Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επιστροφη από πλαισιο 20%.οκτ 24...μου βαλαν το 1% των 2αγορων που έκανα...και ενώ είχα επιστροφη σύνολο 297€ μου κατέθεσαν 60€ και ακόμη ψάχνουν τι γίνετε στην eurobank.ειναι για καταγγελία η κατάσταση ξεκάθαρα...μια φορά περισσότερους πόντους δεν βάζουν..γιατί γίνεται αυτόματα η πίστωση πόντων...πως μπορεί ν έχει γίνει τώρα λάθος?

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν είσαι η μόνη που έχει να κάνει με την επιστροφή απο Πλαίσιο με αγορά στις 26/10. Εγώ ακόμα είμαι με το 1%.... Πήρα το πρωϊ να ρωτήσω γιατί δεν μπηκε η επιστροφή και μου είπε ότι θα κάνει κίνηση και θα έχει λυθεί το θέμα σήμερα (που δεν λύθηκε) ή αύριο . Αν και πάλι δεν γίνει κάτι , Πέμπτη πάλι τηλέφωνο. 

Δημοσ.
14 ώρες πριν, achilles_g_ είπε

Εγώ έκανα αγορά από Γερμανό  την Κυριακή  με επιστροφή  15%.  Κανονικά δεν θα έπρεπε να μπει το 1% άμεσα?

θα επρεπε ναι. το ιδιο κ εγω Δευτερα εκανα αγορα και δεν εχει εμφανιστει τιποτα..

Δημοσ.

Συνήθως οι προσφορές αναγράφουν πως δεν συνδιάζονται τα προωθητικά πακέτα οπότε παίρνεις ή το ένα ή το άλλο.Εμένα το beef μου με την επιστροφή είναι πως πάρα πολλές φορές αφορά προιόντα που ήταν σε εκπτωση κάποιους μήνες πριν σταμάτησε η εκπτωση και μετά βγήκε σε πρόγραμμα επιστροφής ή είναι προιόντα που μετά το πρόγραμμα επιστροφής τα έχουν όλοι σε εκείνη την έκπτωση και επίσης πολλά παίζουν ήδη σε eshops στην τιμή μετά την επιστροφή.

Το κέρδος σου συνήθως είναι το οτί το παίρνεις από τον κοτσόβολο/πλαισιο σε τιμή skroutz αλλά δεν το λες και καμιά τρελή προσφορά.Με εξαίρεση κάτι λευκές συσκευές οι οποίες μπορεί να παίξουν σε ουσιαστική έκπτωση αλλα και εκεί δεν μπορείς να κάνεις συγκριση γιατί ένα μοντέλο πχ πλυντήριο morris έχει για το ίδιο μοντέλο 1000 υπομοντέλα που αλλάζουν τα τελευταία ψηφεία και στα χαρακτηριστικά και σχέδιο είναι ίδια οπότε άντε βρες πόσο πουλάει ο ανταγωνισμός

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 hours ago, achilles_g_ said:

Εγώ έκανα αγορά από Γερμανό  την Κυριακή  με επιστροφή  15%.  Κανονικά δεν θα έπρεπε να μπει το 1% άμεσα?

Όχι. Κανονικά δεν πρέπει να μπει.

Από τους όρους της ενέργειας:

Απόδοση των ευρώ €πιστροφή: Κατά την πραγματοποίηση της αγοράς σας, σύμφωνα με τους παρόντες όρους, κερδίζετε 1% €πιστροφή, σύμφωνα με τους όρους του προγράμματος €πιστροφή. Tα επιπλέον ευρώ €πιστροφή που κερδίζετε στο πλαίσιο και σύμφωνα με τους όρους της ενέργειας, και που αντιστοιχούν σε ποσοστό 14%, θα πιστωθούν σε κάρτα σας που συμμετέχει στο πρόγραμμα €πιστροφή μέχρι και 18.12.2024.

On 26/11/2024 at 18:09, SOFIA2506 said:

Επιστροφη από πλαισιο 20%.οκτ 24...μου βαλαν το 1% των 2αγορων που έκανα...και ενώ είχα επιστροφη σύνολο 297€ μου κατέθεσαν 60€ και ακόμη ψάχνουν τι γίνετε στην eurobank.ειναι για καταγγελία η κατάσταση ξεκάθαρα...μια φορά περισσότερους πόντους δεν βάζουν..γιατί γίνεται αυτόματα η πίστωση πόντων...πως μπορεί ν έχει γίνει τώρα λάθος?

Κάποιος παρόμοιος όρος ισχύει με την προσφορά του γερμανού.

Επεξ/σία από popopo
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
57 λεπτά πριν, popopo είπε

Όχι. Κανονικά δεν πρέπει να μπει.

Από τους όρους της ενέργειας:

Απόδοση των ευρώ €πιστροφή: Κατά την πραγματοποίηση της αγοράς σας, σύμφωνα με τους παρόντες όρους, κερδίζετε 1% €πιστροφή, σύμφωνα με τους όρους του προγράμματος €πιστροφή. Tα επιπλέον ευρώ €πιστροφή που κερδίζετε στο πλαίσιο και σύμφωνα με τους όρους της ενέργειας, και που αντιστοιχούν σε ποσοστό 14%, θα πιστωθούν σε κάρτα σας που συμμετέχει στο πρόγραμμα €πιστροφή μέχρι και 18.12.2024.

Κάποιος παρόμοιος όρος ισχύει με την προσφορά του γερμανού.

Ο achilles_g_  αναφέρεται στο  1% που μπαίνει μετά απο 2-3 μέρες και όχι στο 14% (υπολοιπο). Το υπολοιπο 14% (για τον Γερμανό) μπαίνει μέχρι την ημερομηνία που αναγράφεται στο πρόγραμμα. 

Για το Πλαίσιο η καταληκτική ημερομηνία ήταν 25.11 για αυτό και υπάρχει θέμα....

Επεξ/σία από jobous
  • Like 1
  • Thanks 2
Δημοσ.

Εμένα το 1% έκανε 4 ημέρες να φανεί.

Στο Γερμανό οι όροι ήταν ξεκάθαροι και λίγοι οπότε αγορές πάνω από 349€ παίρνουν αρκεί να πληρώσεις ηλεκτρονικά την ηλεκτρονική παραγγελία. Έχουν δεν έχουν έκπτωση.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Έχω κάρτα Μασούτης visa. Μεταξύ άλλων έχω επιστροφή 4% στον Μασούτη.

Έκανα ηλεκτρονικές αγορές (delivery) από τον Μασούτη. 

Μετά μπήκα στο ebanking να τσεκάρω αν μεταβλήθηκε το ποσό της επιστροφής. Δεν είχε μεταβληθεί.

Ρώτησα στην Eurobank και μου είπαν ότι τόσο η επιστροφή όσο και η εξαργύρωσής της , 

ισχύει μόνο στα καταστήματα λιανικής (όχι μέσω internet). 

Άρα με αυτές τις κάρτες πρέπει να ελέγχουμε τι και πώς.

Π.χ η επιστροφή στον Σκλαβενίτη που είναι 1% , ισχύει και για internet.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Buglocker είπε

Έχω κάρτα Μασούτης visa. Μεταξύ άλλων έχω επιστροφή 4% στον Μασούτη.

Έκανα ηλεκτρονικές αγορές (delivery) από τον Μασούτη. 

Μετά μπήκα στο ebanking να τσεκάρω αν μεταβλήθηκε το ποσό της επιστροφής. Δεν είχε μεταβληθεί.

Ρώτησα στην Eurobank και μου είπαν ότι τόσο η επιστροφή όσο και η εξαργύρωσής της , 

ισχύει μόνο στα καταστήματα λιανικής (όχι μέσω internet). 

Άρα με αυτές τις κάρτες πρέπει να ελέγχουμε τι και πώς.

Π.χ η επιστροφή στον Σκλαβενίτη που είναι 1% , ισχύει και για internet.

Προφανως το γρφει  στους ορους .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...