Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν είναι να κρασάρει το μηχάνημα απο απλά μυνήματα (ιδιαίτερα αν ισχύει το πρίν τα ανοίξετε όπως αναφέρει το κείμενο),μιλάμε σίγουρα για άλλο επίπεδο ασφαλείας και προγραμματισμού απο τα παλικάρια εκεί στήν Sony ! γιαυτό προσέχτε να μην νευριάσετε κανέναν και σαν στείλουν "κακό" μύνημα ! καληνύχτα,καλη νότσες ...

hqdefault.jpg

Επεξ/σία από ELMastas
  • Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, ELMastas είπε

Αν είναι να κρασάρει το μηχάνημα απο απλά μυνήματα (ιδιαίτερα αν ισχύει το πρίν τα ανοίξετε όπως αναφέρει το κείμενο),μιλάμε σίγουρα για άλλο επίπεδο ασφαλείας και προγραμματισμού απο τα παλικάρια εκεί στήν Sony ! γιαυτό προσέχτε να μην νευριάσετε κανέναν και σαν στείλουν "κακό" μύνημα ! καληνύχτα,καλη νότσες ...

hqdefault.jpg

εδώ είχαν τα passwords με plain text...

Δημοσ.
1 ώρα πριν, yokki είπε

εδώ είχαν τα passwords με plain text...

Είναι Γιαπωνέζοι και είναι λιτοί σε αυτά σαν τα εσωτερικά σαλόνια στα αμάξια τους!

Δημοσ.
44 λεπτά πριν, dionisisg είπε

δεν ξερω πόσοι έπιασαν το reference αλλά εγώ κλαίω από τα γέλια!!!😂

δεν το έγραψα εγώ αυτό.

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, yokki είπε

δεν το έγραψα εγώ αυτό.

i can see that now , πάτησα quote στο μήνυμα του Elmastas πού είχες κάνει quote εσυ και ουπς!!

Δημοσ.
17 ώρες πριν, dionisisg είπε

δεν ξερω πόσοι έπιασαν το reference αλλά εγώ κλαίω από τα γέλια!!!😂

Κλάψατε απο τα γέλια κάνατε Quote κλπ αλλά δεν πάτησατε και καμμιά φατσούλα aka like  :rolleyes:

Δημοσ.
Στις 15/10/2018 στις 12:16 ΜΜ, Agony είπε

Υπάρχει ακομα η Nintendo ? Παλιες καλες εποχές.

Τι εννοείς με αυτό; Η Nintendo αυτή τη στιγμή είναι νούμερο 2 σε πωλήσεις πίσω από Sony. Το switch έχει σχεδόν τις μισές συνολικές πωλήσεις του Xbox και είναι στην αγορά μόλις ένα χρόνο! Επίσης παίζει μόνη της μπάλα εδώ και κάποια χρόνια στα φορητά καθώς ότι handheld έχει βγεί μετά το PSP έχει πάει άπατο από όλες τις εταιρείες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...