεστε περισσότερο. 1 1
Maria_2014 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Δίκιο έχετε μπορεί απλά κάποιος να μου πει πως το κάνω απεγκατασταση;
kleo1 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 αν κάποιος θέλει να σε παρακολουθήσει και έχει ελάχιστες γνώσεις -πόσο μάλλον αν έχει αρκετές- δε πρόκειται να χρησιμοποιήσει το teamviewer. Υπάρχουν άλλες λύσεις όπου μπορεί να σε παρακολουθεί, να ακούει και από το μικρόφωνο σου.... χωρίς να πάρεις χαμπάρι 1
vanni Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 για να μην μακρηγορούμε άπαξ και έχεις δώσει απομακρυσμένη πρόσβαση σε οποιονδήποτε έχει γνώσεις υπολογιστή δεν πρόκειται να πάρεις χαμπάρι τι κάνει και πότε. 1 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 1 hour ago, Maria_2014 said: Δίκιο έχετε μπορεί απλά κάποιος να μου πει πως το κάνω απεγκατασταση; Σου έβαλα το link πιο πάνω σε προηγούμενο μήνυμα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα