koula25 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) καλησπέρα παιδιά, θα ήθελα να μάθω πως γίνεται το overclock, και πως θα μάθουμε πια είναι τα όρια της κάθε κάρτας γραφικών. παραδειγμα έχω την gigabyte GTX 750Ti, και έχω το msi afterbourner, αλλάζω τα ρολόγια, αλλά δεν ξέρω πιο είναι το όριο της, βέβαια δεν το παρακάνω, για να μην την κάψω.. ααα και επίσης, τι είναι το core voltage, και τι κάνει... ας με φωτίσει κάποιος, ευχαριστώ πολύ... Επεξ/σία 14 Οκτωβρίου 2018 από koula25 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheDevilMayCare Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 SOS: εαν τα παραπανω ^^ σου φαινονται...<<Κινεζικα>>, καλυτερα μην τα επιχειρησεις! Βαλε απλως τα νομιμα +135 Core Clock κι οσο + δεχεται η Ram της (σε λογικα πλαισια) Τελος προσωπικα με βολευε, περισσοτερο απο Afterburner, το PrecisionX 16 (της Evga ειναι, αλλα λειτουργει με ολες τις καρτες, οχι μονο τις δικες της): https://www.techspot.com/downloads/5348-evga-precision-x.html 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
omegals Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 Κατάφερες κάτι τελικά; Έχω την ίδια κάρτα και έχω ξενερώσει λίγο με το Shadow of the Tomb Raider, παίζει καλά με όλα στο medium (Intel [email protected], 16GB Dual channel DDR3, Asus Z97 Pro Gamer) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheDevilMayCare Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 Το καλυτερο που θα μπορουσε να φτασει με bios modding + overclocking, ειναι στα επιπεδα μιας GTX950 2GB ⚙️ Για παραπανω, μετα απλως παρε αποφαση, οτι θα χρειαστεις αναγκαστικα αλλη νεα μεγαλυτερη καρτα! 🔫 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
omegals Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Ας είναι καλά οι αγγελίες του insomnia δηλαδή! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα