Προς το περιεχόμενο

Επαγγελματική πρόταση

X-treemer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κύριοι<BR>Εχω μία πολύ σπουδαία επιχειρηματικη πρόταση σχετικά με την πιο εξελιγμένη μορφή μαρκετινγκ. Το network marketing . Tο πλεονέκτιμά της είναι η χρονική και οικονομική ελευθερία. Η πρόταση είναι ιδιαίτερα σοβαρή και τα ατομα που την απαρτιζουν το ίδιο. Τα οικονομικά οφέλη για όποιον ασχοληθεί μαζί της δελεαστικα.<BR>Παρακαλώ οποιος ενδιαφέρετε να ενημερωθεί σχετικά με αυτό ας επικοινωνησει μαζί μου στο E-mail [email protected]<BR

Δημοσ.

ΕΧΕΙ ΠΗΞΕΙ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΑ "ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΑ" ΕΙΔΗ MARKETING! ΔΩΣΕ ΑΠΛΑ ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΜΗΧΑΝΗ ΘΕΛΕΙΣ ΤΗΝ ΛΕΞΗ MLM ΚΑΙ ΘΑ ΒΑΡΕΘΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ! ΤΥΧΑΙΝΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 1942! ΠΟΛΥ ΦΡΕΣΚΟ ΝΕΟ, Ε?<BR>ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΑΠΛΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ <A HREF="http://www.network-leaders.com" TARGET=_blank>http://www.network-leaders.com</A> ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΡΙΟ!!!

Δημοσ.

Κι όχι μόνο αυτό... Τα περισσότερα τάζουν πολλά χρήματα και αξιώματα (θα σας κάνουμε μέχρι Βασιλιά της Ζουαζουλάνδης) και δεν είναι τίποτα άλλο από φούσκες και μάλιστα καλά καμουφλαρισμένες.<P>ʼσε που τα περισσότερα σου ζητάνε και κάποια χρήματα ως "συνδρομή" (της τάξεως των 20.000-30.000 δρχ) για να σου παράσχουν τον αντίστοιχο εξοπλισμό..

Δημοσ.

Παιδια<BR>Χαλαρώστε. Δεν μιλαω ούτε για φούσκες ουτε για τίποτα τέτοιο. Η επιχείρηση αυτή είναι είδη πετυχημένη 11δισ τζιρο το 1999 στην Ελλάδα.Την αναφέρουν συχνά πολλές οικονομικές εφημερίδες. Ξέρω οτι έχετε πήξει στα λόγια για εύκολο κέρδος και μπλα μπλα μπλα. Γιάυτό δεν αδικώ την αντιδραση μερικών φίλων. Η υπόθεση αυτή είναι ιδιαίτερα σοβαρή και με πολύ καλά κέρδη. Δεν είναι όμως μια επιχείρηση γι αυτούς που ψαχνουν το ευκολο κερδος. Ολες οι τίμιες δουλειες απαιτουν προσπάθια προσπάθια. Πρίν κρίνετε λοιπόν κάτι χωρίς να το ακούσετε , δώστε μια ευκαιρία στον εαυτό σας . Δεν είμαι αερολόγος και ούτε έγινα ποτέ . Εχω είδη 2 πετυχημένες επιχειρήσεις στον τομέα του Ski. Απλά πριν πεινάσω μαγειρέυω.<BR> Με εκτίμηση<BR> X-treemer

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...