ELMastas Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Αν είναι να κρασάρει το μηχάνημα απο απλά μυνήματα (ιδιαίτερα αν ισχύει το πρίν τα ανοίξετε όπως αναφέρει το κείμενο),μιλάμε σίγουρα για άλλο επίπεδο ασφαλείας και προγραμματισμού απο τα παλικάρια εκεί στήν Sony ! γιαυτό προσέχτε να μην νευριάσετε κανέναν και σαν στείλουν "κακό" μύνημα ! καληνύχτα,καλη νότσες ... Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου 2018 από ELMastas 1
aris1986 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Με λίγα λόγια είναι σαν να σου πετάνε κατάρες και χαλάει το μηχάνημα. Θεοί...
yokki Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 3 ώρες πριν, ELMastas είπε Αν είναι να κρασάρει το μηχάνημα απο απλά μυνήματα (ιδιαίτερα αν ισχύει το πρίν τα ανοίξετε όπως αναφέρει το κείμενο),μιλάμε σίγουρα για άλλο επίπεδο ασφαλείας και προγραμματισμού απο τα παλικάρια εκεί στήν Sony ! γιαυτό προσέχτε να μην νευριάσετε κανέναν και σαν στείλουν "κακό" μύνημα ! καληνύχτα,καλη νότσες ... εδώ είχαν τα passwords με plain text...
aris1986 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, yokki είπε εδώ είχαν τα passwords με plain text... Είναι Γιαπωνέζοι και είναι λιτοί σε αυτά σαν τα εσωτερικά σαλόνια στα αμάξια τους!
dionisisg Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 2 ώρες πριν, yokki είπε καλη νότσες δεν ξερω πόσοι έπιασαν το reference αλλά εγώ κλαίω από τα γέλια!!!😂
yokki Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 44 λεπτά πριν, dionisisg είπε δεν ξερω πόσοι έπιασαν το reference αλλά εγώ κλαίω από τα γέλια!!!😂 δεν το έγραψα εγώ αυτό.
dionisisg Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 38 λεπτά πριν, yokki είπε δεν το έγραψα εγώ αυτό. i can see that now , πάτησα quote στο μήνυμα του Elmastas πού είχες κάνει quote εσυ και ουπς!!
ELMastas Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 17 ώρες πριν, dionisisg είπε δεν ξερω πόσοι έπιασαν το reference αλλά εγώ κλαίω από τα γέλια!!!😂 Κλάψατε απο τα γέλια κάνατε Quote κλπ αλλά δεν πάτησατε και καμμιά φατσούλα aka like
tsibosp Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Στις 15/10/2018 στις 12:16 ΜΜ, Agony είπε Υπάρχει ακομα η Nintendo ? Παλιες καλες εποχές. Τι εννοείς με αυτό; Η Nintendo αυτή τη στιγμή είναι νούμερο 2 σε πωλήσεις πίσω από Sony. Το switch έχει σχεδόν τις μισές συνολικές πωλήσεις του Xbox και είναι στην αγορά μόλις ένα χρόνο! Επίσης παίζει μόνη της μπάλα εδώ και κάποια χρόνια στα φορητά καθώς ότι handheld έχει βγεί μετά το PSP έχει πάει άπατο από όλες τις εταιρείες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα