Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους. 

Επειδή η περιοχή που μένω είναι γεμάτη από ψηλά δέντρα και έχει πολλά περιστέρια στα σύρματα, κάθε πρωί σχεδόν βρίσκω στο αυτοκίνητο μου μερικές κουτσουλιές. 

Το πηγαίνω για πλύσιμο κάθε δύο βδομάδες, αλλά κάτι πρέπει να κάνω ώστε να μη μένουν στο αμάξωμα τόσες μέρες. 

Πείτε μου κάποια προϊόντα ή ιδέες, ώστε κάθε 2-3 μέρες να τις καθαρίζω και να προστατεύω το χρώμα. 

Ευχαριστώ! 

Δημοσ.

Μωρομαντηλα. Η συσκευασια εχει απο 64-72 και ειναι σωτηρια. Και στην κυρια χρηση τους (καθαρισμους μωρου, θα καταλαβεις οταν ερθει η ωρα) αλλα και στις κουτσουλιες.

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ωραία λύση Zengar Zombolt, αλλά λίγο δύσκολο να βάζεις και να βγάζεις το κάλυμμα 2-3 φορές την ημέρα ή έστω να το βάζεις το βράδυ και να το βγάζεις το πρωί. 

13 λεπτά πριν, orck είπε

Μωρομαντηλα. Η συσκευασια εχει απο 64-72 και ειναι σωτηρια. Και στην κυρια χρηση τους (καθαρισμους μωρου, θα καταλαβεις οταν ερθει η ωρα) αλλα και στις κουτσουλιες.

Χαχα... Πολύ ωραία ιδέα orck, απλή και εύκολη στη καθημερινή χρήση. 

Γελάω γιατί "η ώρα για την κύρια χρήση" ήταν για τα παιδιά μου πριν 30 χρόνια 😂

Σε ευχαριστώ! 

Εκτός από τα μωρομάντηλα... Ενα ψεκαστήρι με απορρυπαντικό πιάτων και ένα ρολο χαρτί κουζίνας κάνει δουλειά... Σωστά; 

Επεξ/σία από Green Dragon
  • Like 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, Green Dragon είπε

Ωραία λύση Zengar Zombolt, αλλά λίγο δύσκολο να βάζεις και να βγάζεις το κάλυμμα 2-3 φορές την ημέρα ή έστω να το βάζεις το βράδυ και να το βγάζεις το πρωί. 

Σε ευχαριστώ! 

Εκτός από τα μωρομάντηλα... Ενα ψεκαστήρι με απορρυπαντικό πιάτων και ένα ρολο χαρτί κουζίνας κάνει δουλειά... Σωστά; 

Καλημέρα, 

Το απορρυπαντικό πιάτων χαλάει το βερνίκι του αυτοκινήτου

• Thanks 1
Δημοσ.

Προσοχή με χαρτια/πανιά. 

Αν είναι ξερή η κουτσουλια, κάνει γρατζουνιες!!!!

Παθών, και ας την μουλιασα αρκετές φορές. 

Καλό θα είναι να μην παρκάρεις εκεί αν σου είναι εύκολο

• Thanks 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, Green Dragon είπε

Σε ευχαριστώ! 

Ναι λογικά πριν από 30χρονια δεν πρέπει να είχαν μωρομαντηλα. :)

Γιατί να βάλεις απορρυπαντικό πιάτων; Η βρωμιά που θες να καθαρίσεις δεν είναι λίπος που θέλει απορρυπαντικό για να διασπαστεί. Μια υδατοδιαλυτη κουτσουλια έχεις να καθαρίσεις. Και με σκέτο νερό καθαρίζει. Και πάντα το πιο απλό είναι το καλύτερο.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...