Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα σας.εχω ενα lenovo laptop

Με τα εξης χαρακτηριστικα.

Windows 8.1

Intel celeron N2840  2.4 ghz

Memory 2 giga. 1333 mhz

Εσωτερικος σκληρος 😄 425 gb.Κολαει απιστευτα κ δυστηχως εχει μονο μια θεση για μνημη.κ σκεφτομουν ν βαλω στη θεση της μια 4αρα γιγα.αν αξιζει τον κοπο και αν θα δω ριζικη αλλαγη.δεν το εχω φορτωμενο  μ προγραμματα.

Μονο antivirus kapersky .malwarebyte.ccleaner κ το irfanview 64 για επεξεργασια εικονας.εχω κανει ολες τις ενημερωσεις.

Οποιαδηποτε συμβουλη σας.σας ευχαριστω!!

Επεξ/σία από Sakisoriginal21
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Sakisoriginal21 είπε

Αν τα κλεισω θα γεμισω ιους....

Βαλε 4 , ssd αν εχει sata slot και ασε ενα antivirus να τρεχει..δεν χρειαζεται καμμια 20αρια.

Ο celeron ειναι παλτο απο τα λιγα..αν βγαινει , βαλε κανα καλυτερο.Αν αξιζει τον κοπο μονο εσυ το ξερεις...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
40 λεπτά πριν, Sakisoriginal21 είπε

Καλησπερα σας.εχω ενα lenovo laptop

Με τα εξης χαρακτηριστικα.

Windows 8.1

Intel celeron N2840  2.4 ghz

Memory 2 giga. 1333 mhz

Εσωτερικος σκληρος 😄 425 gb.Κολαει απιστευτα κ δυστηχως εχει μονο μια θεση για μνημη.κ σκεφτομουν ν βαλω στη θεση της μια 4αρα γιγα.αν αξιζει τον κοπο και αν θα δω ριζικη αλλαγη.δεν το εχω φορτωμενο  μ προγραμματα.

Μονο antivirus kapersky .malwarebyte.ccleaner κ το irfanview 64 για επεξεργασια εικονας.εχω κανει ολες τις ενημερωσεις.

Οποιαδηποτε συμβουλη σας.σας ευχαριστω!!

Πριν δεν κολλούσε; Αν όχι, τότε αν είναι sata 3 βάλε έναν ssd sata 3 (samsung 860 evo) και μια γρήγορη μνημη 4GB (ή και μεγαλύτερη αν έχεις win 64bit) και το Kaspersky internet security μονο και είσαι οκ. Το βέλτιστο θα ήταν όλα αυτά να τα κάνεις με καθαρή εγκατάσταση των win 10 64bit.

Επεξ/σία από Musicfanatic
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...