Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το φλασάκι του τιτλου σε προ-παραγγελια στα 17.32€. Αν εξαργυρωσετε 340 ποντους η τιμή πέφτει στα 14.37€ τελική. Αν δεν έχετε πόντους, με κωδικό pcnetwork η τιμή κατεβαίνει στα 15.59€.

Επεξ/σία από FKLDS
  • Like 9
  • Thanks 1
  • Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Θα μας ξεκανουν με τις προσφορες στα flash μεσα αυτες τις μερες. Η eaget ειναι σχετικα αξιοπιστη σαν εταιρια, αλλα θα πρεπει να δουμε και τις ταχυτητες στο συγκεκριμενο. Ειναι σιγουρα καλη επιλογη για καποιον ο οποιος απλα θελει storage.

Δημοσ.

Ειχαμε πρόσφατα κι άλλη προσφορα 32αρι με 3,5. Τα σκοτώνει η εταιρεία με πάνω από έναν αριθμό παραγγελιών;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
50 λεπτά πριν, vrwmiaris είπε

Υπομονή μέχρι τις 11.11

Θα βγουν flashaκια τοτε σε ακομα καλυτερη τιμη; Παει παρακατω φιλε; Εγω λεω οχι.

Επεξ/σία από Zerg13
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χωρίς να ξέρουμε real life ταχύτητες πώς να κρίνουμε; Ποιός μου λέει οτι είναι καλύτερο από το πρώτο της λίστας;
https://www.skroutz.gr/c/61/usb-flash/f/361416/128GB.html?order_by=pricevat&order_dir=asc

Επεξ/σία από DownUNDERground
  • Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, DownUNDERground είπε

Χωρίς να ξέρουμε real life ταχύτητες πώς να κρίνουμε; Ποιός μου λέει οτι είναι καλύτερο από το πρώτο της λίστας;
https://www.skroutz.gr/c/61/usb-flash/f/361416/128GB.html?order_by=pricevat&order_dir=asc

Ψάξε στο ali και θα τις βρεις. Αξίζει η τιμή και η εταιρεία είναι από τις πλέον αξιόπιστες κινέζικες μάρκες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βάλατε priority direct η το αφήσατε έτσι επειδή είναι κάτω από 22€; (Δεν περνάει τελωνείο ούτως η άλλως)

Ειμαι υπό σκέψη... Ο λόγος είναι γιατί με απλό ταχυδρομείο θα αργήσει παρά πολύ,ενώ με priority μου έρχεται πιο γρήγορα αλλα έχει κοντά 5€ 

🤔

Επεξ/σία από stelios18120
Δημοσ.
34 λεπτά πριν, stelios18120 είπε

Βάλατε priority direct η το αφήσατε έτσι επειδή είναι κάτω από 22€; (Δεν περνάει τελωνείο ούτως η άλλως)

Ειμαι υπό σκέψη... Ο λόγος είναι γιατί με απλό ταχυδρομείο θα αργήσει παρά πολύ,ενώ με priority μου έρχεται πιο γρήγορα αλλα έχει κοντά 5€ 

🤔

Απλό, αν δώσεις 5 ευρώ για μεταφορικά παύει να είναι καλή προσφορά. 

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, lionheart75 είπε

Απλό, αν δώσεις 5 ευρώ για μεταφορικά παύει να είναι καλή προσφορά. 

Ναι κ εγώ αυτό σκέφτομαι.

Μάλλον χωρίς pdm θα το τσιμπήσω.

Δημοσ.

Μου το βγάζει γκριζαρισμένο! Τέλειωσε; 

(Πάλι καλά μας έχετε καταστρέψει με τις προσφορές)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...