Επισκέπτης Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Καλημέρα, Ξέρει κάποιος να μου προτείνει κάποιο προγραμματάκι για επεξεργασία video? Kατέβασα μία δοκιμαστική έκδοση του PowerDirector 17, άλλα παρ' όλο που στο smartphone είναι αρκετά έυκολη η χρήση του, η έκδοση για desktop είναι αρκετά περίπλοκη...
giorgos1966 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 27 λεπτά πριν, Richter είπε Καλημέρα, Ξέρει κάποιος να μου προτείνει κάποιο προγραμματάκι για επεξεργασία video? Kατέβασα μία δοκιμαστική έκδοση του PowerDirector 17, άλλα παρ' όλο που στο smartphone είναι αρκετά έυκολη η χρήση του, η έκδοση για desktop είναι αρκετά περίπλοκη... Καλημερα.Γιατι βρε φιλε μου το βλεπεις περιπλοκο; Ειναι απο τα πιο ευκολα προγραμματα εν σχεση με κατι αλλα. Εαν ψαξεις λιγο στο youtube θα βρεις παρα πολλα μαθηματα που εξηγουν διαφορες λειτουργιες του προγραμματος. Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου 2018 από giorgos1966
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 2 ώρες πριν, giorgos1966 είπε Καλημερα.Γιατι βρε φιλε μου το βλεπεις περιπλοκο; Ειναι απο τα πιο ευκολα προγραμματα εν σχεση με κατι αλλα. Εαν ψαξεις λιγο στο youtube θα βρεις παρα πολλα μαθηματα που εξηγουν διαφορες λειτουργιες του προγραμματος. Δεν ξέρω τι να πώ, δυσκολεύομαι κάπως.. Αν κατεβάσω με torrent την ολοκληρωμένη έκδοση, πιστεύεις ότι θα έχω κάποιο θέμα;
micos000 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Το αν θα έχεις θέμα εξαρτάτε, να διαβάσεις πρώτα τα σχόλια. Ποιο εύκολη πάντως δε θα είναι.
giorgos1966 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, Richter είπε Δεν ξέρω τι να πώ, δυσκολεύομαι κάπως.. Αν κατεβάσω με torrent την ολοκληρωμένη έκδοση, πιστεύεις ότι θα έχω κάποιο θέμα; Δε μπορω να σου πω φιλε μου τι θα κατεβασεις.Εγω σου συνιστω πρωτα να δεις καποια βιντεο πως λειτουργει και απο κει θα κρινεις εσυ, εαν ειναι για σενα ευκολο η δυσκολο. Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου 2018 από giorgos1966
Crybal Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Ειναι οσο πολύπλοκο θελεις να το κάνεις εσύ...Σε απλα πραγματα ειναι απλά τα πραγματα.Τι θέλεις να κάνεις και ειναι δύσκολο?
makzax Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Πραγματικά αυτό το πράγμα είναι ακατανόητο! Εχω φάει όλη τη μέρα από το απόγευμα και μετά προσπαθώντας να βάλω απλά 8 εικόνες σε ένα slideshow με έναν τίτλο στην αρχή και δεν υπάρχει κανένα δωρεάν πρόγραμμα να κάνει αυτή τη δουλίτσα!!! Εχω δοκιμάσει 6-7 εφαρμογές, στο PC, στο κινητό, online, και όλες έχουν κάποιο θέμα και χρειάζονται πληρωμή. Εχω στον υπολογιστή ένα Pinnacle αλλά είναι αρχαίο και θέλω απλά να φτιάξω ένα slideshow σε 720p. Δεν είναι δυνατόν να μην υπάρχει κάτι ελεύθερο! Ακόμα και το Movie maker που έβαλα μια νέα έκδοση, ζητάει να πληρώσω...
Crybal Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, makzax είπε Πραγματικά αυτό το πράγμα είναι ακατανόητο! Εχω φάει όλη τη μέρα από το απόγευμα και μετά προσπαθώντας να βάλω απλά 8 εικόνες σε ένα slideshow με έναν τίτλο στην αρχή και δεν υπάρχει κανένα δωρεάν πρόγραμμα να κάνει αυτή τη δουλίτσα!!! Εχω δοκιμάσει 6-7 εφαρμογές, στο PC, στο κινητό, online, και όλες έχουν κάποιο θέμα και χρειάζονται πληρωμή. Εχω στον υπολογιστή ένα Pinnacle αλλά είναι αρχαίο και θέλω απλά να φτιάξω ένα slideshow σε 720p. Δεν είναι δυνατόν να μην υπάρχει κάτι ελεύθερο! Ακόμα και το Movie maker που έβαλα μια νέα έκδοση, ζητάει να πληρώσω... Δηλ. κατι τετοιο? Cyberlink Movie_0-1.mp4 Επεξ/σία 21 Οκτωβρίου 2018 από Crybal
makzax Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ναι, αλλά ήθελα κάποια συγκεκριμένα πράγματα που δεν τα έκαναν όλα, να είναι η πρώτη εικόνα (με τον τίτλο) 3 sec και οι υπόλοιπες 1,5 sec, η διάσταση να είναι 4:3 (και όχι μια wide by default όπως σε πολλά προγράμματα) και τουλάχιστον 720p (αυτό σχεδόν κανείς δεν το παρέχει δωρεάν). Τελικά μετά από ώρες δοκιμών, κατέβασα το παλιότερο movie maker των windows και έκανα τη δουλειά μου (η τελευταία έκδοση θέλει κι αυτή πληρωμη) απλά μου κάνει τρομερή εντύπωση που δεν υπάρχει κάποιο σύγχρονο δωρεάν πρόγραμμα να κάνει μερικά απλά πραγματάκια... Το ίδιο και στο android, δοκίμασα διάφορες εφαρμογές στο κινητό και καμία δεν βγάζει 720p χωρίς αναβάθμιση σε πληρωμένη έκδοση. Επεξ/σία 21 Οκτωβρίου 2018 από makzax
karaLRS Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 https://www.microsoft.com/el-gr/download/details.aspx?id=11132 Αυτό το έχεις δοκιμάσει;
CheOnWeb Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 7 minutes ago, makzax said: να είναι η πρώτη εικόνα (με τον τίτλο) 3 sec και οι υπόλοιπες 1,5 sec Δεν ξέρω αν γίνεται σε Slideshow. Πιο πολύ για Video Editing μου μοιάζει. 8 minutes ago, makzax said: κάποιο σύχρονο δωρεάν πρόγραμμα να κάνει μερικά απλά πραγματάκια... Από απλά μέχρι Hollywood. Πρέπει βέβαια να γνωρίζεις ένα-δυο βασικά, όπως Frame Rate, Codecs κλπ. Κάνει Export έως και UHD. https://www.blackmagicdesign.com/products/davinciresolve/ 1
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 20/10/2018 στις 6:42 ΜΜ, Crybal είπε Ειναι οσο πολύπλοκο θελεις να το κάνεις εσύ...Σε απλα πραγματα ειναι απλά τα πραγματα.Τι θέλεις να κάνεις και ειναι δύσκολο? Απλά πραγματάκια.. Αποκοπή video θέλω να κάνω σε πρώτη φάση.. Στις photos θεωρώ καλύτερο το PhotoScape απο το Picasa. Στα video δέν υπάρχει κάτι αντίστοιχο σε ευκολία χρήσης, έστω και με πληρωμή; Επεξ/σία 21 Οκτωβρίου 2018 από Επισκέπτης
Crybal Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Δηλαδη απο ενα video να κοψεις ενα κομματι?Τι μορφη ειναι το video? Επεξ/σία 21 Οκτωβρίου 2018 από Crybal
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, Crybal είπε Δηλαδη απο ενα video να κοψεις ενα κομματι?Τι μορφη ειναι το video? Θέλω να κόψω συγκεκριμένα κομμάτια (όχι με χρονολογική σειρά) αν αυτό είναι εφικτό.. Επεξ/σία 21 Οκτωβρίου 2018 από Επισκέπτης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα