voltmod Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Ένα νέο πρόβλημα προέκυψε για τους φίλους της παιχνιδοκονσόλας της Sony, PlayStation 4. Σύμφωνα με αναφορές, αρκετοί χρήστες του PlayStation 4 αναγκάστηκαν να «επαναφέρουν στις εργοστασιακές ρυθμίσεις» τις κονσόλες τους (Factory Reset) εξαιτίας κάποιου κακόβουλου προσωπικού μηνύματος που έλαβαν και το οποίο περιείχε μία σειρά από χαρακτήρες. Κάποιοι στην κοινότητα του Reddit ανέφεραν ότι κατά την ανάγνωση του μηνύματος το σύστημα τους «κράσαρε» (crash) ενώ κάποιοι άλλοι είπαν ότι κάτι παρόμοιο συνέβη (freeze) πριν καν διαβάσουν το μήνυμα. Όσοι προσπάθησαν να διαγράψουν το κακόβουλο μήνυμα από το app του PlayStation διαπίστωσαν ότι δεν διόρθωσε το πρόβλημα και αναγκάστηκαν να επαναφέρουν τη κονσόλα τους στις εργοστασιακές ρυθμίσεις για να ανακτήσουν την εύρυθμη λειτουργία της. Ένας χρήστης του PlayStation 4 αναφέρει στο Reddit: «Μου συνέβη κατά τη διάρκεια του Rainbow Six: Victory. Ένας παίκτης από την αντίπαλη ομάδα χρησιμοποίησε έναν ψεύτικο λογαριασμό για να στείλει το μήνυμα και να προκαλέσει «crashes» στις κονσόλες ολόκληρης της ομάδας μου. Όλοι έπρεπε να επαναφέρουμε τις εργοστασιακές ρυθμίσεις. Μόνο ένας από την ομάδα μου δεν επηρεάστηκε επειδή είχε ρυθμίσει τα μηνύματά του να είναι ιδιωτικά». Αν και η Sony δεν έχει ακόμα προβεί σε κάποια επίσημη ανακοίνωση για το bug, εντούτοις μία προσωρινή λύση είναι η αλλαγή των ρυθμίσεων για τα μηνύματα σε «Private» (αυτό σημαίνει ότι θα δέχεστε μηνύματα μόνο από φίλους σας ή απλώς… από κανέναν). Για να κάνετε την αλλαγή: Settings > Account Management > Privacy Settings > Πληκτρολογήστε τον κωδικό σας > Personal Info > Messaging και στην συνέχεια επιλέξτε να δέχεστε μηνύματα από «Friends» ή από «No One». Engadget Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
fytotech Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Η Nintendo έχει λύσει το πρόβλημα και δε δέχεται καθόλου μηνύματα στην κονσόλα. Έχει το φοβερό Nintendo App γι'αυτές τις δουλειές! 5 1
Agony Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Υπάρχει ακομα η Nintendo ? Παλιες καλες εποχές. 2 2 1 1
Silverage Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Κάτι τέτοιο δεν είχε γίνει και με το iphone παλιότερα; Αναρωτιέμαι γιατί κολλάνε.
kaliakman Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 9 λεπτά πριν, Silverage είπε Κάτι τέτοιο δεν είχε γίνει και με το iphone παλιότερα; Αναρωτιέμαι γιατί κολλάνε. Πολύ πιθανά γίνεται κάποιο exception το οποίο δεν φεύγει από το σύστημα.
DeathIsCertainNow Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Αυτά είναι τα αποτελέσματα premium προγραμματιστών
Tokyo Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Lmao. Τα PlayStation στον ονλαιν τομέα είναι μια δεκαετία πίσω σε σχέση με το Xbox. 9 2
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 5 λεπτά πριν, Tokyo είπε Lmao. Τα PlayStation στον ονλαιν τομέα είναι μια δεκαετία πίσω σε σχέση με το Xbox. Aν δεν αρχισουν οι εταιρειες να banaroun κονσολες για να βαλουν μυαλο οι εξυπνακηδες δεν προκειται να στρωσει το online gaming. Καταλαβαινω οτι εσυ λες για την υπηρεσια αλλα μια μετρια υπηρεσια ειναι ΟΚ αν δεν ειναι τοοοοοσο μαλακισμενη η online κοινοτητα.
Misokatsu64 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Στο τελος θα γινουναι σαν την Νιντεντο, θα μιλαμε μεσω app. Επισης δεχομαι συνεχεια μυνηματα απο ασχετους(ες) παρολο που εχω τις ρυθμισεις σε private.
Greek_Super_Saiyan Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Spoiler Ακόμα ps4; 😜 52 λεπτά πριν, Tokyo είπε Lmao. Τα PlayStation στον ονλαιν τομέα είναι μια δεκαετία πίσω σε σχέση με το Xbox. Ισχύει! 1
aris1986 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Δηλαδή τι διαφορές έχουν ρε παιδιά τα on-line PS4 and Xbox? Εγώ Xbox έχω δεν πολυασχολουμαι.
forgotten Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 2 ώρες πριν, Agony είπε Υπάρχει ακομα η Nintendo ? Παλιες καλες εποχές. προφανως και υπαρχει και καλο ειναι να συνεχισει να υπαρχει για να μην εχουμε μονοπωλιακες τακτικες... 2
Comic maniak Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Ωχ πρεπει να προσεξω μην παθει κατι και το δικο μου PS4. Α ναι....δεν εχω. Πισω στο PC! 😂😂 1
aris1986 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 26 λεπτά πριν, forgotten είπε προφανως και υπαρχει και καλο ειναι να συνεχισει να υπαρχει για να μην εχουμε μονοπωλιακες τακτικες... Έχουμε ήδη PS4 generation this is for the players κτλπ. Σαν να λέμε online videos---} YouTube 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα