TOTHS-12 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Καλησπέρα σε όλους έχω σύνδεση ADSL (ο θεός να το κάνει) NOVA παρακαλώ θα ήθελα την βοήθεια σας με βάση τα στατιστικά του ρουτερ (Line Attenuation (dB) η ταχύτητα είναι καλή η χαμηλή
TehJoHnX Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Φυσιολογικό φαίνεται μιας που απέχεις 2.7+ χλμ
TOTHS-12 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Θα ήθελα να ρωτήσω πως το υπολόγισες ? υπάρχει κάποιος πίνακας αν ναι που?
TOTHS-12 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Ναι απόλυα φυσιολογική (μάλλον πλάκα κάνεις) σε σχέση με τον υπολογιστή που βρήκα εδώ https://www.adslgr.com/features/adsl_calculator.php
TehJoHnX Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 8 λεπτά πριν, TOTHS-12 είπε Ναι απόλυα φυσιολογική (μάλλον πλάκα κάνεις) σε σχέση με τον υπολογιστή που βρήκα εδώ https://www.adslgr.com/features/adsl_calculator.php Δυστυχώς δεν κάνω πλάκα, συνήθως η ταχύτητα είναι κάτω από αυτήν που αναφέρει αυτό το calculator. Εκτός από την απόσταση η οποία σε αυτό γράφει ότι είναι «θεωρητική μεγίστη ταχύτητα», παίζουν πολλοί παράγοντες όπως η καλωδίωση, η ποιότητα της, αν υπάρχει κάποιο άλλο πρόβλημα όπως βραχυκύκλωμα ή υγρασία ή ακόμα τα φιλτρακια και ο αριθμός των συσκευών στο σπίτι .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα