Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα.κατοχος samsung s7plus μου εχει ενα μικρο ραγισμα η οθονη επανω δεξια δεν επειρεαζει την λειτουργια αλλα θελω να παρω κατι αλλο.τι προτεινεται?να πω οτι είμαι φιλος samsung οποτε με καθε επιφυλαξη σε τυχον xiaomi κλπ.

Δημοσ.

Εαν θελεις Samsung ξερεις τις τιμές και οτι θα πάρεις πολυ κατώτερο τηλέφωνο απο το S7+ me ta 350€ που διαθέτεις.

Από την αλλη εαν θελεις να δοκιμάσεις κατι αλλο αλλα τουλάχιστον το ιδιο δυνατο με το S7 αναγκαστικα πας σε πιο "κινεζικες" επιλογες χωρις αυτο να σημαινει ομως κακη ποιοτητα.

• Like 1
Δημοσ.

Σίγουρα σε αυτά τα λεφτά πας σε κατώτερο.

Αν θες Samsung πας στο S8(378€)

Αν πας σε κάποιο Xiaomi δες το Mi8(369€)

Δημοσ.

Μπορεί να πάει και στα lg.

G6 και v30 για μια πιο wide εμπειρία από πλευράς κάμερας καθώς είναι τίμια τηλέφωνα στα λεφτά που ζητούν ΑΛΛΑ η συσκευή που έχεις σε συνδιασμό με το μπάτζετ δε θα προσφέρει αναβάθμιση επί της ουσίας παρά μόνο ψυχολογίας!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Tο p10plus καλυτερο απο το s7edge?.κατι ακομα,αξιζει καποιος κατοχος s8+ να παει σε note9;

Επεξ/σία από toykaki
Δημοσ.
6 ώρες πριν, toykaki είπε

Καλημερα.κατοχος samsung s7plus μου εχει ενα μικρο ραγισμα η οθονη επανω δεξια δεν επειρεαζει την λειτουργια αλλα θελω να παρω κατι αλλο.τι προτεινεται?να πω οτι είμαι φιλος samsung οποτε με καθε επιφυλαξη σε τυχον xiaomi κλπ.

μπορεις επισης να παρεις το popcorn phone που ακουγεται οτι ειναι καλο.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπορείς επίσης να αφήσεις το android κ να πάρεις ένα gayphone se  η 6s . Εξαιρετικά ,trendy κ δυνατό 😂😂😂

Επεξ/σία από vargas
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, nonet08 είπε

Σου προτεινω το Sony Xperia XZ1 η το Nokia 7 Plus

Βγάλτα από την εξίσωση από την στιγμή που υπάρχει το nokia 8 στα 299€ που μόνο σε μπαταρία υστερεί έναντι του 7 plus.

Επεξ/σία από saruman123
Δημοσ.
37 λεπτά πριν, saruman123 είπε

Βγάλτα από την εξίσωση από την στιγμή που υπάρχει το nokia 8 στα 299€ που μόνο σε μπαταρία υστερεί έναντι του 7 plus.

Καλά  αυτό το αστείο με με nokia 7 plus , 660 cpu και 350 ευρώ , απορεί μετα γτ πάει απάτη η nokia 

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...