Sakisoriginal21 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπερα σας.εχω ενα lenovo laptop Με τα εξης χαρακτηριστικα. Windows 8.1 Intel celeron N2840 2.4 ghz Memory 2 giga. 1333 mhz Εσωτερικος σκληρος 😄 425 gb.Κολαει απιστευτα κ δυστηχως εχει μονο μια θεση για μνημη.κ σκεφτομουν ν βαλω στη θεση της μια 4αρα γιγα.αν αξιζει τον κοπο και αν θα δω ριζικη αλλαγη.δεν το εχω φορτωμενο μ προγραμματα. Μονο antivirus kapersky .malwarebyte.ccleaner κ το irfanview 64 για επεξεργασια εικονας.εχω κανει ολες τις ενημερωσεις. Οποιαδηποτε συμβουλη σας.σας ευχαριστω!! Επεξ/σία 14 Οκτωβρίου 2018 από Sakisoriginal21
Dr.Tesla Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 kaspersky και malwarebytes είναι αρκετά για να το γονατίσουν.... απλά κλείσε τα. 1
Sakisoriginal21 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Αν τα κλεισω θα γεμισω ιους....
mphxths Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 2 λεπτά πριν, Sakisoriginal21 είπε Αν τα κλεισω θα γεμισω ιους.... Βαλε 4 , ssd αν εχει sata slot και ασε ενα antivirus να τρεχει..δεν χρειαζεται καμμια 20αρια. Ο celeron ειναι παλτο απο τα λιγα..αν βγαινει , βαλε κανα καλυτερο.Αν αξιζει τον κοπο μονο εσυ το ξερεις...
Musicfanatic Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 40 λεπτά πριν, Sakisoriginal21 είπε Καλησπερα σας.εχω ενα lenovo laptop Με τα εξης χαρακτηριστικα. Windows 8.1 Intel celeron N2840 2.4 ghz Memory 2 giga. 1333 mhz Εσωτερικος σκληρος 😄 425 gb.Κολαει απιστευτα κ δυστηχως εχει μονο μια θεση για μνημη.κ σκεφτομουν ν βαλω στη θεση της μια 4αρα γιγα.αν αξιζει τον κοπο και αν θα δω ριζικη αλλαγη.δεν το εχω φορτωμενο μ προγραμματα. Μονο antivirus kapersky .malwarebyte.ccleaner κ το irfanview 64 για επεξεργασια εικονας.εχω κανει ολες τις ενημερωσεις. Οποιαδηποτε συμβουλη σας.σας ευχαριστω!! Πριν δεν κολλούσε; Αν όχι, τότε αν είναι sata 3 βάλε έναν ssd sata 3 (samsung 860 evo) και μια γρήγορη μνημη 4GB (ή και μεγαλύτερη αν έχεις win 64bit) και το Kaspersky internet security μονο και είσαι οκ. Το βέλτιστο θα ήταν όλα αυτά να τα κάνεις με καθαρή εγκατάσταση των win 10 64bit. Επεξ/σία 14 Οκτωβρίου 2018 από Musicfanatic 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα