Maria_2014 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 γεια σας μπ εσβησε κανεις το θεμα δνε το βρισκω πουθενα!!!!!!
petran91 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Μην μου πεις ότι είσαι συγγενής του Συμεωνίδη του Master chef!
Maria_2014 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 δεν το βρησκω πουθενα ηθελα να μαθω αν με αυτη την εφαρμογη μπορει καποιος να μρυφακουει τι γινεται μεσα στο σπιτι μας κιαν βλεπει κανεις κατι στην οθονη μου ανεβασα φωτογραφια που δειχνει προγαμμα παρακολουθησης
stra777 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 βάλε το ποντίκι σου πάνω στα εικονίδια και δες τι είναι το καθένα. με την συγκεκριμένη photo και σε τόσο χάλια ανάλυση δεν μπορεί κάποιος να βγάλει άκρη. σχετικά με το teamviewer όχι δεν μπορεί κάποιος να κρυφακούει τι γίνετε μέσα στο σπίτι σου.
petran91 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 5 λεπτά πριν, stra777 είπε βάλε το ποντίκι σου πάνω στα εικονίδια και δες τι είναι το καθένα. με την συγκεκριμένη photo και σε τόσο χάλια ανάλυση δεν μπορεί κάποιος να βγάλει άκρη. σχετικά με το teamviewer όχι δεν μπορεί κάποιος να κρυφακούει τι γίνετε μέσα στο σπίτι σου. Γιατί δεν μπορεί? Αν εγκατέστησε το teamviewer με δικό του λογαριασμό και μπαίνει όποτε θέλει και ενεργοποιεί κάμερες και μικρόφωνα?
Maria_2014 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 τα εικονιδια ειναι τα εξης eset internet security ena pou grafei oti den apaitoyde energies kati san aspida einai ena poy grafei radeon ρυθμισεις οσο για το προγραμμα που σας λεω εχω ακουσει καποιον που το τοποθετησε σε καποιον να ακουει τι λενε με την γυναικα του φαινεται κατι τωρα? αν μπορει καπιος να μ στηλει προσωπικο μηνυμα να του γραψω λεπτομεριες γιατι εκανα λογκιν με τον λογαριασμο μου και δεν θελω να το δει αυτος π εβαλε το προγραμμα μπορει να μην ειναι αυτο που νομιζω!
donblunts Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Εκτός του οτι μου ανέβασες την μυωπία 15 πόντους με την φωτογραφία, το TeamViewer δεν είναι ενεργό/δεν τρέχει. Για να είσαι 100% σίγουρη, στο πρώτο εικονίδιο απο τα αριστερά το ESET, πήγαινε λίγο πιο αριστερά στην μαύρη μπάρα, πάτησε δεξί κλικ, μετά πάτα στο Διαχείριση Εργασιών, και απο την καρτέλα Διεργασίες, ψάξε ένα προς ένα για το TeamViewer. Πάντως αυτό που λες για την παρακολούθηση κτλπ, ισχύει. Γίνεται. Αλλα είναι ακραίο. Αν έχεις λάπτοπ κάλυψε με μαύρη μονωτική ταινία την κάμερα 1
stra777 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 τιποτα απο αυτα που αναφερεις δεν ειναι προγραμμα για παρακολουθηση. Κανει μπαμ αν καποιος εχει συνδεθει στο pc με teamviewer. αυτο που λες ειναι αυτο που αναφερει ο petran91 αλλα θα πρεπει να το εχει εγκαταστησει αλλος και να εχει συνδεθει με δικο του λογαριασμο ωστε να εχει προσβαση.
Maria_2014 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Εγκατεστημένο είναι ρε παιδιά εγώ πήγα πάνω του και το έκλεισα το έχει βάλει κάποιος για αν μου φτιάχνει το λάπτοπ όποτε του βγάζω τα μάτια απλά θα θελα να ξέρω αν ακούει τι κάνω με τον άντρα.μου και γενικά το κάνω όλη μέρα στο σπίτι μου!!! Ευχαριστώ.
donblunts Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Καλά κάνεις και το κάνεις ολη μέρα σπιτι σου J/K. Αν υπάρχει ενεργή σύνδεση TeamViewer στον Η/Υ σου, στο κάτω μέρος της οθόνης δεξία, πάνω απο την ώρα θα έβλεπες ένα καρτελάκι του προγράμματος.
Maria_2014 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 ηταν ενεργη μεχρι χθες ου το εκλεισα επισης ειχε βαλει και το τιμ βιουερ και στο λαπτοπ που εχω τις καμερες παρακολουθησης στην αυλη επειδη ειναι ερημικη περιοχη εδω εχουμε καμερες.
stra777 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) κανει μπαμ αν καποιος ειναι συνδεδεμένοςστο pc σου με teamviewer. πηγαινε search και γραψε control panel- πηγαινε programs and features και κανε απεγκατασταση το teamviewer κατεβασε ξανα το temaviewer και καθε φορα που θα θες βοηθεια θα τρεχεις το αρχειο και θα επιλεγεις run only (εκτελεση μονο) ,οχι το εκγατασταση. ετσι θα του δίνεις εσυ id και password για να συνδεθει καθε φορα που θα θες βοηθεια. οταν θα τελειωνει την δουλεια θα κλεινεις τελειως το προγραμμα. Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου 2018 από stra777
donblunts Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Ε αν ήταν ενεργή η σύνδεση τότε κάποιος είχε συνδεθεί, και ναι θεωρητικά μπορεί να παρακολουθήσει την κάμερα και το μικρόφωνο του Η/Υ σου.
Maria_2014 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Αυτός διαχυρηζεται τα πάντα έχει τρομερές γνώσεις πάνω σε αυτά μέχρι δνε ξέρω που φτάνει μπορεί να είχε και ο πιο έξυπνος χάκερ σε όλο τον κόσμο έχει το πρόγραμμα αυτό σε δέκα υπολογιστές ακόμα κ στη Γερμανία και φτιάχνει ότι χαλάσει. Είναι πολυ στενός συγγενής μου γι'αυτό δεν ήθελα να πω πολλά απλά δεν θα ήθελε να ακούει τα κουτσομπολιά με τον άντρα μου ας πούμε ηνοτι άλλο κάνω.τον είχα ρωτήσει αν μπορεί να μας ακούσει και είπε ναι μόνο αν πατήσω ενεργοποίηση στο πρόγραμμα δεν καταλαβαίνω τίποτα απλά. Απλά όταν μου ξανά φτιάξει από μακριά το λάπτοπ μετά θα το κλείνω από κάτω δεξιά εύχομαι να μην βλέπει ακόμα και κλειστό να είναι. Μήπως να το κάνω απεγκατασταση; Και από πού; windows 10 πρέπει να έχω δεν ξέρω Πόλα έχω μωρό να κοιταω 1
tleonakis Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Με το Team Viewer δεν παίζει να ισχύει αυτό που σκέφτεσαι. Το team viewer είναι πολύ χρήσιμο . Το στείνω και εγώ σε PC που όταν κάνει κάποιος πατάτα, συνδέομαι και το φτιάχνω. Αλλά αρχικά πρέπει να μου δώσει κλειδί (αν δεν βάλω μόνιμο) και επίσης θα δει να βγαίνει ολοκληρο παραθυράκι κάτω δεξια που να λέει ότι συνδέθηκε κάποιος + το όνομα του υπολογιστή του. Το ότι βλέπεις εικονίδιο teamviewer δίπλα στη γλώσσα ,στην ώρα κτλ δεν σημαίνει τίποτα. Αλλά από την άλλη, αν κάποιος θέλει να κάνει αυτό που σκέφτεσαι , θα το κάνει και δεν θα καταλάβαίνεις τίποτα. Αρκεί να του δώσεις πρόσβαση για λίγη ώρα. (Μια εγκατάσταση ενός keylloger πχ ) Οπότε ... Αν έχεις αμφιβολίες , μονόδρομος ένα καλό format. Πιο απλά δεν γίνεται. Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου 2018 από tleonakis
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα